Şimdi Ara

philips lcd.. ama hangisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar... philips lcd almaya karar verdim ama 2 model arasında kaldım...

PHILIPS 42PES0001D/10 LCD TV------- 3.599,00 TL
    PHILIPS 42PFL7404H/12 42'' FULL HD LCD TELEVİZYON------- 2.429,10 TL

ve birde tabi bunlara d-mart yada digiturk almak lazım.. hangisi daha mantıklı rica etsem yardımcı olurmusunuz????

• philips lcd tv lerde genellikle
    kod adı/10 olanlar hd ready dir.
    kod adı/12 olanlar full hd dir.almışken full hd almanı öneririm.
    42pfl7404 güzel bir tercih
    ancak benim favorilerim(özelliklerine göre) : 42pfl7674 ve 42pfl7864

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kumandan -- 12 Ağustos 2009; 1:03:44 >
  • aslında kafam allak bullak oldu... 3.500 e kadar sağlam bi 42" lik lcd aroyorum diye yola çıktım... philips sony lg samsung hepsi birbirine girdi.. en son philips42pes0001/10 mu alsam dedim ordan philipsin farklı bi modeli daha ben burdayım bak dedi.. hemen ardından sony w5500 beni unutma diyo..

ey abilerim ablalarım yokmu bu işin ehli üstadı.. bi alet söyleyin alayım onu.. kafayı yiicem.. teknoloji ne biçim bişiymiş.. gece rüyalarıma girmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepblacksmoke

aslında kafam allak bullak oldu... 3.500 e kadar sağlam bi 42" lik lcd aroyorum diye yola çıktım... philips sony lg samsung hepsi birbirine girdi.. en son philips42pes0001/10 mu alsam dedim ordan philipsin farklı bi modeli daha ben burdayım bak dedi.. hemen ardından sony w5500 beni unutma diyo..

ey abilerim ablalarım yokmu bu işin ehli üstadı.. bi alet söyleyin alayım onu.. kafayı yiicem.. teknoloji ne biçim bişiymiş.. gece rüyalarıma girmeye başladı

3500 e kadar cıkılabiliyorsa sony x4500 alın sanırım o civarlara duşmuştur fiyatı..sonra başınız hic ağrımaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.