Benim de geldi ürün ve daha saç için kullanamadım ama sakal için kullandım ve memnunum baya şahsen. 1 yıl ek garanti için sitesinden ürünü kaydediyorsunuz 3 yıl garantili oluyor. Kablolu veya kablosuz kullanım fark etmez kullanılabiliyor. Teşekkürler konuyu açan arkadaşa 50tl indirimli şekilde 169'a gelmiş oldu bana. |
PHILIPS HC5630/15 5000 SERİSİ YIKANABİLİR SAÇ KESME MAKİNESİ ,219 TL (8. sayfa)
-
-
Gelen makine, 0 (sıfır) şarj ile mi geldi, kırmızı ışık yanıp sönüyor. Az da olsa şarj olurdu bu cihazlarda?
Ek: Ürün büyük/kaba geldi bana, buna rağmen oldukça hafif. 7 sene önce aldığım remington pg6050'ye kıyasla daha basit hissiyatı var.
remington; (öncelikle sakal ürünü/makinesi) daha ufak, daha sağlam, kaliteli duruyor.. Philips ise eski cihazımdaki büyük etkiyi yaratmadı, sessiz çalışmasıyla daha iyi diyebilirim. Henüz şarj oluyor, sakallar biraz uzayınca ilk sakalı keserim biraz daha sonra saçları..
*** Ürünü kaydettim, seri no vs istemedi, fatura tarihini girdim (isteğe bağlı faturanın görselini yükledim) garanti 3 yıl oldu gibi bir bilgi göremedim.
İyi bir tercih mi yaptım, henüz tereddütlerim var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 1 Aralık 2020; 19:40:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Evet hocam 0 şarj ile geldi ben de şaşırdım ama şarja takıp kullandım bakalım. Ben de 3 yıl olduğuna dair ibare bulamadım belki philips'i arar sorarım ama içinden öyle kağıt çıkıyor.
-
Benim makinada geldi. Aras kargo seçmiştim. Aras kurye- Jetizz diye mesaj geldi. Sitelerinde Arastan daha kurumsal gözüküyor, fakat telefonumdan bir eleman aradı beş dakikaya sizin oradayız diye. Neymiş trafik varmış, aşağı inip yolda teslim alacakmışım. İnemem dedim, abi sepet salla çıkarma beni dedi. Gelince cepten yine aradı, balkondan bi baktım eleman gri bi Corsayla gelmiş, salladım sepete koydu. Bide demez mi bana TC no lazım. Balkondan bağıracakmışım TC noyu. Söylemedim tabi balkondan. Bu kargocular iyice zıvanadan çıktı. Kimi nasıl çalıştırdıkları belli değil.
Makinaya gelince, fiyatına göre gayet kaliteli görünüyor. Henüz kullanmadım ama başlıkların ayarı çok güzel düşünülmüş. Sadece kırılırsa başlık bulmak zor olur başka markalara hiç benzemiyor. Kendine has başlıklar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam jetizz ama aras holding markası yani aras kargonun taşeron çalışanı olanlar işte.
Bugün saçlarımı kestim gayet güzel kesiyor ve su geçirmeme olayı gayet güzel. Suya tuttum en son öyle temizledim.
-
madem öyle philps braun hikaye. yapıştır moser ömürlük kullan. ben çok braun ve philps kullandım. gerçi şimdide philips aldım Ç:D
-
Hocam dediğiniz biraz alakasız geldi ama bence güzel aldığım makine.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CengizGurkanHocam dediğiniz biraz alakasız geldi ama bence güzel aldığım makine.
philips ve braun reklam harikası şişirilmiş fiyatlar işin özü
-
-
284 Tl olmuş şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende aydınlatma yarattı.. Güzel çözüm, iyi düşünülmüş..
Kılıfın(çantanın) içine karton kutu içindeki kılavuz kalıbı koymak iyiymiş..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@fuckulteli @CengizGurkan saç ve sakal tecrübeleriniz nasıl denediniz mi? şuan 329 TL değer mi acaba
-
Hocam gayet beğendim, 2-3 kere sakal 1 kere saç kesimi yaptım hepsinde güzel kesti ama ben 220tl iken aldım kampanya ile 177tl'ye gelmişti.
-
Hocam ben en uzun tarakla saçımı kesmeyi planlıyorum ne kadar uzun bırakır en fazla denedin mi hiç. 28mm galiba
-
Hocam ben direk 3 numaraya vurdum :) ve hiç zorlanmadan kesti.
-
Arkadaşlar deneyimleriniz nasıldır? Şu an 379 olmuş önerir misiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: maestro2Arkadaşlar deneyimleriniz nasıldır? Şu an 379 olmuş önerir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kullandığınız bir ürün mü? Sessiz ve sarsıntısız yazmışlar, bu yönü nasıldır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X