Şimdi Ara

Philips fc 9225 tobasız elektrik süpürgesi incelemem yeni video eklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
8
Favori
60.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • philips in koldan süpürgeli bir modeli var ama kesinlikle önermem çünkü şikayet var da en çok şikayet edilen modeller arasında ,anneniz çok hassas ise ona torbalı miele yada nilfiks düşünebilirsiniz ,torbasızlarda isterseniz 1700 tl lik bir makine alın az da olsa tozla karşılaşma durumu olur ,ama dediğim gibi bu tozu dökerken değilde misal filtreyi temizlerken olabilir
  • alalı neredeyse 2 ay oldu ve hala performasında ve çekim gücünde değişiklik olmadı ,silindirik filtreyi çıkardığımda alt plastik kısmı balkonda demire tıklatınca tüm tozu dökülüyor bu sayede çekim gücünde bir azalma hissetmedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

alalı neredeyse 2 ay oldu ve hala performasında ve çekim gücünde değişiklik olmadı ,silindirik filtreyi çıkardığımda alt plastik kısmı balkonda demire tıklatınca tüm tozu dökülüyor bu sayede çekim gücünde bir azalma hissetmedik

Hocam güle güle kullanın.Bir sorum olacak.Makinenin üretim yeri neresi?Makinenin altındaki etikette yazıyor olmalı.Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üretim yeri çin ,hollanda merkez ama üretim çin
  • bizde aldık kullanıyoruz, 1 ay olmadı , halen memnunuz....

emişi çok iyi....

alerji ödülü yok, çünkü boşaltırken tozlar uçuşabiliyor, kapağı olmadığından...ama önemli değil...rüzgarlı ortamda boşaltmazsınız olur biter.

candoğan bey hepa filtresi hazne içinde demiş, neyin haznesinde anlayamadım, gayet hava çıkışında, olması gereken yerde...?...

alınabilecek en şu an için en mantıklı süpürge...zaten daha başarılısını görsem onu alacaktım, bıktım süpürge almaktan, bu 3. süpürgemiz...çeyizle gelen hariç.
  • Mehmet kardeşim cihazda 2 tane hepa filtre var egzos çıkışında hepa 13 filtre ve toz haznesindeki zannedersem hepa 10 filtre miydi ne candoğan ondan bahsetti ,direk tozla temas ettiğinden yakındı ,bununda avantajı var dezavantajı var ,avantajı direk çekim mesafesi kısaldığından çekim gücü yüksek sesi az oluyor ,ama misal dysonda filtre tozlarla direk temas etmiyor daha geç kirleniyor ama buda az çekim gücü ve yükses ses olarak geri dönüyor
  • bence 9225 tercih edin indirimli zamana denk gelince 620 - 630 tl arasında bulunabiliyor ,titreterek filtre temizlemesi gayet gerekliymiş ben önce önem vermemiştim ama şimdi kullandıkça iyiki bu modeli aldık diyoruz
  • Paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Fc 9225 2 gün önce aldım otamatik filtre temizleme butonuna bastığımda 2 saniye anca çalışıyor acaba 1-2 saniye titretmesi normal mi? Yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladres79

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Fc 9225 2 gün önce aldım otamatik filtre temizleme butonuna bastığımda 2 saniye anca çalışıyor acaba 1-2 saniye titretmesi normal mi? Yardım ederseniz sevinirim.

selamlar.

9225 modelini ne kadara aldınız.

kampanya var mı ??
  • ben evkurda 639 tl ye almıştım philips kablosuz telefon hediyeli
  • quote:

ben evkurda 639 tl ye almıştım philips kablosuz telefon hediyeli

aynı modelinden mi bahsediyoruz ??

fhlips fc 9225 ??

bugün forum istanbuldaki elektro marketlere baktım .

fiyatları 800-900 arasındaydı 9225 in...

teknosada 750 . .sanrıım buradan alacak gibiyiz.

evjurdan ne zman aldınız ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

ben evkurda 639 tl ye almıştım philips kablosuz telefon hediyeli

aynı modelinden mi bahsediyoruz ??

fhlips fc 9225 ??

bugün forum istanbuldaki elektro marketlere baktım .

fiyatları 800-900 arasındaydı 9225 in...

teknosada 750 . .sanrıım buradan alacak gibiyiz.

evjurdan ne zman aldınız ??

kardeş farkındaysan yukarıdaki inceleme bana ait ve ordaki resimlerde fc 9225 modeline ait ,yani o medli 639 tl den aldım yanında philips kablosuz telefon hediye ettiler
  • ben 720 tl ye aldım gold'da bu hafta 680 liraydı
  • vatanda % 30 indirim ile 630 dan satılmıştı
  • yarın öncelik evkurda.

sonra vatan ardından gold.

mediamark a da bakacağım.

en son olmadı teknosaya dönüp 750 tl ye alacağım.
  • bence 750 tl ye almayın muhakkak bir yerde vardır indirim falan yazık o paraya 630 tl civarına bulunabilen bir cihaz
  • quote:

bence 750 tl ye almayın muhakkak bir yerde vardır indirim falan yazık o paraya 630 tl civarına bulunabilen bir cihaz

bir haftaya yakın ev temizlenmiyor :))

acilen almalıyım..
  • arkadaşlar. aldım ..

merter mediamark dan 800 tl / 6 taksit . 2+3 = 5 yıl garantili.

ohh beee..

bitti sonunda.
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Hayırlı olsun

eyvallah arkadaşım saolsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.