Şimdi Ara

PHILIPS HC5630/15 5000 SERİSİ YIKANABİLİR SAÇ KESME MAKİNESİ ,219 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
4
Favori
17.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cepteteb bonus var bende onu denedim ama puan kullanma ekranı çıkmadı bu arada Garanti bonusun %10 bonus kampanyası vardı onada katılınca 26 TL bonus kazandırdı

• Lityum pilli diye aldım. Ancak kutunun hiçbir yerinde lityum pil ibaresini göremedim. Mağazada bir üst modeli 290tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mosher alın bakın dalganıza.3 senedir 4 kelle kesiyo daha tık demedi maşallah.

• Beylikduzu vatandan aldim.nette olmayan bircok model indirimdeydi

• stoploss30 S kullanıcısına yanıt

Hocam hangi modeli acaba ?

• fethh16 F kullanıcısına yanıt

5000 serisi olarak görünüyordu.Ambalajından anladığım kadarıyla farkı başlık adeti.Benim aldığım karton kutulu diğeri plastik ambalajlıydı.

• Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Babam için bir tane de ben aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • stoploss30 S kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim kesme uzunluğu daha fazla olan 7460 gibi bir model sandım siz oyle soyleyince hocam ondan merak ettim

• Benim emektar hc3420 imis.nimh pil 8 saatte falan sarj oluyodu bataryasi artik bayatlamisti hep fiste kullaniyordum.basliktaki model suda gecirmez,cok iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan4554

Mosher alın bakın dalganıza.3 senedir 4 kelle kesiyo daha tık demedi maşallah.

Evet kararsız kaldım, aynı fiyata efsane moser markası var kablolu, hangisini tercih edelim?

https://www.hepsiburada.com/moser-1406-0458-edition-sac-kesme-makinasi-p-SGWAHL000825

• teşekkürler

ben de faydalandım.oğlumun ve benim işimi görecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ongunbey

Evet kararsız kaldım, aynı fiyata efsane moser markası var kablolu, hangisini tercih edelim?

https://www.hepsiburada.com/moser-1406-0458-edition-sac-kesme-makinasi-p-SGWAHL000825

Alıntıları Göster

Mesela hem kablu hem kablosuz makineler denedim.eger benim gibi dusakabinde kendi sacinizi kesiyorsaniz kablolu cok zor

• ongunbey kullanıcısına yanıt

Eğer sizin saçınızı kesecek birisi varsa kesinlikle mosher alın derim.kablosuzlar illaki ilerde sorun çıkaracaktır,ilk başta batarya problemi çıkaracaktır.birde kablosuz kesinlikle kablolu performansı gösteremez.

• 5000 serisi diye önyargılı bakmıştım ama hem lityon hem tarağa saç skıkışmaın önleyici falan derken yeni teknoloji gelitrimişer gibi. kullanan var mı acaba. 7000 serisin göre kyıaslanabilir mi

• bende braun var ama bunların kralı berber makinesi gibi kesmiyor, sakallarda sert olduğu için 6 aya köreliyorlar...

• UPS kargo yerine ertesi günü seçmiştim jetizz diye bir kargo firmasına verilmiş ilk defa duydum jet gibi bugün dağıtıma çıkmışlar gelsin bakalım.

• 219 TL güncel fiyatı.

• obersth O kullanıcısına yanıt
    oo 40 lira kazıklandık
  • E bu 40 lira girdi bize ya la. İptal edip tekrar veriyorum siparişi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.