Şimdi Ara

PHILIPS HC5630/15 5000 SERİSİ YIKANABİLİR SAÇ KESME MAKİNESİ ,219 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
4
Favori
17.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Extralarge

Hocam Philipsin artısı kablosuz kullanım olması kablolu sizi zorlayabilir ben açıkçası bundan dolayı tercih etmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Philips tabiki hocam. Bu arada bu cihazin pili Li-on.

Wahl kablolu, çok fazla tarak var(tak, çıkar işi uzatan saçmalıklar philips sistemi çok iyi.)

Bıçak kalitesine takılmayın ben yıllardır kendim traş olurum ki 3'e vurup geçmiyorum yanları ve enseyi ayrı üstleri ayrı traş ederim, remingtonun en ucuz yağlanması gereken makinesi ile başladım, philips hc5440'a geçtim (alt modeli).

6-7 yıl olacak remingtonun modeli halen çalışıyor ''HİÇ YAĞLAMADIM.'' aktif kullandım halen kesiyor son 2 yıldır felan nadir kullanıyorum.

Philips modeli ise zaten ''YAĞLAMAYA GEREK YOK'' diye satılan modeller aldığımdan beri yağlamadım kesiciliği aynı devam ediyor saçım da sık hafif serte kaçan bir saç.

Wahl, moser linç edilme pahasına diyeceğim ''amele işi'' yılların markaları çok kaliteli olabilirler de ''eskiler'' piyasadaki birçok ürün daha ergonomik, moser mesela yarım kiloydu  

Günde 10-20 traş yapan için belki daha sağlamdır bu eski kasalar ama özel kullanım için philips alın hocam.

• bu yarın teslim aras kurye ups normal kargodan daha ucuzmuş ya 5 lira görünüyor. kapıda etstra para almazlar dimi

valla verdim gitti siparişi hem garanti %10 da geldi 23 lira bonus. bu aslında yıllardır aradığım cihazmış. az aparatla çok ayar lityum pil ve uygun fiyatın bir arada olması

7720 var çok memnunum ama tak çıkar yapmaktan bıkmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 30 Kasım 2020; 14:53:40 >
  • Negnem N kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam inş memnun kalırım bakalım. Yanına bir de usb bellek ekledim 266tl ödedim 50tl maxipuan gelicek zaten benim de :). Bugün gelmesi gerek bakalım gelince yorumlarımı da yazarım konuya.

• quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

Ziraat bank kartta ilk alışverişe 50 tl puan fırsatı vardı. 219-50=169tl ye geldi. :)

Merhaba geçen sanki bana da böyle bir mesaj geldi ama dikkate almamıştım. Kampanya için katılım vs. Var mıydı? Şartlar nasıldı anlatabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiserx

Merhaba geçen sanki bana da böyle bir mesaj geldi ama dikkate almamıştım. Kampanya için katılım vs. Var mıydı? Şartlar nasıldı anlatabilir misiniz?

Alıntıları Göster

ilk alışverişe 50 tl bank kart lira veriyor. kredi kartım yeniydi ve hiç alışveriş yapmamıştım. yıl sonuna kadar geçerli kampanya.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Hocam %10 hangi kampanya ? TLCard ile kazanım sağlayabilirmiyiz ?

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Online alışverişlerinize toplam 80 TL bonus!

https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20&ParameterId=I000041457

Ben paracard ile katıldım kazandınız mesajı geldi.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, garanti kartım yok. Yapıkredi var.

• Yarın Teslim kargo seçip de halen sipariş onaylandı kısmında kalan var mı acaba? Benim hala böyle kaldı güya 00.00'dan önce verilen sipariş ertesi gün 20.00'a kadar teslim edilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 30 Kasım 2020; 17:1:11 >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt

Bende wahl var çok titreşimli ve kablolu zor oluyor zaten 4-5 traş sonra makine parası çıkıyor, bende wahl olmasına rağmen birtane de Phillips aldım, hem kablolu hem kablosuz kullanım olması güzel ve Philipste titreşim yok, diğerinde insanın eli uyuşuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya ne zamana kadar geçerli bilen varmı ?

• Arkadaşlar bu modelde sakal kesme ve şekillendirme var mı?

• +4,9 lira kargo parası ödeyerek ben de sipariş geçtim.

(stokta olan mağazalarda bana yakın mağaza gözükmesine rağmen mağazadan teslim almak istediğimde o mağaza gözükmediğinden eve sipariş geçtim.)

Saç kesmekten daha sık olarak sakalları kesmekte kullanacağımı düşünüyorum. (Saçları sakallardan daha uzun aralıklarla kesiyor olmaktan dolayı) sakal için remington pg6050 var, bununla saç kesmek durumunda kaldım pandemi sürecinde, yeterli olmadığını görünce saç için daha kullanışlı bir makine bakındım bugüne kadar.. 5-6 ay bakındıktan sonra (öyle çok derinlemesine araştırmadım tabi) bunu ürünü aldım. Gerektiğinde sakal keserim, kablolu ve kablosuz kullanım var.. Temizlemesi kolay..

sakal hususunda tatmin edecek mi gelince onu deneyeceğim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakal konusunda çok kararsız kaldım. Ben sadece sakal ve ense için almayı düşünüyorum. Sizce bu ürünü almalı mıyım?

• arkadaşlar saç kesiyor hali hazırda. saçın sakaldan farkı nedir ki sakal kesiyor mu diye soruluyor? makinenin kademeli tarakları var ve sakalınızı da inanılmayacak ama tıpkı saç gibi bu tarakları kullanarak kesebilirsiniz. ben denedim oluyor mucize gibi birşey bu.

• gomek G kullanıcısına yanıt
    sakal kesen makinelerin kesme başlığı biraz daha dar ve ince oluyor, hassas kesim ve şekil vermekte kolaylık sağlıyor. Yoksa sakalı öyle ya da böyle keser. (tabi saça göre biraz daha kalın aynı zamanda sakallar)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de sakal için kullanıyorum braun 5000 serisi almıştım amazondan bunu görünce bunu aldım diğerini iade ettim iksini de kullandım hiçbir farkı yok. ben sakalımı taraksız olarak kesiyorum her tarafı aynı ancak şekil verirken de bir sorun olacağını sanmam sadece yarım santim falan daha geniştir heralde başlığı aman aman bi fark yok yani.

• Arkadaşlar gür sakalı olanlara, ince ayar yaparak tıraş olanlara da tavsiye eder misiniz bunu? Yani sakal için tarak ve ayar seçenekleri nasıldır? Biraz araştırdım ama hep odak saç olmuş; motorunun çok güçlü olması aşırı cezbetti beni açıkçası saçımı da pandemi boyunca kesebilirim bununla ancak daha sonraları kullansam hep sakal için kullanırım.

Kararsız kaldım alıp almama konusunda.

Braun BT5090 var hali hazırda 5 yıl önce almıştım; çok memnunum ancak motoru o kadar da güçlü değil.

• Arkadaşlar sizce bunu almak yerine 5730 modelini alsam saç traşında çok fark olurmu?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.