arkadaşlar, bu modemle epeyce uğraştık ve ilk mesajlardan itibaren tüm deneyimlerimizi buraya aktardık.... bu nedenle sorununuz olduğunda forumu güzelce okumanızı öneririm... sorunların önemli bir çoğunluğunu buradaki deneyimlerden çözebileceğinizi umud ediyorum... hızlı ve sorunsuz surfler hepinize....
bu Philips SNA6500 modemin sifresi nedir??? 192.168/2/1 yazdiktan sonra yzilan sifre nedir???
selam, default olarak bir şifre atanmamış olması lazım.. bir şifre atanmışsa bunu kullanıcı atamıştır sanıyorum....
quote:
Orjinalden alıntı: memet
bu Philips SNA6500 modemin sifresi nedir??? 192.168/2/1 yazdiktan sonra yzilan sifre nedir???
Eğer bi şifre atayıp unuttuysanıuz yada her ne şekilde şifre problem yaratıyorsa modemin arkasında iğne deliği büyüklüğünde bir delik var oraya bir iğne ile 10 saniye basılı tutun. Cihazı resetlemiş olcaksınız bı şekilde. Şifre problemide ortadan kalkacak.
Saygılşar
selam arkadaslar bende modemı alalı 1 hafta oluyor. daha yenı mac adreslerını kontrol altına alabıldım. suanda baglıyım yaklasık 1 saattır baglıyım ve bırkez koptu oda normalmıdır bılemıyorum. bu guncelleme olayınıda anlatırsanız nasıl yapacaz o verılen lınkı tıklayıptamı guncellenecek bı anlatırsanız sevınırım
modemın guncelleme kısmına nasıl gırecez ben gırdım ekledım o dosyayı ama sayfa goruntelemıyor hatası verıyor dosyayı yuklerken dun ılk kez baglandım ve 4 kez kesıldı 1 saat ara ıle yanı daha kısa kesılmedı.... tarıfını verırsenız sevınırım cunkı acemıyorum bıraz... sımdıden tsk ler
ya arkadaslarr benım modemde de aynı sorunlar basladı kesıldıgı gıbı gerı gelıyor hat bunu ne yapayım gerı mı vereyım
bence siz en iyisi o modemi geri verin...
ya zaten garantılı degılmı bu alet... suan sorunsuz calısıyor. ama kesılme bazen oluyor sureklı kesılmıyor kesıldıgınde de anıden gerı gelıyor... bana guncellemesını anlatırsanız onu halledeyım.. bu fıyata bu sekılde bı modem bulamazdım o yuzden bunu aldım. b
ben değiştirdim.. firmware sini güncelledikten sonra rahat ettim ama psikolojik olarak modeme ısınamadım.. o yüzden C-net marka lı modem aldım rahatım ...
ya bu guncelleme nasıl yapılıyor anlatırmısın kademe kademe sana zahmet bende guncellemek ıstıyorum eger duzelmezse gerı verecem.... lutfen yardım.....
quote:
Orjinalden alıntı: mohaa
ya bu guncelleme nasıl yapılıyor anlatırmısın kademe kademe sana zahmet bende guncellemek ıstıyorum eger duzelmezse gerı verecem.... lutfen yardım.....
Modeme gir. Gelismis ozelliklerde yada Advance Setting de Maintance ye gir ordan Firmware update e gir. Orda bi link var the philips support site die ordan modemini falan sec ve yazilimi indir. Sonra bu yazilimi ayni sayfada Browse ye goster Begin Update de bu kadar.
ya ben denedım o sekılde sayfa goruntulemıyor dıyor acaba ag kablosunumu taksam
quote:
ya ben denedım o sekılde sayfa goruntulemıyor dıyor acaba ag kablosunumu taksam
Baska sekli yok. Senin denedigin an serverda problem vardir falandir filandir bidaha dene.
bu işlemleri mutlaka network kablosu takılı vaziyette yapmalısınız..
az once bagladim modemi.. sürümü 0.46. Baska birsey daha sorucam.. Kablosuz ile baglaninca en fazla 54.0 Mpbs oluyor... Modem ile Laptop birbirine yakin. Genelde 48.0 oluyor ama nedense... Bu normal mi? Klavuzda 100.0 Mbps olabiliyor diye yazior.. Birde WPA sifre nasil koyulacak burdan baktiklarimla pek yapamadım.. sifre koydugumda ise benim anahtar yazmama gerek yok sanirim.. Hizi artiyormu standartmi... Tesekkurler simdidem :)
olmuyor hep sayfa goruntulenemıyor dıyor... bu guncellemeyı yapınca kesılme olmuyor dımı
quote:
olmuyor hep sayfa goruntulenemıyor dıyor... bu guncellemeyı yapınca kesılme olmuyor dımı
alfistinin dediği gibi kablo takılı vaziyette modemi görerek 0.46 sürümünü güncelleyerek sorunu çözebilirsin.
tskler arkadaslar deneyecem yalnız bu ısı nasıl yapacam farklı bır yerden mı gırıyorum ne olmadı