Şimdi Ara

Philips DVP3350_58 hatalı Firmware yüklemesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 aydır Philips'in DVP3350_58 modeli divxplayerını sorunsuz kullanıyorum. Dün altyazının transparan ve okunaksız olması kafama takıldı nette biraz araştırdım ''DVP3350_58_vb6_v1'' diye bi firmware buldum ve flash disc ile yükledim buraya kadar herşey normal. Firmware'i yükledikten sorna türkçe karakterler ''ş'' ''ı'' ve ''ç'' harfleri yerine farklı karakterler çıkmaya başladı. Ee bu seferde dedim eski firmware daha iyiydi geri yükleyelim sitesinden ''dvp3350_58_fus_eng'' dosyasını indireyimde eski haline getireyim hiç değilse türkçe falan olur derim önce firmware görmedi, Sonra ismini PHILIPS olarak değiştirdim kabul etti, bir de ne göreyim cihaz garip garip dalgalar çıkarmaya başladı filan, ledler yanmıyor kapak kapanmıyor filan ayarlarına girdim version Dvp3350_12 olmus sanırım yalnıs firmware. Bu sefer cihaz usb disc de okumamaya başladı öylece kalakaldım :=) Sanırım servisin yolu gözüktü.. Aynı sorunla karşılaşan varmı :)

• Usb bellekle yüklerken sanırım bir hata yaptınız..
    Cihaz upgrade yaparken; 10 saniye kadar sonra dvd tepsisi açılır açılmaz usb belleği mutlaka çıkarmak gerek..

İlk önce orjinal 3350_12 türkçe yazılımını yükleyin..
    Philips Dvp 3350'12 orj Türkçe >http://hotfile.com/dl/63671507/fefc900/Philips_dvp_3350_orj_trke_fw.rar.html
    Yazılımı klosörsüz olarak boş bir cd'ye yazdırın.. cd'yi yükleyin; upgrade? yazınca play tuşuna basın.. 10 saniye sonra dvd tepsisi açılınca cd'yi alın..
    yazılım flash'a 2 dakika kadar zamanda yazdıktan sonra dvd tepsisi içeri girecek ve cihaz açılıp, kapanacak..
    Daha sonra modifiye Türkçe yazılımı aynı şekilde upgrade yapın..
    Philips dvp 3350_12 Türkçe modifiye yazılım > http://download395.mediafire.com/cfaza6hminxg/tmnzfgmnw0g/DVP3350_12_vb6_v3_1254.rar
    Rar'dan çıkardığınız yazılım DVP3350_12_V32.bin şu şekil görünecek; arada ki _V32 olanı silin..
    DVP3350_12.bin > böyle olacak..boş cd'ye yazdırıp upgrade yapın; Upgrade bitip, cihaz kendini kapatıp, açınca; ayarları resetleyin.. sonra ayarları Türkçe'leştirin tamamdır..
    Divx altyazıların font büyüklüklüğü 4 seçenekli ayarlanıyor..Transparan yazı kalkıyor.. OK..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 22 Ağustos 2010; 0:25:58 >

• Frux cevap için çok teşekkür ediyorum. Ewet sanırım dün yüklerken cihaz kilitlendi baya bi bekledim kapak içeri girmedi. Bende sonra fişten çektım işin garibi şu anda cihazın kapağıda açılmıyor :( içini açsam diyorum ama garantisi war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charismafb -- 22 Ağustos 2010; 10:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charismafb

Frux cevap için çok teşekkür ediyorum. Ewet sanırım dün yüklerken cihaz kilitlendi baya bi bekledim kapak içeri girmedi. Bende sonra fişten çektım işin garibi şu anda cihazın kapağıda açılmıyor :( içini açsam diyorum ama garantisi war

Televizyona açılış menüsü geliyor mu?
    Açılış menüsü gelse de; usb'yi görmüyor demiştin.. sanırım flash'a hatalı yazım yaptın..
    Keşke fişi çekmeseydin; sonunda mutlaka cihaz kendini kapatıp, açacaktı..
  • Cihazı garantiye götürdüm iki günde yenisi geldi :) ama bir daha uğraşmam firmware filan AVIAddXSub programı işimi görüyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.