Şimdi Ara

Philips SNA6500 ADSL modem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
1
Favori
76.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alfisti dostum çok sağolasın,makbule geçti.Servis e götürmek istemiyordum bir firmware yüklemesi için,Allah razı olsun Bu konuyla alakasız ama Alfa Romeo araca sahip misin, yoksa uzaktan ağzının suyunu akıtanlardan mı ?
  • @dephyr saolasın... sen olmasan philips destek merkezinin bile 0.46 nolu firmware den haberi olmayacaktı :)

@soundchaser rica ederim, maksat amme hizmeti hepimizin sorunu çözülüyor böylece ;) konuyla alakasız sorunun yanıtı ise evet alfa romeo sahibiyim, ama çok offtopic yapmayalım bizi atmasınlar buradan ;)
  • BUTUN PHILIPS CİHAZLARI İÇİN FIRMWARE GUNCELLEME VE URUN BILGI SİTESİ:
    www.p4c.philips.com
  • iboruc teşekkürler mesajın için ama biz bu siteye hergün bakıyorduk ve bizim sorunumuzu gideren firmware daha bugün akşam üzeri kondu siteye... daha önce sorunlu olan 0.43 nolu firmware vardı...
  • Sorun düzeldi.. aynı mail bana da geldi.. tam 2 haftadır yazışıyorsuk Semir Çabur beyle
    sonunda hayırlı haberi aldık
    Sorun gözükmüyor şu an da hayırlı uğurlu olsun

Philips e de bu yakışır.. ( geç oldu ama iyi oldu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurcom -- 29 Temmuz 2006; 12:26:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfisti_35900

iboruc teşekkürler mesajın için ama biz bu siteye hergün bakıyorduk ve bizim sorunumuzu gideren firmware daha bugün akşam üzeri kondu siteye... daha önce sorunlu olan 0.43 nolu firmware vardı...

*@ alfisti_35900 , dostum sana da garip gelmiyor mu?
    madem 0,46 sürümü ellerindeydi ( arkadaşımızın ki 0,46 imiş) bu firmware nin neden bu kadar insanı mağdur ettiler ?
    ya deneme sürecinde idiler ya da yawaş davraıyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurcom

quote:

Orjinalden alıntı: alfisti_35900

iboruc teşekkürler mesajın için ama biz bu siteye hergün bakıyorduk ve bizim sorunumuzu gideren firmware daha bugün akşam üzeri kondu siteye... daha önce sorunlu olan 0.43 nolu firmware vardı...

*@ alfisti_35900 , dostum sana da garip gelmiyor mu?
    madem 0,46 sürümü ellerindeydi ( arkadaşımızın ki 0,46 imiş) bu firmware nin neden bu kadar insanı mağdur ettiler ?
    ya deneme sürecinde idiler ya da yawaş davraıyorlar...

valla bu konu tam bir muamma... ben uzun zaman 0.46 nın şehir efsanesi olduğunu düşünmüştüm... philips destek merkezinin haberi yok, destek sitesinde bu sürüm yok ve internette yaptığım araştırmalarda sadece dephyr in yazdığı yazı var... fakat utandırdılar beni, mahcup ettiler dephyr e karşı...

philips ciddi bir firma, sonunda düzgün bir şekilde sorun çözüldü ama var olan bir sürümle ve bunu müşterilerine açıklamak uzun zaman sonra akıllarına geldi... deneme desek bile deneme olan bir sürümün resmi servis tarafından yüklenmesi akılcı değil, ben hala çözemedim bu işi :)

sonuçta çözüldü ve bitti allahtan... deneyimlerimizi yine bu sayfadan paylaşmaya devam ederiz...

sevgiler...

• alfisti ve samurcom 0.46 sürümü ben de yaklaşık 2.5 aydır kullanıyordum bu firmvare bana geldiğinde teknik servistekiler dedi ki olumsuz bir durum olup olmadığını bildirmemi istediler ben de 0.46 sürümün kullanımdan bu yana hiçbir sorunun olmadığını kendilerine bildirdim.herhalde ilk bana geldiğinde deneme için kullanıma verdiler.ama sorun çıkmayınca alfisti nin dediğine göre kullanıcıların 0.43 firmvaresinin hatalı olduğuna kanaat getirip geçen gün sitelerine 0.46 sürümünü yayınlamaya karar verdiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

alfisti ve samurcom 0.46 sürümü ben de yaklaşık 2.5 aydır kullanıyordum bu firmvare bana geldiğinde teknik servistekiler dedi ki olumsuz bir durum olup olmadığını bildirmemi istediler ben de 0.46 sürümün kullanımdan bu yana hiçbir sorunun olmadığını kendilerine bildirdim.herhalde ilk bana geldiğinde deneme için kullanıma verdiler.ama sorun çıkmayınca alfisti nin dediğine göre kullanıcıların 0.43 firmvaresinin hatalı olduğuna kanaat getirip geçen gün sitelerine 0.46 sürümünü yayınlamaya karar verdiler.

*@ dephyr , dostum 2 aydır ara verdiğim dowload işine 2 gündür aralıksız devam ediyorum. özlemişim download işlemini.. .. Philips bizi üzdü ama gönlümüzü tekrar almayı başardı sayılır

• ben o kabus dönemi statik IP alarak çözdüm... evet standart gezinti ve küçük gönderme alma işleri kesintiye uğruyordu ama emule, statik IP sayesinde bağlantıyı kesmeden up ve download işine devam ediyordu.. sadece kısa süreli hız kayıplarına uğruyordu..

0.46 nolu sürümün olumlu referanslara rağmen resmi olarak sunulmamış olması ya bu problem hakkında philips e fazlaca başvuru olmamasından ya da yeterince ciddiye alınmamış olmasından kaynaklanıyor olabilir...

gerçi çok satılan bir modem olmadığını düşünüyorum... ben bu modemi philips e güvenimden, airties ile aynı altyapıya sahip ve aynı firmaca üretilmiş olmasından ve şıklığından dolayı aldım... gerçekten piyasadaki en şık modem... umarım daha çok satar... hakkındaki olumlu yorumlar arttıkça satışı da artacaktır... piyasaya iyi bir fiyat politikası ve promosyonlarla girdi çünkü...

sinyal gücünden genel olarak memnunum... fakat antenlerinin değişip değişmediğini merak ediyorum... piyasadaki daha yüksek güçlü antenlerle değişim sözkonusu mu?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurcom -- 31 Temmuz 2006; 10:01:23 >
  • PHILIPS SNA6500 aldım arkadaşlar, ancak 2 gündür sorun yaşıyorum.
    Bağlantı durumu: SHOWTIME veriyor, fakat bir internet explorer penceresi açıp örneğin google'a bağlanmaya çalıştığım anda modem üzerindeki xDSL, ONLINE ışıkları sönüyor.

Bu durumdaykende bağlantı durumu: QUIET oluyor yanlış anımsamıyorsam..

Kısaca, alet internete bağlanıyor. Fakat reset atıyor kendine galiba?
    Karşılaşan, yorumu olan varmı acaba?
  • işin gerçeği karşılaşmadık ama firmware inizin güncel güncel olduğundan yani yukarıdaki satırlarda belirtilen 0.43 nolu firmware olmadığından eminsiniz diye düşünüyorum... güncel firmware de bir sıkıntıyla karşılaşmadım henüz..
  • bende bir şey sormak istiyorum, emule downloada devam ediyor ama internette sörf yapamıyorum neden oluyor bu?Daha önceki versiyon da da oluyordu.Sanki bu son versiyon bir fayda sağlmamış gibi görünüyor.Nedendir bu sorun bilen var mı acaba?Bir de mümkünse reset atmak dışında bir çözümü varsa sevinirim
  • emule down ve upload ayarlarınız nedir? eğer tüm hızınızı emule a verirseniz sörfe bişey kalmaz...ben 256 kullanıcıyım emlue 16down ve 4 up a ayarlı... internette de rahatlıkla sörf yapabiliyorum...
  • Başında değilken bırakıyorum abanıyor 3kb upload 27kb download ile.Gelince kısıyorum genelde 3kb upload 20kb down seviyesine.Yani hızdan değil de kitlenmiş gibi oluyor sunucu cevap vermiyor gibi bir şey oluyor.Modeme restart edip aynı hızdan devam edince sorun olmuyor.Pek bir anlam veremedim.
  • valla ben de pek anlam veremedim :) diğer arkadaşların daha yararlı fikirleri vardır belki...
  • SORUNU ÇÖZDÜM
    Modemi resetledim, hızlı kurulum klavuzunda belirtilen uygulamaları birebir tekrar ettim. Sorunsuz ve oldukça güzel şekilde çalışıyor. 20m kadar uzaktan, arada kalın bir çok duvar olmasına rağmen memnunum şimdilik.
    Hata sanıyorum, modemi telefon hattına bağladıktan sonra, xDSL ışığının yanmasını beklemeden ethernet kablosunu laptop'a takmamdan kaynaklanıyor. Galiba bu esnada modem hattan bir numara alıyor. Sorun yaşıyorken bu numara 0 dı, şimdi 4 haneli başka birşey var (şu an anımsamıyorum ancak PPPoE özellik sayfasının en alt satırı olmalı)..

quote:

Orjinalden alıntı: IQt

PHILIPS SNA6500 aldım arkadaşlar, ancak 2 gündür sorun yaşıyorum.
    Bağlantı durumu: SHOWTIME veriyor, fakat bir internet explorer penceresi açıp örneğin google'a bağlanmaya çalıştığım anda modem üzerindeki xDSL, ONLINE ışıkları sönüyor.

Bu durumdaykende bağlantı durumu: QUIET oluyor yanlış anımsamıyorsam..

Kısaca, alet internete bağlanıyor. Fakat reset atıyor kendine galiba?
    Karşılaşan, yorumu olan varmı acaba?

• Peki 0,46 sürümü ile kablosuz ağı deneyen var mı?
    benim kablosuz da çok yawaşlama oldu ve girmiyor gibi bir şey ...
  • Galiba bende de sorun var peder bağlanamıyorum diyordu, arada kopuyormuş filan?BU sefer de wireless'ı mı bozdular?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.