Şimdi Ara

philips lcd tv altyazı okumama ve film görmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet durum başlıktaki gibi neden kaynaklanıyor olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzcr -- 18 Mayıs 2012; 10:52:51 >

• yukarıya
  • yok mu bir yardım edecek?
  • başlık doğrudur. Philipslerde bu sorun olur TV nin modelini yazarak arama yaparsan veya philips Türkiyeye mail atarsan seni bilgilendirirler. Ben 42pdl7906 modelini aldım, altyazılarda Türkçe karakterler bozuk görüntüleniyordu Philips Türkiye'ye mail attım o modelin Türkçe karakterleri desteklemediğini söylediler bende hemen iade ettim..
  • arkadaşım merhaba

philips tvde usbden izlemek istedigin video ve filmlerde alt yazi uzerinde Turkce karakter destegi yokmuş, ben de servisle görüştüm öğrendim. şimdi yazacaklarımı yaparak sorunu çözebilirsin sende. alt yazinizin olduğuText dosyasini acıp dosya icindeyken Ctrl + H tusuna bas, Replace yazan bir pencere acilacak. Altta match case kutucugunu isaretle. Find what"a kutucuguna duzunlemek istedigin harfi (Ornegin; Ö,Ü,İ,Ş,Ç,Ğ, ö,ü,i,ş,ç,ğ) yazdiktan sonra "Replace with" kutucuguna harfi cevirmen gereken karakteri yaz. (Ornegin; O,U,I,S,C,G,o,u,i,s,c,g). "Replace" tusuna basınca harf değişecek. Son olarak dosyayi bu sekilde kaydet ve çıkış de. Her seferinde tek harf olarak degistir yalnız. Islemi tamamlanınca text dosyasi icerisindeki Turkce karakterli harfler degisecek ve alt yazi dosyasini Turkce karakter sorunu olmadan goruntuleyebileceksin.

insallah isine yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

arkadaşım merhaba

philips tvde usbden izlemek istedigin video ve filmlerde alt yazi uzerinde Turkce karakter destegi yokmuş, ben de servisle görüştüm öğrendim. şimdi yazacaklarımı yaparak sorunu çözebilirsin sende. alt yazinizin olduğuText dosyasini acıp dosya icindeyken Ctrl + H tusuna bas, Replace yazan bir pencere acilacak. Altta match case kutucugunu isaretle. Find what"a kutucuguna duzunlemek istedigin harfi (Ornegin; Ö,Ü,İ,Ş,Ç,Ğ, ö,ü,i,ş,ç,ğ) yazdiktan sonra "Replace with" kutucuguna harfi cevirmen gereken karakteri yaz. (Ornegin; O,U,I,S,C,G,o,u,i,s,c,g). "Replace" tusuna basınca harf değişecek. Son olarak dosyayi bu sekilde kaydet ve çıkış de. Her seferinde tek harf olarak degistir yalnız. Islemi tamamlanınca text dosyasi icerisindeki Turkce karakterli harfler degisecek ve alt yazi dosyasini Turkce karakter sorunu olmadan goruntuleyebileceksin.

insallah isine yarar.

bende hiç alt yazı görünmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

arkadaşım merhaba

insallah isine yarar.

bende hiç alt yazı görünmüyor

O kadar uzmanı değilim sorularınızıhttps://www.facebook.com/Philipstvturkiye veyahttps://twitter.com/PhilipsTVTR 'a iletirseniz, onlar mutlaka ilgileneceklerdir.Şükür ki Philips'in servis ve hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti politikası hala diğer markalar arasında ibret gösterilecek seviyede ve üstünlükte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.