Şimdi Ara

PHILIPS HC5630/15 5000 SERİSİ YIKANABİLİR SAÇ KESME MAKİNESİ ,219 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
4
Favori
17.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dun vatandan aldim daha kutusunu acmadim bile.yarin gidip iade edip tekrar alayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subeyi aradim , kutusunu acmadim,iade edip tekrar 40tl daha inmis o fiyattan alicam dedim ; merkezle yarin gorusmemiz lazim dediler .

Merkezle whatsapptan yazistim.internetten alinmayan urunlerde iade degisim olmuyormus.bu ne demek ya?

• ben de dün almıştım netten mağaza teslimli.fakat daha teslim almamıştım.iptal edip tekrar aldım.40 lira bende kaldı.haber veren arkadaşa teşekkürler

• Sakal kesilebilir mi bununla
  • Bir tane daha aldık mecbur yeni geleni iade edeceğiz. Madem inecek ne baştan indiremezki bunlar

• Bugün mağazadan iade yapıp yeniden aldım. 50 tl cebimde kaldı.

• Nasıl arkadaşlar , tavsiye eder misiniz ?

• Bende yeni sipariş geçeceğim başlıkları nasıl çabuk kırılabilir bir yapıya mı sahip? Malum yedek parça önemli sonra bi makine parası başlığa vermeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: acr

Bugün mağazadan iade yapıp yeniden aldım. 50 tl cebimde kaldı.

nasıl yaptın , ben magazadan aldım kutusu açmadım iade edeyim dedim merkezle görüşmemiz lazım dediler , 2 gündür merkezden haber bekliyorlar .

• Az once subeye gittim ve 40tl.iademi aldim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: x2y

fırsatın kokusunu alırım, kaptım bi tane hemen, kargoyla uğraşmadan mağazadan.

makine kullanma kilavuzunda 1 saatte sarj oldugu yaziyor, ayrica li ion batarya (kutunun altında yazıyor)

kablosuz/kablolu kullanım, yıkanabilir olması, 0.5-28 mm arası kesim, 1 mm kesim aralıkları, hızlı şarj, 90 dk kullanım süresi, kıl biriktirmemesi, kendinden bilenen bıçaklar, turbo modu olması, fiyatı...

Bizde heyecanlanıp çok yolda kargo açtıkta, saç kesme makinesini de yolda açmazsın PHILIPS HC5630/15 5000 SERİSİ YIKANABİLİR SAÇ KESME MAKİNESİ ,219 TL 

• Konuyu açana tesekkurler, 1 tane de ben aldım. Bonusun yüzde 10 bonus kampanyası var sanırım. Bonusu olanlar kullanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: star scream

Bizde heyecanlanıp çok yolda kargo açtıkta, saç kesme makinesini de yolda açmazsın  

Alıntıları Göster

Yeni aldığını eski fiyattan iade et açık olan kalsın sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Partir -- 26 Kasım 2020; 22:18:28 >
  • acr kullanıcısına yanıt

Matematik zayıf sanki? Nasıl 50 yaptınız?

• Kullanıp da yorum yapacak kimse var mıdır acaba? :)

• Partir kullanıcısına yanıt

Matematik yerinde de eksik bilgi yanlış kanıya düşürür. Kargo parasıda var. Bilal'e anlatır gibi anlatayım mı? PHILIPS HC5630/15 5000 SERİSİ YIKANABİLİR SAÇ KESME MAKİNESİ ,219 TL 

• acr kullanıcısına yanıt
    Anlatır mısın 5 lira kargo varken 10 liralık kargoyu seçmiş olacağını düşünmedim bir ölücü olarak ama bir de senden dinlemek isterim.
  • 10 lira kargo var koç. Neyini anlatayım? Bu ego nerden geliyor anlamıyorum? Buyur bak. Başka bişey varmıydı?

PHILIPS HC5630/15 5000 SERİSİ YIKANABİLİR SAÇ KESME MAKİNESİ ,219 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 27 Kasım 2020; 9:20:10 >
  • konuyu açan arkadaşa teşekkürler. ben de bir tane aldım yalnız @acr teslimat adresinden sonra kargo seçerken bugün teslimat 4.90tl (aras) ups ise 10TL çıkıyordu muhtemelen @Partir bunu demek istedi.

Edit: ürün 219TL olarak güncellenmiş konu başlığını düzenleyebilir miyiz @muratso2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 27 Kasım 2020; 10:7:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acr

10 lira kargo var koç. Neyini anlatayım? Bu ego nerden geliyor anlamıyorum? Buyur bak. Başka bişey varmıydı?

Koç! Ürün 40 lira indi nasıl 50 lira cepte kaldı merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.