Şimdi Ara

Philips Oled+ 907 (2022-2023) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: shy4434 , shy4434 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
558
Cevap
42
Favori
42.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bazı güncellemeler sıra ile geliyormuş, bir önce ki güncelleme bana çoğundan daha geç gelmişti.

Ayarlardan otomatik yazılım günceleme açık olsun.

Sağlıklı günler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana bu son güncelleme hâlâ gelmedi.

• İyi akşamlar 3 gün önce 65oled907 ile aranıza katıldım. Mediamarkt ta 75.000 tl den 60.000 tl ye düşünce hemen aldım. Stoklar kısa sürede tükenince tekrar fiyat 75.000 tl oldu. Bana ekran koruma ve akıllı priz hediye ettiler (3500 tl). Dün servis tarafından kurulum yapıldı. Tv görüntüsü çok güzel.

• nuric N kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun . Çok memnun kalırsınız. Güzel günlerde kullanın, sağlıklı günler dilerim.

• Herkese iyi günler diliyorum.

65OLED907 için kendi görüntü ayarlarımı daha önce paylaşmıştım. Elde ettiğim tecrübeler ve güncellemeler doğrultusunda ayarlarda düzenlemeler yaptım, linkini aşağıda paylaşıyorum.

Sağlıklı günler dilerim.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154729661

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shy4434 -- 15 Kasım 2023; 21:37:8 >
  • ZvAnA kullanıcısına yanıt

İyi günler;

Bu son güncellemeye kadar internet yayınlarda ve/veya uydu Tv yayınlarında iken, çok sık olmamakla beraber arada yayın esnasında, seste kesintiler oluyordu (görüntü kesilmiyordu), ses seviyesini açıp/kapatarak veya kanal değiştirerek durum düzeliyor, ses tekrar geliyordu. Ben de bu sorun için servisi aramıştım ve Philips merkeze mail atmıştım. Karşılıklı birkaç yazışma sonrasında, özetle, cevap olarak; uydu Tv yayınında veya internet çekiminde azalmalar olduğunda bu durum bazen olabilir, şikayetinizi değerlendirip, güncellemelere dahil edilmesi için çalışma yaparız demişlerdi, açıkçası bana çok inandırıcı gelmemişti. Ancak en son gelen güncelleme sonrası artık bu sorunu yaşamıyorum.

Böyle benzer problem yaşayıp, gelen güncelleme sonrası düzelen var mı bilmiyorum.

Sağlıklı günler dilerim.

• shy4434 kullanıcısına yanıt

Bu son güncelleme hala gelmedi bana ne yapabilirim bunun için

Hangi ayarları değiştirdiniz öncekine göre hocam

Ben apple tv kullanıp doblyvisionu ordan kapatıp sadece SDR olarak izliyorum. Berrak ve canlı görüntü için. SDR (doblyvision ve HDR olmayan 4K) yayınlar için bunlarda benim ayarlarım ;

Menü>Sık Kullanılan Ayarlar>Tüm Ayarlar>Görüntü>AI Görüntü tarzı>Filmmaker Mode

Renk>90

Oled kontrası>100

Keskinlik>8

Siyah Seviyesi>37

Gelişmiş>Görüntü Temizleme>Parazit Azaltma>Orta

MPEG Parazit Azaltma>Orta

Keskinlik>Ultra resolution>Açık

Renk>Renk Geliştirme>Yüksek

Renk Gamı>Normal

Renk Sıcaklığı>Soğuk

Beyaz nokta hizalama>-K(127) Y(115) M(127) , K (+1) Y(-2) M (+1)

Renk Kontrolü>-

Sadece RGB Modu>-

Kontrast>Işık artırma>Orta

Kusursuz Doğal Gerçeklik>Kapalı

HDR Perfect>-

Mükemmel Kontrast>Maksimum

Video Kontrastı>80

Gama>3

Hareket>Hareket tarzları>Kişisel

Perfect Natural Motion>2

Perfect Clear Motion>10

Ortam Zekası>Göz Bakımı>Kapalı

Koyu renk ayrıntı optimizasyonu>Kapalı

Renk sıcaklığı optimizasyonu>Kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 16 Kasım 2023; 9:46:36 >

• murat5552 M kullanıcısına yanıt

İyi günler.

Daha önce yaptığım ayarlarda çok değişiklik yapmadım. SDR için keskinlik ve ışık artırma, diğerleri için siyah seviyesi  . 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shy4434 -- 16 Kasım 2023; 17:45:31 >
  • murat5552 M kullanıcısına yanıt

İyi günler.

Daha önce de bahsetmiştim, yüklediğim son güncelleme şu şekilde;

TMP211EA_R.101.001.004.113

Philips genel merkezi arayıp sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shy4434 -- 16 Kasım 2023; 17:42:31 >
  • Bende bugün 65 oled 808 modelini almış bulunmaktayım umarım memnun kalırım @

• islam0326 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın .

Teşekkür ederim amin cümlemize inşallah  

• 808 yada 2022 model philips kullanıcalar acaba cihazın uydu performansı (kanal geçiş hızı ve görüntü kalitesi) hakkında ne düşüyorlar merak ediyorum? LG oled ile kıyaslayabilecek var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thee_Eng kullanıcısına yanıt

İyi günler.

Ben de 65Oled907 var ve Tv'nin uydu alıcısını kullanıyorum; memnunum, rahatsız edici düzeyde olmamakla birlikte çok hızlı değil ama çok da yavaş değil, en azından evde bulunan diğer Tv'ye takılı eski nesil harici uydu alıcısından hızlı .

Lg Tv kullanıcısı değilim, bu anlamda kıyas yapma şansımda olmadı.

Sağlıklı günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shy4434 -- 20 Kasım 2023; 9:19:45 >
  • Hızlı kanal geçişi istiyorsanız uydu alıcısı şart. Kendi uydusunda hızlı kanal geçişi olan tv görmedim henüz. 100.000 tl ye tv çıkarıyorlar halen piyasadaki 300 tl lik uydulardan hantal

• Peki uydusunun görüntü kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir kullanıcı olumsuz bir görüş bildirmiş başka bir DH topiğinde ( sanırsam LG Oled) . Ayrıca benim Digiturk modülüm var sorun yaşar mıyım? Galiba samsunglarda bazen sorun yaratıyormuş CI+ kullanımı ama Philips hakkında bir yorum sahibi değilim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oled907 ile gelen uzaktan kumandaya bir türlü alışamadım. Eski tip ama uyumlu bir kumanda almak istiyorum, kullanıp önereceğiniz bir uzaktan kumanda var mı?

• TMP211EA_R.101.001.004.113 (autorun_TPM211EA_R.101.001.004.113.zip) aşağıda...

İndirip unzip yaptıktan sonra USB belleğe autorun.upg dosyasını kopyalayıp TV'nizi USB bellek ile güncelleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doruk.TR -- 25 Kasım 2023; 20:1:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.