Philips amblight 58 ve Samsung 55 oled tv arasında kaldım hangisi
-
-
Ben Philips amblight 58 olanı kullanıyorum ve memnunum. Samsung kullanmadım ama günün sonunda hemen hemen aynıdırlar tek fark ambilight. Oda güzel bir özellik
-
aynımı :) hocam biri doğan diğeri ferrari...
-
:D gerçekten doğanla Ferrari ise neden düşünüyorsun :D :D hocam çoğu kullanıcının anlamadığı şu, sen o tv nin özelliklerini kullanmıyorsun/kullanamıyorsun. Ne izlediğin görüntülerin kaynağı nede genel servis sağlayıcıları zaten vermiyor. Yok ben kullanmasamda oled qled flaan olsun diyorsan bu işin ferrarisi sony dir. Basarsın 50 bin qled tv im var dersin :D
-
Arkadaş burada sanırım panel kıyaslaması yapmış. Herhangi bir marka kıyaslaması olduğunu düşünmüyorum.
Oled panel' in üstünde bir teknoloji olmadığını herkes biliyor. Senin 50 binlik Sony Qled daha ucuz bir oled ile karşılaştırdığında nasıl bir görüntü alacaksın ona bakmalısınız. Özellikten çok görüntü teknolojisi çok önemli. TV tavsiye konusuna bakın ekranda ışık süzmesi, bulutlanma gibi bir sürü şikayet okursunuz. Maalesef her güzelin bir kusuru var. Oled tv de yanma şikayeti çok.
-
50 binlik sony qled değil ki, qd oled. Yani o da oled aslında.
Tavsiye isteyen de samsung oled yazmış ama qled kastediyor. O fiyat bandında piyasadaki en iyileri alamazsınız, phillips'in de samsung'un da kalite kontrol sorunları var. Phillips tv bölümünü satmış zaten, şu an kısmi bir ortaklığı var sadece bildiğim kadarıyla. Yani yaklaşık aynı performansı alıcaksınız, işiniz şansa kalacak panel konusunda.
-
philips tv leri tpvision üretiyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 13kya oled tv mi var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı ikilemde kalıp, Philips tercih ettim. Renk paleti ve vrr olması bana daha çok hitap etmişti. Genel olarak memnunum ama ışık sızması az yada çok hepsinde var diye düşünmekteyim. Servis hizmetleri berbat. Samsung servisi ne durumda bilmiyorum. Almak istediğiniz 2 modeli de gidip mağazada canlı görmenizi tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X