Şimdi Ara

Philips LCD ile Laptop arasında HDMI bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    37PFL8404 kullanıyorum, gayet memnunum. Ancak HD4650 ekran kartlı laptopa HDMI üzerinden bağlayıp film izlediğimde ya da oyun oynarken 10-15 dak gibi değişen sıklıkla ekran 1-2 sn.liğine kararıp sonra tekrar geliyor. Aynı anda ses de gidiyor. Bazen bu kararmadan dönüşte ekran mavi veya yeşil tonlarda kalıyor. Böyle olduğunda görüntü çıkışını laptopa alıp tekrar LCD'ye verip düzeltebiliyorum. Bu problemin başkalarının da başına geldiğini biliyorum birkaç kez rastlamıştım forumda. Bu sorunu çözen, bir çözüm getirebilen varmı acaba? Lütfen yardım.

• benzer bir sey benımde basıma gelıyordu baya bir ugrastım en sonunda 60 milyon bayılıp kalite bir hdmi kablo aldım ve kurtuldum
  • Eğer sorun kablodaysa bu Firmanın ürünleri oldukça kalitelidir. Fazla para vermeye gerek yok.
    HDMI-HDMI KABLO
    Yalnız genellikle hdmi kablolarda sorun olmaz. Ses ve görüntü elektrik pulsları üzerinden, dijital olarak iletilir. Yeter ki kırılma-bükülme olmasın.
  • Laptopta ATi CCC'de Pixel Format'ı RGB Full'a getir.
  • Cevaplar için teşekkürler,
    Kablodan ben de biraz şüphelenmiştim ama pek adi bişey de değil, dijitaldepodan almıştım.
    @Fixx
    Her ayarı denemiştim ama dediğini pek hatırlamıyorum açıkcası. Eve gidince dediğini deniycem bakalım.
  • @Fixx
    Şimdi baktım da Pixel Format zaten RGB Full'da imiş.
  • sen kablo degiştir kablooooo
  • Sonunda öyle olacak herhalde. Başka kablo bulursam onunla deniycem. Bu arada Pixel Formatı Limited RGB'ye aldım sıklığı azaldı. Ama halen devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.