Şimdi Ara

PHILIPS HC5630/15 5000 SERİSİ YIKANABİLİR SAÇ KESME MAKİNESİ ,219 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
4
Favori
17.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cupra_R kullanıcısına yanıt

Yok bende çıkmıyor öyle bişey.

• Siparişi son dakikaya bıraktım yarın teslim seçeneği de kaldırılmış sanırım haftasonundan dolayı neyse ki zorda olsa sipariş geçtim

• Kimse henüz kullanmamış sanırım. 5000 serisinde lityum ion batarya var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boylum -- 27 Kasım 2020; 19:7:26 >
  • Ürün geldi çok kaliteli gözüküyor daha kullanamadım umarım memnun kalırız :)

@boylum Hocam web sitesinde Power system Battery type Li-ion geçmekte

https://www.philips.com.sg/c-p/HC5630_15/hairclipper-series-5000-washable-hair-clipper

• quote:

Orijinalden alıntı: Cupra_R

Ürün geldi çok kaliteli gözüküyor daha kullanamadım umarım memnun kalırız :)

@boylum Hocam web sitesinde Power system Battery type Li-ion geçmekte

https://www.philips.com.sg/c-p/HC5630_15/hairclipper-series-5000-washable-hair-clipper

Teşekkürler...

• Ziraat bank kartta ilk alışverişe 50 tl puan fırsatı vardı. 219-50=169tl ye geldi. :)

• 21.90 TL + 5 TL Bonus ile mağaza teslimli aldım az önce. Ürün gayet iyi duruyor teşekkürler haber verene.

• Evde nasıl tıraş olabiliyorsunuz arkadaşlar valla helal olsun. Bende aldım bir tane ama tek başına traş olmak çok zor

• heamvivna kullanıcısına yanıt

Ben genel olarak sakallarda kullanmak için aldım. Saç tıraşını ben de pek beceremiyorum. Yanları 3 numaraya vurmayı denediğimde komple tüm saçı 3 numaraya vurmak zorunda kalmıştım.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Bende sadece sakalı becerebiliyorum. Saç için henüz tüm cesaretimi toparlayamadım, yoksa senin gibi tüm saçı 3 numaraya vurmak istemem :)

• Bende 1 kere yaptım bugüne kadar onda da tamamını 4 numara yapmıştım powertec sakal makinesiydi büyük tarakları yoktu. Bu makineyle deneyeceğim 1 kere kesmiş olurum yapamazsam sakal içinde kullanıldığı için aldım sakalda kullanmaya devam ederim:)

• Saç traşını alır almaz oldum kesinlikle cekme yolma yapmıyor. 2.8cm uzunluk benim işimi gördü yanları 8-9mm olarak bıraktım gayet güzel oldu. Yalnız sakal ucunda da ayar olabilse diğer uçlar gibi çok iyi olacaktı.

• Bıçakların genişliği çok fazla mı? Sakal kesiminde bıçak yüzeyi rahatsız eder mi?

3-4 haftalık sakalı 2-3 günlük sakal gibi kısaltmak için kullanırım..

Remington Pg 6050 kullanıyorum, ancak saç için yetersiz kalıyor. İkisini birbirini tamamlayacak, zaman zaman da birbirinin yerini tutacak şekilde kullanmak mümkünse düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 29 Kasım 2020; 17:30:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cupra_R

Saç traşını alır almaz oldum kesinlikle cekme yolma yapmıyor. 2.8cm uzunluk benim işimi gördü yanları 8-9mm olarak bıraktım gayet güzel oldu. Yalnız sakal ucunda da ayar olabilse diğer uçlar gibi çok iyi olacaktı.

Sakal için uzunluk ayarı yapılamıyor mu? Ben sakal için almayı düşünüyordum.

• Makinayı bende burada görüp aldım. Öncelikle paylaşan arkadaşa teşekkürler. Bu fiyata çok sıcak fırsat.

Makinayı ben daha çok saç için aldım. Ancak sıfır kesen 3lu sakal tras makinam var Sakalım uzunken önce kisaltmam gerekiyor. Bu amaçla da bu makinayı kullanıcam. İlk testi de bu amaçla yaptım. Taraksiz kullandım. 1-2 günlük sakal gibi bırakıyor. Ama her yeri aynı uzunlukta olmadı. Benim için sorun değil çünkü üzerine sakal makinasıyla sıfırlıyorum.

Kısacası bu makina saç için. Sakal için işinize görebilir. Ama sakalda çok bir performans beklemeyin sakal için alacaksanız başka makina alın.

• bende burada gördükten sonra Sivas Vatandan gidip aldım ürünü. şarj a taktım az önce saç traşı oldum duş aldım. yeni pc başına geçtim. üstleri 15 ile aldım (2. tarak) yanları 9 ile aldım kulak üstünü 6 kulak diplerine 3 ile girdim. (eşimde yardım etti) tepe ile yanların birleştiği yer yani 15 ile 9 aldığım yerin birleştiği yer 12 ile ortalayarak geçtim izde kalmadı. 10 numara iş görür makina. 6 aydır 2 oğlan ve kendim evde traş oluyoruz.

• messroe kullanıcısına yanıt

Hocam siz kaça almıştınız? 220tl şu an 30tl daha ekleyip 250tl'lik sepet yapınca 50tl de maxipuan gelicek yani bana 195tl'ye falan gelmiş olucak ne dersiniz?

• Haber verene teşekkürler. Mağazadan alabiliyorsunuz, raftan veriyorlar ama bu tür satışlardan dolayı kuyruk beklenebiliyor. 28mm e kadar her boyda ayar var. Risk almak isteyen için suda çalışır yazılı, şimdilik bozmayalım diyenlerden im. 80C sıcak su girer falan denilmiş kitapçıkta.

• Ürünü ben de aldım .hatta mağaza teslimi ilk 249 a aldım indirime girince iptal edip 219 a aldım .açıkçası ya beklentiyi düşük tuttuğumdan ya da ürünün iyiliğin den baya memnun kaldım .baya pratik bı ürün .tras olmak hiç zor değil .
    80 C altındaki sularda yıkanabilir diyor katalog.ayrica batarya li on .7000 serisi ile aynı batarya .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.