Şimdi Ara

Philips 9@9Q saati devamlı ileri alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mart ayında saatlerin ileri alınmasıyla başlayan kabusum hala devam ediyor. Turkcell ve Philips aralarında anlaşamayarak her ikiside 1 saat ileri alıyor saati ve ben hergün düzeltiyorum telefon tekrar ileri alıyor. Sabahları uyanmak için kullandığım telefonumun alarmını bu yüzden kullanamıyorum. Philips ile defalarca görüşmeme rağmen sorunu çözemediler. En kısa zamanda çözülecek size bilgi vericez dediler ama 2 ay geçmesine rağmen daha bu yazılımsan problemi çözemediler. Yazıklar olsun bu koca firmalara. iki elle bi saati düzeltemediler. Şikayetvar sitesinede yazdım bu sorunu, ertesi gün cevap yazmışlar şikayet sahibiyle telefonla görüşüldü gerekli açıklama yapıldı diye. şikayetvarda gülen surat ifadesi koymuş benim şikayetimin yanına. Yahu benim sorunum çözüldümüki ben sanki menunmuşum gibi ifade ekliyorsun. Al birini vur ötekine..

birdaha mı philips........ tövbeler olsun......

• * x500 aldım geçen hafta, bir kez ileri aldı ssati. Ertesi gün saat formatini 24 saat yerine 12 saat olarak değiştirdim. Bir haftadır da sorun yok sizde deneyin bakalım ne olacak.
  • Otomatik tarih saat güncelle diye bişey varsa onu iptal edin yaz saati uygulaması diye bir seçenek varsa iptal edin onu da.
  • ** Olmadı yine...Dün gece ileri gitmiş saat...İşe yaramadı.
    quote:

Orjinalden alıntı: tcmb

* x500 aldım geçen hafta, bir kez ileri aldı ssati. Ertesi gün saat formatini 24 saat yerine 12 saat olarak değiştirdim. Bir haftadır da sorun yok sizde deneyin bakalım ne olacak.
  • ARKADAŞLAR BTELEFONUN MMS AYARLARINI Bİ TÜRLÜ YAPAMADIM AVEA MMS KULLANAN VAR MI BU TEL. DE
  • Bendede bu modelden var kapanma sorunu ile baş edemedim servise verdim yazılım güncellediler batarya kontrolü normal çıktı servisten aldığım gün yine kapanmaya devam etti.
    Bakalım 2 kere daha servise vereceğim sonrasında cihaz değişimi talep edeceğim,bir daha philipsin semtinden geçmem
  • merhaba aynı sorun benim yeni aldığım Philips 9@9k da var.ne yaptıysam olmadı.lütfen yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkes07

merhaba aynı sorun benim yeni aldığım Philips 9@9k da var.ne yaptıysam olmadı.lütfen yardım.

aynen benm 9@9k da da aynı problem vardı ama vodafone a geçtiğimde düzelti
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

quote:

Orijinalden alıntı: balkes07

merhaba aynı sorun benim yeni aldığım Philips 9@9k da var.ne yaptıysam olmadı.lütfen yardım.

aynen benm 9@9k da da aynı problem vardı ama vodafone a geçtiğimde düzelti

yok yine olmadı neyse ben uzun zamandır alışmıştım zaten hehe

• Arkadaşlar bu sorun telefonun içinde heralde saat pili boyutunda farklı bir pil vardır bu pil bitmiş olabilir aynı pc lerdeki bios pili gibi 1 seneden fazladır böyle bir sorun yoktu yeni başladı ve herkeste birden başlamış gördüğüm kadarıyla aklıma ilk gelen o oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesahin -- 27 Ağustos 2009; 18:08:23 >
  • benim sorun bitti gibi.3-4 gündür iyi gidiyori
  • basariya verdim en sonunda 9@9k yi,5gun icinde geri aldim; ne yaptilarsa 2gun odu problem yok
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RauLinHere -- 16 Mayıs 2013; 4:11:24 >
  • Bu telefonu eşime almıştım. Bende de aynı sorun var ve philips müşteri hizmetleri servise göndermemi ve yazılım güncellemesi yapılacağını söyledi. Yarın kargolayacağım servise.
  • Serviste yazılım güncellemesi yapılıyor ve sorun çözülüyor. Teşekkürler Philips.
  • Merhaba

Aynı telefonu ben de eşimin annesine hediye olarak aldım ve bir saat ileri gitme sorunu bizde de var. Forumlarda tavsiye edilen herşeyi denedim, en çok yarım gün sürdü saati ileri alması. Bu gece saatler geri alınıyor. Bakalım sorun yeniden nüksedecek mi? Eğer sorun devam etmezse yeniden saatler ileri alınana kadar rahatız demektir. Sorun devam ederse ben de bazı arkadaşların söylediği gibi serviste yazılım güncellemesi yaptırmayı düşünüyorum. Yazılım güncellemesi yaptırmış arkadaşlar, sorunun çözülüp çözülmediğini yazarlarsa sevinirim. Böylece bu sorunun tek çözümünün yazılım güncellemesi olduğuna dair hemfikir olmuş oluruz.
    Teşekkürler
  • Serviste yazılım güncellenmesiyle sorun tamamen halloluyor...
  • 9@9q'su olup satmak isteyen. acil =/ her türlü anlaşılır fiyatta :)
  • bunun başka bir yazılımı yok mu yani internette indire bileceğimiz? Birde fabrika ayarlarına dönersek telefona kaytlı numaralar silinir mi?
  • Sorun Turkcell kaynaklı olmasın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.