Şimdi Ara

Philips fc 9225 tobasız elektrik süpürgesi incelemem yeni video eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
8
Favori
60.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukarıda bir video daha ekledim gece ışık altında toz kaçması varmı ona baktım
  • Ben de bu süpürgeyi kullanıyorum. Cihaz mükemmel ancak tek bir sıkıntı var; dolan hazneyi temizlemek. hazneyi poşete falan boşaltırken etrafa toz gidiyor.
  • hocam aynısı 1500 liralık dysondada var sonuçta hazne boşalınca oluyor
  • arkadaşa 9302 düşünüyorduk ama bunu görünce acaba dedi

temizlik olayı sıkıntı sanırım

saç tüy vs dolanınca sıkıntı oluyormu acaba temizlemesi

yoksa 9302 alıp hiç uğraşmayalımmı
  • yok hocam temizleme olayı sıkıntı değil hatta torbasızlardakilerin hepsi aynı ,bir yerde birikiyor ve sürekli döndüğü için topak oluyor zaten dökünce direk dökülüyor ,ya aklımda 9205 vardı ama onda otomatik temizleme yoktu ,yani iyiki bunu almışım diyorum otomatik temizleme butonu çok işe yarıyor bir kere çoğu tozu döküyor filtre üzerinde kalanlarıda tozu dökerken bir kenarını hafif tıklatıyorsun baya temzi oluyor
  • dostum güzel bir inceleme olmuş teşekkürler..bende bu seriyi almayı düşünüyorum autoclean..hepa 13 filtre ve 440w çekiş gücüyle herhalde şuanda piyasadaki en iyi çekiş gücüne en iyi filtre ve kaliteye sahip tek belkide ilk 3 deki makina diyebiliriz..nilfsik fln inceledimde fiyatlar hem uçuk hemde neredeyse değerleri 9225'e yakın yada değil..
  • cihaz çok hoş 3. ayarda bile kalın halıyı süpürürken bakıyorum halıyı dalgalandırıyor resmen ,ben ilk başta önemsememiştim ama oto temizlemede gayet kullanışlı
  • aynen..bende baya bir inceledim elektrikli süpürgeleri..siemens işi biraz geriden takip ediyor..electorlux ve rowenta listeye girebilecek şekilde..fakat philips kalitesi uzun seneler boyunca tartışılmaz..akabinde bu seri ile kendini elektrikli süpürge camiasında yine k.beyaz ev eşyaları kategorisinde ispatlamış bir marka philips..nilfsik baktım fakat fiyatları biraz pahalı sorun değil philipsin bu serisinden başlamak istiyorum philipsi eskitmek bozmakta biraz zordur..sizin genel olarak izlenimleriniz nedir ürün hakkında? 590tl buldum almayı düşünüyorum..
  • o fiyata çok iyi şuana kadar bir sorun yaşamadık ,yanlız şuna şaşırıyorum hadi ilk kullanımda dehşet toz çıktı ,ben gittikçe azalır dedim tabi o kadar olmasada her kullanışta baya bir topak çıkıyor ,ve eşim 2 günde bir temizlik yapar çok şaşırıyorum bu kadar topak nereden çıkıyor ,birde ses olayı var eski makine kafamı deliyordu resmen ,bunda odada kullanırken tv bile seyredebiliyorsun yani sesi artırmadan duyabiliyorsun
  • hazneden o kadar kir,pis,toz,topak çıkması iyi demek ki emiş ve çekim başarılı keza ses olayınada deyinmişsiniz sesden yana problemlide değil buda güzel
  • Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın

Bence de cihaz genel kalite, emiş gücü ve sessizlik yönünden çok güzel. Bana göre eksisi hazne içi hepa filtre koymaları, bir de cihazın biraz büyük ve ağır olması. Filtreyi titreştirerek bir nebze temizlemesi iyi.
  • çok saol hocam ,ağırlık olarak hiç sorun yaşamadık 7 kg civarı sanırım ,neden hazne içi hepa filtreyi sakıncalı buldunuz merak ettim
  • Hazneye gelen tozların sadece kabasını ayırıp incesini hepa filtreye yapıştırarak tıkamak yerine daha iyi bir siklonik sistem kullanarak tozun kaba kısmıyla birlikte incesini de filtreye ihtiyaç duymaksızın ayrıştıran bir sistem kurabilirlerdi.

Uzun vadede motor öncesi hepa filtreden titreştirme yoluyla toz dökmek işinizi görmeyebilir. Bu durumda hepa filtreyi yüksek basınçlı bir kompresörle temizlemeniz veya değiştirmeniz gerekecektir.

Bu eksisi ve bana göre biraz büyük oluşu dışında daha evvel bahsettiğim gibi emiş gücü, aksam kalitesi ve sessizlik konusunda iyi bir cihazdır.

Tekrar hayırlı olsun.
  • Teşekkür ederim söylediklerinizde haklısınız titreşim gerçekten işe yarıyor ama ince tozların % 100 ü dökülmüyor ,benim aklımdada aynen kompresör var şuan alalı 1 ayı geçti sanırım sürekli takip ediyorum hala 3. ayardayız ve hala 3. ayarda dahi halıyı dalgalandırabiliyor yani çekim gücünde azalma yok gibi ,izlemeye devam edecem bakalım azalma hissi ne zaman olacak ,şöyleki bizim halıda baya kalın bir halı ona rağmen dalgalandırıyor ,ama tabi keşke söylediğiniz gibi olsaydı sanırım bahsettiğiniz teknoloji dyson da var şuan
  • azalma olsa ne olacak ki hocam şuanda piyasada kaç tane emiş gücü 440w olan e.süpürge var?
  • zaten onun için motoru güçlü bir motor kullanmışlar daha önce okuduğum yorumlarda 4 - 5 sene bu silindirirk filtreyi değiştirmeyenler vardı ,demekki çok hissedilir bir çekim kaybı olmamış
  • Merhabalar,

Uzun bir arayistan sonra bizde Philips Marathon 9225 de karar kildik. Alternatif olarak Dyson la Philips arasinda kaldik ama sonuc olarak fiyat vs performans olarak bu urun agir basiyor. Yaklasik iki haftadir kullaniyoruz cok isabetli bir secim yapmisiz diyoruz. Gercekten genel olarak soylendigi gibi "Daha oncesinde temizlik yapmiyormusuz" a geldik. Bilmiyorum ama galiba bizim ev biraz pis - her calistirmadan sonra acayip toz ve toprak cikiyor. Alacak arkadaslara kesinlikle tavsiye ederim. Su ana kadar gayet memnunuz.
  • peki hazneyi nasıl temizliyorsunuz, o tozları poşetemi koyuyorsunuz tuvaletemi boşlatıyorsunuz boşaltırken toslar havaya karışmıyormu ?
  • hocam cihazı almadan önce mediamarkta incelemeye gittim ordaki arkadaş biraz çalıştırdı kapattı cihazı ve hemen açtı ve hızlı bir şekilde açtı toz havaya karıştı rahatsız oldum zaten bunu biraz da bilerek yaptı ,daha sonra başka bir marka cihaz önerdi ,neyse ben işlem bittikten sonra oto temizlemeyi çalıştırıyorum ve 5 dakika tozların çökmesini bekliyorum daha sonra tozları istediğiniz yere dökün çoğu topak halinde olduğundan rahatsız edici olmuyor ,ben bir kaç kullanımdan sonra silindirik filtreyi alt plastik kısmını balkon demirine vurdurarak tozların daha çok dökülmesini sağlıyorum eğer hava rüzgarlı ise burda biraz toz oluyor ama balkonda yapıyorum zati ,ama filtre baya temizleniyor zannımca 3 - 4 ayda bir de eğer bulunabilirse kompresör ile tersten hava sıkılarak filtrenin kullanım ömrü çok fazla artırılabilir ,deneme amaçlı uzun süre filtreyi temizlemedim ama çekim gücünde hissedilir azalma olmadı

• Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. bende temizlik hastası olan anneme almayı düşünüyorum. kendide bu modeli çok istiyor ama ev tozuna karşı alerjisi var 2 günde bir de süpürge açar doldurur hazneyi. annem boşaltırken bütün tozları yutmayacak mı sağlığı açısından zarar vermez mi ona?

edit: bir de sapında kumandası yok sanırım olmasını isterdim açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greyblack -- 3 Ocak 2013; 3:13:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.