Şimdi Ara

PHILIPS HC5630/15 5000 SERİSİ YIKANABİLİR SAÇ KESME MAKİNESİ ,219 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
4
Favori
17.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullandığınız makineyi mi iade ettiniz?PHILIPS HC5630/15 5000 SERİSİ YIKANABİLİR SAÇ KESME MAKİNESİ ,219 TL 

Makine fiyatına göre çok iyi çıktı. Ben de tekrar bir deneme yaptım bugün çok beğendim. Özellikle şarj durumu çok iyi.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt

evet malesef amazonun fiyat politikası yüzünden iade ettim. aldıktan sonra sürekli indirime gittiler. sordum müşteri hizmetlerine bi gönderin bakalım dediler gönderdim baktılar kabul ettiler ama bildirdim kullanılmış olduğunu önceden.

• gomek G kullanıcısına yanıt

Hijyen ürünlerinde genellikle iade olmaz kullanıldıktan sonra. Amazon bunu iade almış ama umarım birine satmaz. Birine satarlarsa eğer büyük bir skandal olur.

• inşallah satmazlar:) gayet temizdi ama:) ucuza alan olursa fazla üzülmesin.

• 6 taksitle sipariş geçtim inşallah beğeniriz PHILIPS HC5630/15 5000 SERİSİ YIKANABİLİR SAÇ KESME MAKİNESİ ,219 TL 

• gomek G kullanıcısına yanıt

dalga mı geçiyorsunuz? aradaki farkı forumdan size verseydikte keşke böyle bir şey yapmasaydınız.

• victor66 kullanıcısına yanıt

hocam açılmış olduğu belli açılmışsa kabul etmesin o zaman kimse. yırttım açtım kutusunu. amazonun iade politikası böyle kutusu yırtıık da olsa iade kabul ediyor. napıyor bilmiyorum ama sıfır diye de satmıyordur heralde. alan da ona göre alsın teşhir ürünler de kullanılmış ürün olabilir. hemen de aradaki farkı verelim demeler falan. koskoca amazondan daha mı iyi biliyorsunuz. adamlar bu sayede dünya devi. kullanırsın beğenmezsen iade edersin bu iş böyle.

• ürünün link kitlendiPHILIPS HC5630/15 5000 SERİSİ YIKANABİLİR SAÇ KESME MAKİNESİ ,219 TL 

• Uygulaması düzgün çalışmıyor, siteden güç bela sipariş verdim. Videolarda güzel görünüyor, çok ayarı var. A101 den Aprilla almıştım. Baya basit bir şeydi. Oğlanı traşta zorlandım. Bu daha pratik görünüyor. Eskisini letgo ya koyarım artık. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 30 Kasım 2020; 22:29:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qzwxec kullanıcısına yanıt

Kablo takılı iken çalışmayınca batarya ölünce makine çöp oluyor. Bende de Philips vardı kullandım 5 sene kadar ama bataryası öldü, plastikleri kırıldı. Şu an Braun MGK 5060 aldım baya memnumum. Ben 250ye almıştım tabi fiyatı arttı ama onu öneririm..

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Pil li-on.
    Evet kablolu da çalışıyor
  • Kesim performansı nasıl. Philipsin 14 başlıklı çok fonsiyonlusunu almıştım tırt çıktı. Hiç kesemiyor. Mesela moser 1400'e göre kullanan varsa yorumlayabilir mi?

• Fiyat 399'a çıktı arkadaşlar hayırlı olsun alanlara.

• Valla fiyat süpermiş.

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Plastik gibi sentetik maddelerin ömrü 5 yıl zaten. Bu, üst düzey kurumsal ürünler haricinde genelde aynı. Evde ve işyerinde halen kullanılabilir olan malzemelerin kırılan veya kürleştiği için dokundukça kırılan plastik aksamlarını, muhtelif yapıştırıcı ve dolgu malzemeleriyle hallediyorum.

İçindeki pil ise Li-ion 14430. Piyasada 20-30 ₺. Değiştirmesi biraz zahmetli, ama 5 yıllık garantisi bittikten sonra cihaz güncelliğini kaybetmemişse, uygun fiyatlı daha iyi cihazlar çıkmamışsa veya diğer aparatları da kullanılmayacak kadar eskimemişse, oturur değiştiririm artık.

• En büyük tarağını kullanmayacak olan varsa ben talibim özel mesaj ile görüşebilir miyiz.

• Alamadan fiyat arttı. Nasip değilmiş :)

• Ürün geldi. Hc5440'a göre malzeme kalitesi artmış. 3 başlık var. Beğendim. İçinden extra 1 yıl garanti uzatma kartı çıkıyor ürünü kayıt ettiriyorsunuz 3 yıl garanti oluyor.

• >> Biten Sıcak Fırsatlar

• PHILIPS HC5630/15 5000 SERİSİ YIKANABİLİR SAÇ KESME MAKİNESİ ,219 TL

Şehrimdeki mağazadan göndermişler, az önce elime ulaştı.. Bu şekilde teslim ettiler, ne bir kargo poşeti ne başka bir poşet.. olmaz ya.. hiç olmazsa bir mağaza poşetine koy gönder.. çöp poşetine koy gönder..

Açıp bakacağım şimdi.. Dün saat 19 gibi satın almıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.