Şimdi Ara

PHILIPS SHC5100/10 KABLOSUZ KULAKLIK 89.50 Teknosa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
4.692
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamda ihtiyacim vardi,alsam mi?zamaninda philips in benzerini kullaniodum cok memnundum.aksam yatarken kulagimda takili uyuyakalmistim sabah hala muzik caliodu , pili 16 saat falan dayaniodu.basslar mukemmeldi,buda oyle midir acaba?
  • Hızlıaldan 57 liraya almadık kaç ay önce.Keşke alsaydım
  • Bu indirim sadece internete ozel mi yoksa magazadada bu fiyatami satiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Bu indirim sadece internete ozel mi yoksa magazadada bu fiyatami satiyorlar

Ben aldim.magaza teslimati diye bi secenek var,stokta perlavista avmde var gozukuodu.ordan teslimati sectim,cumartesi gider alirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

Bu indirim sadece internete ozel mi yoksa magazadada bu fiyatami satiyorlar

Ben aldim.magaza teslimati diye bi secenek var,stokta perlavista avmde var gozukuodu.ordan teslimati sectim,cumartesi gider alirim.

Alıntıları Göster
    telefonda müzik dinlemek için bu tür kablosuz kulaklıklardan varmı,özellikle bisiklet kullanırken almayı düşünüyorum piyasada mevcutmu

• quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Hızlıaldan 57 liraya almadık kaç ay önce.Keşke alsaydım

he ya alsam mı almasam mı derken hüüp değişmişti fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Burada baslik acilmis miydi? Kacirmisiz yaw
  • quote:

quote:

quote:

tabi hocam bütün philips kulaklıklar %50 ydi yıklımştı forum ama biz yine ağırdan aldık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tabi hocam bütün philips kulaklıklar %50 ydi yıklımştı forum ama biz yine ağırdan aldık

Alıntıları Göster
    teknosanın site ve mağaza fiyatları normalde hep aynıdır, mağazada varsa o fiyata alırsın.

• yahu sen de dh üzerinden twitırda fenomen olma peşindesin. banlamaları lazım seni resmen
  • Daha bugün sari kutudan h150 geldi
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Gece alayım mı almayayım mı derken saat 12 olmuştu.Sabah kalkınca alırım derkensabaha kampanya bitmişti.Hepsiburada da aynı fiyattı ve orada da bitmişti
  • quote:

Gece alayım mı almayayım mı derken saat 12 olmuştu.Sabah kalkınca alırım derkensabaha kampanya bitmişti.Hepsiburada da aynı fiyattı ve orada da bitmişti

aynen bi de hb dakini de kaçırmıştım üstüne
  • quote:

quote:

aynen bi de hb dakini de kaçırmıştım üstüne

Alıntıları Göster
    arkadaslar kulaklıgı sımdı denedım ses cok ıyı fakat yuksek degıl,ıade etmeyı dusunuyorum.oncesınde phılıps shc8... serısı kullanmıstım cok memnundum ama bu kesmedı.eskı phılıpsım 40mm idi bu kulaklık 32mm sanırım o yuzden ses yetersız.

sony nın bı modelı dıkkatımı cektı Sony MDR-RF810

tavsıye eder mısınız ? ondada 40mm var ve fıyatı uygun 135tl cıvarında

• Arkadaşlar alamayanlar üzülmesin hızlıaldan 56 liraya almıştım hemen iade ettim ses çok kısık sürekli bir parazit sesi geliyor kulaklıktan ben hiç beğenmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

Arkadaşlar alamayanlar üzülmesin hızlıaldan 56 liraya almıştım hemen iade ettim ses çok kısık sürekli bir parazit sesi geliyor kulaklıktan ben hiç beğenmemiştim

kulaklık hiç yoktan iyidir ama 179tl tl falan etmez ancak ederi 89 tl dir bence .

cumartesi birde sony deneyeceğim eğer çok fark varsa philips i iade ederim,sony yi alırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cem_16

Arkadaşlar alamayanlar üzülmesin hızlıaldan 56 liraya almıştım hemen iade ettim ses çok kısık sürekli bir parazit sesi geliyor kulaklıktan ben hiç beğenmemiştim

kulaklık hiç yoktan iyidir ama 179tl tl falan etmez ancak ederi 89 tl dir bence .

cumartesi birde sony deneyeceğim eğer çok fark varsa philips i iade ederim,sony yi alırım

Alıntıları Göster
    Sony'i aldınız mı beğendiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: aresinbabasi

Sony'i aldınız mı beğendiniz mi?

Alıntıları Göster
    Philips marka "Ses ve Görüntü (Televizyon hariç)" ürünü alacaksanız, herhangi bir sorunumda firmaya ulaşabilecek miyim, diye bir düşünün.
    Philips sitesinde destek sayfası;
    http://www.support.philips.com/support/contact/contact_page.jsp?userLanguage=tr&userCountry=tr
    En altta ilgili ürün gamına ait telefona ve eposta adresine bir ulaşmaya çalışın, sonra karar verin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 2 Eylül 2014; 17:30:11 >

• sorunuz eğer banaysa şöyle açıklayayım ; hemde arkadaşlar aydınlanmış olur.

kulaklık maalesef kişisel ürüne girdiğinden iadesini yapamadım ama yinede 85.. serisi arayışında kaldım.çok daha fazla fiyatlara satılmasına rağmen(200-250tl) inat ettim alıcam dedim 2 siteden sipariş geçtim , ikisi de stok bulamadı ve iptal etti en sonunda philips turkiyeyi aradım ve artık 85.. serisini bulamayacağımı söylediler.bende aldığım bu 5100 ile idare ediyorum ama hala 85.. arayışındayım.

ses olarak halen yetersiz , 85.. serisine kıyasla ama sony denemedim , belki philips e kıyasla hoparlor capı 32 degıl 40mm oldugu ıcın sesı daha ıyıdır ama yabancı sıtelerde herkes sony nınde sesının azlıgından sıkayetcı,uzun lafın kısası kafamda daha fazla uzatamadan 89.50 aldıgım 5100 ile devam edıyorum sımdılık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.