Bu philips907 nin son sürümümü bana güncelleme gelmedi sadece televizyonu alınca gelmişti güncelleme otomatik kurdum. Daha sonra güncelleme gelmedi son güncelleme sonu 105 ile bitiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Philips Oled+ 907 (2022-2023) (19. sayfa)

-
-
Şu an otomatik gelmiyor, USB bellek ile kurabilirsiniz. Sorunsuz çalışıyor. Sadece güncelleme zaman alıyor, sabırlı olmalısınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Degisen birsey varmi guncellemeyle
Daha 1 gün oldu güncelleme yapalı. Fazla bir deneyimim olmadı. Ama sanki menü geçişleri daha hızlanmış, ses ve ambilight'da iyileşmeler varmış gibi hissettim.
Sonuçta, yazılım güncellemeleri bazı yenilikler ve iyileştirmeler içerdiği için yapılması her zaman faydalıdır.
-
Goruntude olumlu yada olumsuz bir degisim yok anladigim kadarıyla.
Görüntü zaten süper
Bundan iyisi Şam'da kayısı
Daha da iyileşmiş ise farketmem herhalde zaman alır.
-
65oled907 için alttaki kumandayı alacağım. Yorum ve görüşlerinizi almak isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doruk.TR -- 26 Kasım 2023; 17:58:48 > -
Merhaba teşhir ürünü olarak 65oled807 modelini buldum ama kafam karışık. 807 ile 907 arasında ciddi bir fark var mıdır ? 55 bin tlye alabiliyorum 807 olanını. Fikir verirseniz çok mutlu olurum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam oled 807 fena değildir de oled'de teşhir ürününden uzak durmanızı öneririm. Oledlerde zaten herkesin kafasındaki en büyük soru işareti burnin mevzusu. Günde kaç saat çalıştığı belli olmayan bir tv'de bu riski almalı mısınız? Ben bu riski almazdım.
-
Bu zaten orjinal kumandanın hemen hemen aynısı gibi. Voice control falan çalışıyorsa ben de almayı düşünebilirim. Nerede satılıyor acaba?
-
Çok ucuz değil ama %100 Orjinal ürün olduğu belirtildiği için bu ekonomik şartlarda fiyatı bana kabul edilebilir geldi.
trendyol.com
Philips Ambilight Sesli Komut Uhd Oled 55pus8807 50pus8887 (ORJİNAL) (LOGOLU) Tv Uzaktan Kumanda Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/philips/ambilight-sesli-komut-uhd-oled-55pus8807-50pus8887-orjinal-logolu-tv-uzaktan-kumanda-p-761767344?boutiqueId=61&merchantId=602097
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doruk.TR -- 27 Kasım 2023; 23:30:23 > -
DÜZELTME YAPAYIM:
Sanırım %100 orjinal derken %100 uyumlu demek istemiş. %100 Philips marka bir ürün değil.
Çünkü ilana koyduğu fotolardan OMETTER SRC-4526 diye bir ürün olduğunu anladım. Umarım kaliteli bir üründür.
AliExpress'de daha pahallı
aliexpress.com
1680.05TRY 1% OFF|PHILIPS SRC 4526 için uzaktan kumanda (SN2108063) pupus8807 75PUS8807 55PUS8807 65PUS8807 4K UHD TV| | - AliExpresshttps://www.aliexpress.us/item/3256805239566888.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US -
Benim orj kumandayla ilgili bir sıkıntım yok ama fazla yıpranmasını istemiyorum. O yüzden şu ana kadar bir tane yedek olarak ucuza satılanlardan aldım ama o da yön tuşlarında saçmalamaya başladı. Evde bir de iki farklı tip programlanabilir uzaktan kumandalarım var. Onlarla da kullanabiliyorum ama sesli kontrol gerekiyor aratma yaparken falan yine orj kumandaya uzanmak falan gerekiyor. Sırf sesli kontrol için trendyoldan sipariş verdik bakalım. Deneyince yorum yaparım.
-
65oled+908 i bekliyorum. Fiyat biraz yüksek ...
-
Son yazılımı ben alamadım daha müşteri hizmetlerini aradığımda son sürüm diyo ama ..004.105 le biten sürüm yüklü bende o da en son Mayıs ayında oluşturulmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba philips oled tvde piksel temizliği kac dakika sürüyor
Merhaba rahatsız ediyorum Philips OLED TV'lerin piksel temizleme süresi ne kadar acaba
Bugün benimki de geldi. Kalitesi beni gayet memnun etti. Philips logosu falan orijinal bir tv kumandası görüntüsünde. Sorunsuz eşleşti. Ondan sonra pil durumu vs de gözükmeye başladı. Sesli komut sorunsuz çalışıyor. Tüm tuşlar zaten birebir aynı yerde ve aynı fonksiyonlara sahip. Ben orijinal kumanda yıpranmadan sesli komut özelliği de olan bir şey istiyordum. Bunun tuşlarının çıkıntılı olması, düzgün kalitede olması ve sesli komutun sorunsuz çalışması ile direk orj kumandanın yerini aldı. Orjinalinden tek eksiği aydınlatma olmaması. O da tuşlar çıkıntılı olduğu için çok önemli değil.Karanlıkta parmak hafızası ile zaten tuşların yeri bulunuyor. tam aradığım ürün oldu.
TV'yi kapatıp Standby'a geçtiğinde bir süre sonra TV kendi kendine yapıyor. Bu zamana kadar bunu takip etmedim. Ne zaman başlıyor ve ne kadar sürüyor bilmiyorum.
Ama TV'yi prizde ya da UPS'e bağlı tutun. Tamamen fişten çekip kapatmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X