Hocam hangi kampanyadan bahsediyorsunuz maximum için, bilgi verebilirseniz memnun olurum. |
PHILIPS HC5630/15 5000 SERİSİ YIKANABİLİR SAÇ KESME MAKİNESİ ,219 TL (5. sayfa)
-
-
Maximum genç'e özel teknoloji markalarından yapacağınız 250tl üzeri alışverişe 50tl değerinde maxipuan kampanyası hocam.
Haber eden hocama teşekkürler ben de sepeti 250'ye tamamlayıp 6 taksitle siparişi verdim,50tl de maxipuan geldi.
-
Sağolun hocam, gençliğimiz kalmadı bizim sanırım = )
Kendime 11 kasım indiriminden braun BT3940 almıştım 266TL ye. Bunuda görünce babama aldık, kargo ücreti olmasaydı daha güel olacaktı ancak paylaşan arkadaşa teşekkür ederiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CengizGurkanHocam siz kaça almıştınız? 220tl şu an 30tl daha ekleyip 250tl'lik sepet yapınca 50tl de maxipuan gelicek yani bana 195tl'ye falan gelmiş olucak ne dersiniz?
Ben direk mağazadan 219 a aldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam güzel bir elektronikçiye verin 18650 piş koysun içine 5 yıl daha kullanırsınız. -
Hocam aldığınız ürüne baktım da 8 saatte şarj falan diyor çok uzun değil mi? Şimdi bu makinenin fiyatlarına baktım 50 euro dışarda,diğer sitelerde en ucuz 400 gördüm normal mi? Ederi 400 var mı anlamadım gitti.Ayrıca sizce bu makine mi elinizdeki braun mu daha iyi ne dersiniz? Hocam maximum genç kampanyaları çok güzel böyle. Her ay teknoloji marketlerinde 250/50, market 50/10 toplam 50, temassız 100/15, mobil temassız 150/30,dijital market 30/15 ve e ticaret 100/20. Her ay yenileniyor bunlar gayet güzel her ay güzel geri kazanmış oluyorum.
-
Hayırlı olsun hocam :)
-
Şarj süresi 1 saat -
Onun dışında nasıl sizce sizinkine kıyasla?
-
Paylaşım için teşekkürler. Alternatif ürünler:
149 TL Wahl 09243-2216 Home Pro & Kablolu Sac Kesme Makinesi
https://www.amazon.com.tr/dp/B0084Y974E
277 TL Wahl Moser Opal Pro Siyah Saç Kesme Makinesi
-
Fiyat çok iyi.
3 yıl önce alt modelini 120 TL'ye almıştım, dolar 4 TL bile değildi. (Hc 5440)
nihm pil var aldığımda ve yıkanamıyor ayrıca turbo özelliği de yok. 8 saat şarj ile 1 saat anca çalışıyordu.
Bu ise yıkanabilir, turbo özelliği var, LİTYUM PİL (1 SAAT şarj 90 dakika)
Aldım bir tane.
-
Sorunuzu tam anlayamadım fakat ürün gayet yeterli
F/p ürünü -
Tamam hocam şimdi oldu, teşekkürler :)
-
@Tslee61 Hocam sakal için ayarı yok ama şöyle bir durum var 5-15mm olan ucu ile rahatlıkla sakal traşı olabiliyorsun. Sadece biraz daha özenmek gerekiyor eğer sakal ucunu takarsanız daha düzgün orantılı oluyor kısaltması. Tercihiniz daha çok saç kesimi ise doğru bir tercih olacaktır.
-
Arkadaşlar vücut için ne tavsiye edersiniz?
-
çok iyi ürün her mm de ayrı kullanım saç tıraş makinelerinde genelde yoktur, üstelik philips ürünlerinde kablolu kullanım imkanı genelde olmaz ama bunda olması çok iyi enchen boost almıştım zamanında bu ürünü bu fiyata görsem kesin bunu alırdım
-
Arkadaşlar pil lion pilmidir ? Pil olmadan Kablolu olarak da kullanabilyormuyuz ?
-
Philipsmi yoksa WAHL Home Pro Saç Kesme Makinesi mi ?
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_wahl-home-pro-saç-kesme-makinesi-metal-siyah-1212517.html
-
Amatör kullanıcıysan philips al geç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CengizGurkanHocam aldığınız ürüne baktım da 8 saatte şarj falan diyor çok uzun değil mi? Şimdi bu makinenin fiyatlarına baktım 50 euro dışarda,diğer sitelerde en ucuz 400 gördüm normal mi? Ederi 400 var mı anlamadım gitti.Ayrıca sizce bu makine mi elinizdeki braun mu daha iyi ne dersiniz? Hocam maximum genç kampanyaları çok güzel böyle. Her ay teknoloji marketlerinde 250/50, market 50/10 toplam 50, temassız 100/15, mobil temassız 150/30,dijital market 30/15 ve e ticaret 100/20. Her ay yenileniyor bunlar gayet güzel her ay güzel geri kazanmış oluyorum.
Hocam 8 saat şarj, 60dk kullanım. Haklısınız süre uzun, ayrıca kablolu kullanım da yok. Yine de böyle bir makinaya ihtiyaç duyuyordum ve eskisi 5dk çalışıp şarjı bitiriyor, o sürede de düzgün kesemiyordu. Yanında mach3 turbo da hediyesi var, fiyat onun içinde bir miktar fazla olabilir. İşim bitince şarja takıp bıraktığım için önceki makinemde de süre pek sorun olmamıştı. Her gün yapılan sinek kaydı bir tıraşta kullanılamayacağı için, şarjının acele dolması gereken bir durum yaşamadım. Sakal tıraşı için dediğiniz husus daha önemli, sabah tıraş olacaksınız şarj yoksa bekleyemezsiniz. Bunun için ayrı bir makinam var.
Konudan fazla sapmak istemem, şimdi kendime alacak olsan bu makinadan 2 tane sipariş eder braun almazdım diye düşünüyorum. Fiyatı uygun olduğu gibi, özellik ve kalite bakımından daha iyi duruyor vatanda satılan philips. Ancak yanıltıcı olmak istemem, sipariş geçtik lakin teslim alıp kullanma şansımız olmadı philips i. Braun ise fiyatına göre tatminkar (266TL = BT3940).
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X