Cepteteb bonus var bende onu denedim ama puan kullanma ekranı çıkmadı bu arada Garanti bonusun %10 bonus kampanyası vardı onada katılınca 26 TL bonus kazandırdı |
PHILIPS HC5630/15 5000 SERİSİ YIKANABİLİR SAÇ KESME MAKİNESİ ,219 TL (2. sayfa)
-
-
Lityum pilli diye aldım. Ancak kutunun hiçbir yerinde lityum pil ibaresini göremedim. Mağazada bir üst modeli 290tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mosher alın bakın dalganıza.3 senedir 4 kelle kesiyo daha tık demedi maşallah.
Beylikduzu vatandan aldim.nette olmayan bircok model indirimdeydi
Hocam hangi modeli acaba ?
5000 serisi olarak görünüyordu.Ambalajından anladığım kadarıyla farkı başlık adeti.Benim aldığım karton kutulu diğeri plastik ambalajlıydı.
-
Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Babam için bir tane de ben aldım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim kesme uzunluğu daha fazla olan 7460 gibi bir model sandım siz oyle soyleyince hocam ondan merak ettim
Benim emektar hc3420 imis.nimh pil 8 saatte falan sarj oluyodu bataryasi artik bayatlamisti hep fiste kullaniyordum.basliktaki model suda gecirmez,cok iyi oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Serkan4554
Mosher alın bakın dalganıza.3 senedir 4 kelle kesiyo daha tık demedi maşallah.Evet kararsız kaldım, aynı fiyata efsane moser markası var kablolu, hangisini tercih edelim?
https://www.hepsiburada.com/moser-1406-0458-edition-sac-kesme-makinasi-p-SGWAHL000825
-
teşekkürler
ben de faydalandım.oğlumun ve benim işimi görecektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ongunbeyEvet kararsız kaldım, aynı fiyata efsane moser markası var kablolu, hangisini tercih edelim?
https://www.hepsiburada.com/moser-1406-0458-edition-sac-kesme-makinasi-p-SGWAHL000825
Alıntıları GösterMesela hem kablu hem kablosuz makineler denedim.eger benim gibi dusakabinde kendi sacinizi kesiyorsaniz kablolu cok zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eğer sizin saçınızı kesecek birisi varsa kesinlikle mosher alın derim.kablosuzlar illaki ilerde sorun çıkaracaktır,ilk başta batarya problemi çıkaracaktır.birde kablosuz kesinlikle kablolu performansı gösteremez.
5000 serisi diye önyargılı bakmıştım ama hem lityon hem tarağa saç skıkışmaın önleyici falan derken yeni teknoloji gelitrimişer gibi. kullanan var mı acaba. 7000 serisin göre kyıaslanabilir mi
-
bende braun var ama bunların kralı berber makinesi gibi kesmiyor, sakallarda sert olduğu için 6 aya köreliyorlar...
-
UPS kargo yerine ertesi günü seçmiştim jetizz diye bir kargo firmasına verilmiş ilk defa duydum jet gibi bugün dağıtıma çıkmışlar gelsin bakalım.
-
219 TL güncel fiyatı.
oo 40 lira kazıklandık -
E bu 40 lira girdi bize ya la. İptal edip tekrar veriyorum siparişi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X