Şimdi Ara

Philips SNA6500 ADSL modem (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
1
Favori
76.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar sna6500 wifi modemım var.1 ay once sımsek cakması sonucu modemımın arayuzu sılındı ve her ayar sayfası actıgımda firmware upgrade ve reboot sayfası cıkıyo.arayuzu yukledıgımı dusunuyorum "sna6500_05_fus_eng" isimli dosyanın ıcındekılerı cıkartıp yukluyorum ama nedense tekrar aynı sayfa acılıyo ve upgrade etmemı ıstıyor.sıtede arama yaptım ama galıba benden kaynaklı bulamadım bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.herhangı bı lınk verırsenızde cok sevınırım.sımdıden tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: btct

merhabalar sna6500 wifi modemım var.1 ay once sımsek cakması sonucu modemımın arayuzu sılındı ve her ayar sayfası actıgımda firmware upgrade ve reboot sayfası cıkıyo.arayuzu yukledıgımı dusunuyorum "sna6500_05_fus_eng" isimli dosyanın ıcındekılerı cıkartıp yukluyorum ama nedense tekrar aynı sayfa acılıyo ve upgrade etmemı ıstıyor.sıtede arama yaptım ama galıba benden kaynaklı bulamadım bu konuda yardımcı olursanız sevınırım.herhangı bı lınk verırsenızde cok sevınırım.sımdıden tesekkurler.

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpcontent.pl?tmplt=Cps&scy=GB&slg=ENG&mid=Link_Software&sct=ROUTERS_GATEWAYS_SU&cat=PC_NETWORKING_CA&grp=PC_PRODUCTS_GR&session=20080103043051_85.104.128.172&ctn=SNA6500/05&dct=FUS&did=ENG&file=/files/s/sna6500_05/sna6500_05_fur_eng.pdf
    burdaki adımları uyguluyormusun?

• evet bunu ındırdım ama verdıgın lınkte herhangı bı yonlendırme yok ındırdıgım ve elımde mevcut olan arayuze yonlenıyor.o var ama nasıl yapacagımı cozemedım galıba. tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: btct

evet bunu ındırdım ama verdıgın lınkte herhangı bı yonlendırme yok ındırdıgım ve elımde mevcut olan arayuze yonlenıyor.o var ama nasıl yapacagımı cozemedım galıba. tesekkurler

nasıl yok ya?
    .pdf dosyası bu..
  • ok bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btct -- 3 Ocak 2008; 12:34:46 >
  • ben tıklamasam sana linki verirmiyim arkadaşım
    birde şunu denehttp://www.p4c.philips.com/files/s/sna6500_05/sna6500_05_fur_eng.pdf
  • çok teşekkürler baktım aklıma yattı hemen uyguluyorum...
  • gonderdıgın lınk ıcın cokk tesekkurler yanlız bu olan arayuzun updatesi.bana komple 0dan lazım
  • yha millet bende sna deilde snr 6500 var ve bunu ip adresini 192.168.1.2 sanıodum ama deil galiba ve çözüm bulamıorum...yardım
  • Arkadaşlar Ben Bugün philips sna6500 modem Wireless aldım Cdyi Bilgisayarıma Taktım ama İnstall Softwareye tıklayınca bağlantı sorunu weriyo kabloların takılıp olmadıgına bakın diyo yada programın acık olduguna diyo anlayamadım ben daha başta takıldım lütfen bunu nasıl yapcaçağımı sölesin modemde Pwr XDSL OnLine WL Işıklarının Hepsi Yanıyo Çözemedim Bİrisi Yardım Edermi Çok öNemli Msn dead_anger@hotmail.com
  • modemi bilgisayarınıza ethernet kablosuyla bağladınız mı?
  • Hayır Hangi Girşie arkada 4 tane lan war adsl war modem adeptörü war o kadar adsl taktım uzun bi lan kablosu war onu lanlardan birine mi takıcam
  • elbette.... modemi gerek bilgisayarınıza kurarken gerekse de ayarlarını yaparken daima ethernet kablosuyla bağlı olması gerekir.... bence kurulumu da yapmadan önce bu topiği ve kullanım kılavuzunuzu dikkatlice okumalısınız. buralarda şu probleminiz de dahil önemli bilgiler var..
  • 192.168.2.1 olması lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: pc_Kopat_ttr

yha millet bende sna deilde snr 6500 var ve bunu ip adresini 192.168.1.2 sanıodum ama deil galiba ve çözüm bulamıorum...yardım

• snr6500 modem değil access point... bu nedenle ip si farklı olabilir.... kullanım kitapçığında ya da modeminizin web arayüzünde ip sini görebilmeniz lazım...
  • arkadaslar modem devamlı kendıne reset atıyor sorunun ne oldugunu bır turlu cozemedım ; trojen dedım ama tarattırdıklaırımda kayda deger bır sey cıkmadı
    nedır bu resetelme olayı artık ıyıce gına geldı 10 dakkaya bır kendıne reset atıyor ; varmı sorunun neden kaynaklandıgını bılen en azından dusunen bır yardımcı olun arkadaslar ... wallahı cıldıracam artık yaaa.
  • "time server maintenance" ayarlarınız eğer "disabled" değilse yapacak birşey yok sanırım servise vermek zorundasınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfisti_35900 -- 17 Ocak 2008; 18:39:50 >
  • bende hala sorunumua çözüm blmuş değilim baya uğraştım ama olmuyor.Modemim sna 6500 ve arayuzu sılındı ama bulup yukleyemıyorum.software ındırdım ama nasıl yuklucem anlamadım.ve bana ınanılmaz lazım baska marka bı modem kullanıyorum ama wirelass kullanamıyorum.Yardımcı olursanız sevınırım.
  • arkadaslar bende philips sna6500 modem var 2 yıldır kullanıyorum. suan DSL ısıgın arada sonuyor hat kesılıyor ve 10 15 sn ıcınde tekrar baglanıyorum. ayrıca ınternet hızım 2048 olmasına ragmen 512 yada 256 kadar yavas. sızce ne yapmalıyım bılgısı olan arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırım. bu arada telekomdanda geldıler baglantıları kontrol ettıler ama herhangı bır sorun cıkmadı.. modem ıle ılgılı ne gıbı ayarlar yapabılırım..
  • 2 yıldır kullandığınız bir modem siz ayarlarında bir değişiklik yapmadan kendiliğinden problem yaratmaya başladıysa onu ancak servis paklar sanırsam :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.