Bu tv ile günlük kullanımız nasıl. Ben uydu kanallarımı izlemeye korkuyorum açıkçası . Uydu kanallarını izliyormusunuz izliyorsanız ne kadar süre izliyorsunuz. |
Philips Oled+ 907 (2022-2023) (16. sayfa)

-
-
hocam ben de ilk mesajımın sonunu 907 böyleyse 937 nin ses seviyesini merak ediyorum diye bitirecektim unutmuşum, ses kalitesine söylenecek birşey olduğunu sanmıyorum ama yine de harici bir subwoofer bulabilirseniz daha başka seviyelere çıkar diye düşünüyorum, bu arada 4 ay önce aldığınız fiyata şimdi bir düşük modelini dahi alamıyorsunuz hakkımızda hayırlısı...
-
Nacizhane günde 10-12 saate yakın kullanımım var (bunun 5-6 saati uydu kanalları), parlaklık çok açık değil, gelişmiş ayarlardan oled koruması minimumda ve her reklam arası kanal değiştirerek kullanıyorum şimdilik bir sıkıntım yok, oled korumasını maksimum yaparsanız sabit görüntünün (kanal logosu veya skorboard gibi) olduğu alanı koyulaştırıyor, açıkcası bu paraları tvye verdikten sonra günde 2-3 saat kullanmak benim için büyük lüks.
Sonuç olarak bu ürünler oled panellerin son teknolojileri, biraz dikkatli olmak kaydı ile gönül rahatlığıyla kullanılabileceğine inanıyorum.
-
Usb ile indirdiğim Hdr videolarinda ve youtubedeki hdr videolarinda bir sorun yok gayet parlak ve canli renkler varken Disney vs gibi film platformlarinda hdr de ekran fazla karariyor ve renk soluklasiyor. Neden boyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 2 Eylül 2023; 20:30:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolby Vision devreye giriyordur, haliyle parlaklik duser..
usbden taktığım filmlerdede hdr devreye giriyor ama herhangi bir kararma veya solma olmuyor. sadece bu ücretli platformlarda oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 3 Eylül 2023; 0:32:36 > -
Usb de ki filmler 4k Hdr mi ? Dolby vision Hdr mi ?
Arkdaşlar selam,
Ben bu tv ye pc den wireless bağlanmak istediğimde windows bulamıyor. Bu tv nin wireess casting özelliği, yok mudur acaba? Telefondan (androd) cast edebiliyorum ama kalite çok başarılı değil, bunun için de daha iyi bir fikri olan olursa dinlerim.
Bir diğer konu da ben google play store da olmayan APK ları kurmak istediğimde, gerçekleşmiyor. Normalde, android ayarlarında bunu ayarlayabiliyorduk ama bu tv de bu ayarı kaldırmışlar sanırım. Buna çözüm bulan oldumu, internette biraz araştırdım ama bir sonuç alamadım.
-
Servis menüsü nasıl açılıyor oled907 modelinde
Apk yuklemek icin program yuklemeniz lazim..O program sayesinde Apk yukleyebilirsiniz bence..
Neden ihtiyaç duydunuz servis menüsüne
www.hardreset.info
Service Mode PHILIPS TV 55OLED803/12, How To - HardReset.infohttps://www.hardreset.info/devices/philips/philips-55oled80312/service-mode -
Tv nin Kaç saat çalıştığı orada yazıyordu diye biliyorum. Tv yi internetten aldım da kontrol etmek istedim
Linkte verilen kodlari deneyin
77OLED808 140K ile giriş yaptı. 77OLED909 herhalde 180-190K olur (eğer gelirse). Fiyatlar pek hoştur artık.
-
TV nin aydınlık oda.performansi nasıl acaba? Yansıma oranı yüksek mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baktım avrupada 4000 € bu tv . Güncel kur ile hesaplarsak 118.000 tl ediyor. Avrupada 118.000 tl ye alınan tv burda 140.000 tl pes. Yüksek kurun yanında bide bire bir hesapta 22.000 tl daha yüksek fiyat ödüyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 8 Ekim 2023; 18:21:45 > -
Hocam Philips Tv için Euro’dan ziyade Sterlin fiyatı karşılığı oluyor. MSRP olarak. 77OLED808 4000 Sterlin idi. 77OLED908 ise 5K Sterlin. TR fiyatı yine de 10K TL fazla. Ben Philips Tv kullanıyorum uzun zamandır. Ama şu an OLED alacak olsam 808 yerine S90C/S95C alıp 75inch gradient ve resmi uygulamayı alıp kullanmayı düşünürdüm bir seçenek olarak. Philips 2023 model ile 3 taraflı Ambilight’e düştü. Mevcut Hue ürünleri ile entegrasyon özelliğini kaldırdı. Fiyatı da yüksek. 77OLED908 140K olsa bir nebze olur derdim.
Ama alacak olanlar yine de takibe alsın. Özellikle MM TV'lerde %20 ve bazen %25 bile indirim yaptığı geceler oluyor. Taksit sayısı da az Tv’lerde. Artık 77 OLED modelleri 100-150K arası oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 9 Ekim 2023; 9:1:17 >
Alıntı
metni:Mevcut Hue ürünleri ile entegrasyon özelliğini kaldırdı. Selamlar. Bunu ilk defa duydum. Öyle birşeyi neden yaptılar anlam veremedim. Kaynak var mı acaba bu konuda?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X