bu mesajı forumun dvd player kısmına da yazdım ...
PHILIPS MULTIMEDIA SPE9015CC 320gb 3,5 inch hdd multimedia player
bu ürünü almayı düşünüyorum, elinde olan varsa yorum yazabilir mi? mesela dvd oynatabiliyor muyuz bununla, sonra türkçe altyazılarda sorun veriyor mu? biilgisayarda divx dizi-film izlemekten sıkılmış birisi olarak tavsiye bekliyorum. fiyatı da yaklaşık 250ytl .
teşekkürler
benim merak ettiğim xvid leri ve wmv leri okuyor mu?
teknik destek içinde bu linklerden yararlanabilirsin.
bende olan filmler avi olduğu için denemedim. dvd iso şeklinde tanıyor olması lazım.
cihazın menüsü şık ve güzel.kumandası kaliteli.yalnız ebatlar normal 500 gb hdd den büyük.
bu arada dvix avi xvid okuyor.cihaz ntfs formatlı geliyor.görüntü ses güzel.
firmware var ama sürümleri çıktıkça diğer formatta filmleri gösterirmi onu bilemiycem.
ilk zamanlar pc ve tv arasında gidip gelmekten iyi kol kası yaptım
tv yle kısa yoldan veri alışverişi yapabilmem için uzatmalı usb kablosuyla çalışıyormu.bunu çözersem süper olur.
aklıma geldikçe yazıyorum wmv tanımıyor.video converter programları ile kısa sürede görüntü kalitesi bozulmadan aviye çeviriyorum. allok wıavı ve xilisoft en iyi çeviriciler.alt yazı dengesi bozuluyor ama onunda bazı programları var ben denemedim.
ıso dosyalarını bile açıyor. hiç düşünme al.
500lüğü hepsiburada'da 230 lira idi.. şimdi 320liği kalmış. her eve lazım bir alet. HD'ye geçene kadar gayet güzel idare eder...
ben 500 gb 225 e yeni, aldım dün elime geçti iki günde ulaştı
simdial.com adlı siteden korka korka aldım. ama sorun çıkmadı tavsiye edilir.
gayet güzel ama yavaş , nasıl ayırım yapıyor bilmiyorum ama bazı klasorleri göstermemesi kötü..
firmware şart
tum dosyaları duzenledim . biraz da kullandıktan sonra çok guzel olduğunu gördum.
Benzer bir ürünü daha önce farklı bir marka için kullanıştım. Altyazılarda türkçe karakter gösterme sorunu vardı. Çözüm için yurtdışına direk mail attım cevap şöyle geldi.
Altyazıyı yüklemeden önce Save As yapın ve ANSI kod yerine Unicode yazın. Denedim düzeldi...
dostlar yeni firmwareyi kullanan var mı şimdi indiriyorum tam 350 mb eskisi 2 mb tı yükleyelim bakalım philips mühendisleri mkv yi eklemişlerdir umuyorum .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme