Şimdi Ara

Philips SNA6500 ADSL modem (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
1
Favori
76.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mohaa

tskler arkadaslar deneyecem yalnız bu ısı nasıl yapacam farklı bır yerden mı gırıyorum ne olmadı

hangi yolu izlediniz bir anlatır mısınız? ben nasıl olamadığını çözemedim açıkçası...

modeminize kablo ile bağlı olacaksınız, web browser adres satırınahttp://192.168.2.1 yazacaksınız ve bağlanacaksınız modeminize... ondan sonra yapacağınız işlemleri seçip devam edebilirsiniz... bu işlemler hakkında ayrıntılı bilgiye modeminizle birlikte verilen kullanım kılavuzundan ulaşabilirsiniz.. herşey açık açık anlatılmış... eğer kullanma kılavuzunuz yoksa yanılmıyorsam philips internet sitesinden türkçe kullanma kılavuzuna ulaşabilirsiniz... yanılmıyorsam diyorum çünkü nedense şu anda sayfayı açamadım :)

@scKn: wireless bağlandığında ulaşabileceğin maksimum network hızı 54 Mbps olması lazım... bu hızın azalıp artmasının internet bağlantı hızını çok etkilemesi söz konusu değil... ben 2 Mbps ile de rahatça surf yapabiliyorum. WPA şifrelemeye gelince, ben kendimde kullanmadım... O nedenle yapılışı hakkında pek fikrim yok... Kullanma kılavuzunda gayet güzel açıklanıyor olması lazım...

• modeme girdim advenced settings ... maintenance...firmware upgrede giriyorum gözattan dosyayı bulup begın upgrade dıyorum ama sonra back dıyor... ve bu uyarıyı verıyorr.. (((Incorrect user interface image))...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfisti_35900

@scKn: wireless bağlandığında ulaşabileceğin maksimum network hızı 54 Mbps olması lazım... bu hızın azalıp artmasının internet bağlantı hızını çok etkilemesi söz konusu değil... ben 2 Mbps ile de rahatça surf yapabiliyorum. WPA şifrelemeye gelince, ben kendimde kullanmadım... O nedenle yapılışı hakkında pek fikrim yok... Kullanma kılavuzunda gayet güzel açıklanıyor olması lazım...

anladim saolasin sifre olayini da cozdum baskalari girmesin diye bizim burda cok wireless ile baglanan :)
    Birde modem benim yeni oldugundan bilgi icin gosteriyorum :

BİLGİ
    DHCP İstemcileri sayıları 1
    Yürütüm zamanı kod sürümü 0.46 (Jan 25 2006 20:29:44)
    Önyükleme kod sürümü 0.68.0
    ADSL Modem Kod Sürümü 04.01.02.00A

• quote:

Orjinalden alıntı: mohaa

modeme girdim advenced settings ... maintenance...firmware upgrede giriyorum gözattan dosyayı bulup begın upgrade dıyorum ama sonra back dıyor... ve bu uyarıyı verıyorr.. (((Incorrect user interface image))...

kardes sen benim msn i kaydet bul beni sana shok tedavisiyle anlatmak lazim anlasildi. ben sana msn den yollarim dosyayi napicaginida anlatirim.
    kaksoy@msn.com
  • arkadaşlar v0.50 çikmış deneyen varmı ..birde benim sorunum snu6500 usb adaptor ile bağlanmaya çalışıyorum ama kendi verdiği software ile görmüyo scan yapınca routerı . bende windowsunkiyle bağlanıyorum ama bilgisayarı yeniden başlatınca çalışmıyor . yeniden driver kaldırıp yüklüyorum herseferinde. yeni v0.50 yi yükleyince düzelirmi yoksa benim pcnin usb sinde problemmni var ve bu usb probelmleri kasanın powerından kaynaklanıyo olabilirmi çünkü codegen kasanın power var 400w biraz dandik gibi geldi bana birde yazıcı webcam ve tv kartı da takılı pcde . sizzce problemin çözümü varmı???

yeni versiyon burda
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?tmplt=Cps&scy=TR&slg=TUR&sct=PC_AV_LINK_BASE_STATIONS_SU&cat=WIRELESS_PC_NETWORKING_CA&session=20061008121219_194.27.186.39&grp=MONITORS_PC_PERIPHERALS_GR&ctn=SNA6500/00&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstemperor -- 8 Ekim 2006; 19:30:10 >

• v 0.50 yi yükledim... 24 saattir bir problem yok şimdilik.. benim önceki versiyonla tek problemim vardı, zaman zaman wireless bağlantıyı kaybediyordu modem, kapatıp açmak gerekiyordu... şimdi göreceğiz bakalım, bu da halledildiyse sorun bitmiş demektir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alfisti_35900

v 0.50 yi yükledim... 24 saattir bir problem yok şimdilik.. benim önceki versiyonla tek problemim vardı, zaman zaman wireless bağlantıyı kaybediyordu modem, kapatıp açmak gerekiyordu... şimdi göreceğiz bakalım, bu da halledildiyse sorun bitmiş demektir..

alfisti v0.50 sürümü hangi hatalar için sürüldü bir bilgin varmı.ek olarak özellikmi eklendi yoksa var olan hatalarmı revize edildi.
  • dephyr hiç bir fikrim yok... ben yeni bir şekle şemale rastlamadım. bazı sna6500 lerde türkçe arayüzler olduğunu duymuştum, böyle bir beklentim vardı ama göremedim... önceki mesajımda da yazdığım gibi eski firmware ile tek sorunum zaman zaman laptop u açtığımda wireless bağlantı kuramamak ve modemi açıp kapatmaktı....bu sorun da 2-3 günde bir oluyordu... şimdi 36 saat falan oldu firmare upgrade yapalı ve bu problemle de karşılaşmadım..
  • alfisti herhalde wireless bağlantı hatasına göre yapılmış olabilir.bu arada ilginç bir şey dikkatimi çekti.0.46 sürüm bende arayüzü türkçe....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

alfisti herhalde wireless bağlantı hatasına göre yapılmış olabilir.bu arada ilginç bir şey dikkatimi çekti.0.46 sürüm bende arayüzü türkçe....

:) ilginç.... ekolay ın bir kampanyasında da sanırım türkçe arayüzlü sna6500 ler satılmıştı diye aklımda kalmış...

benim wireless hatası da şöyle oluyordu: bağlantım var görünüyor ama veri iletişimi sağlanamıyordu. modemi kapatıp açıyordum düzeliyordu..
  • Arkadaşlar merhabalar,

2 sayfanın tamamını okudum.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=92004&productid=bd46666

sitesinde uygun fiyatıyla bu modemi alıp almama arasında kaldım. Güncellemeleri kopmalarıyla sorun yaratıyor sanırım. Evde kullanacağım ve 1 pc ve 1 notebook ta kullanmayı planlıyorum.

Açıkça söylemek gerekirse şu anda bu kadar sorundan sonra vazgeçme aşamasındayım. Olumlu yönlerinden bahsetmek isteyen arkadaşlar biraz bahsedebilrse memnun olurum.

Karar verme aşamasındayım ve gerçekten kararsız kaldım...

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• epeyce yazıldı çizildi, sanırım artık problemi kalmadı... bence gönül rahatlığıyla alabilirsiniz... burada yazılan sorunlardan halen aktif olan kalmadı sanırım..
  • bendede hiçbir sorun yok .gönül rahatlığı ile kullanıyorum.no problem
  • arkadaşlar ttnet yeni kampanyasında bu modemi veriyo beleşe

medemden (hala)memnunmusunuz
    gördüğüm kadarıyla surunlar bi şekilde cözülmüş
    tavsiye edermisiniz bu modemi????
  • ttnet vermiyo

doğan telekom veriyor

http://www.smileadsl.com/
  • Bu kampanya hakkında neler düşünüyorsunuz? Avantajları ,dezavantajları nedir? Ben inceledim.Tabi ki oldukça ekonomik görünüyor.Çünkü sadece normal telekom tarifelerini ödüyorsunuz ( aylık sabit ücret ve tek seferlik 59 ytl bağlantı ücreti) başka ek bir ücret ödemeden bir de üstüne modem,kulakık-mikrofon,30 dakikalık bedava skype görüşmesi hediye ediliyor. Ancak hizmetleri nasıldır? Bir sorun çıktığında ya da ileride modem değiştirmek gerektiğinde sorunlar yaşanır mı? Oraya yani smile adsl ye ne tür bir bağımlılık söz konusudur? Aklıma bu tür sorular da gelmiyor değil yani. Bu konuda bizleri aydınlatacak birileri varsa çok sevinirim. Herkese iyi bayramlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Albina

Bu kampanya hakkında neler düşünüyorsunuz? Avantajları ,dezavantajları nedir? Ben inceledim.Tabi ki oldukça ekonomik görünüyor.Çünkü sadece normal telekom tarifelerini ödüyorsunuz ( aylık sabit ücret ve tek seferlik 59 ytl bağlantı ücreti) başka ek bir ücret ödemeden bir de üstüne modem,kulakık-mikrofon,30 dakikalık bedava skype görüşmesi hediye ediliyor. Ancak hizmetleri nasıldır? Bir sorun çıktığında ya da ileride modem değiştirmek gerektiğinde sorunlar yaşanır mı? Oraya yani smile adsl ye ne tür bir bağımlılık söz konusudur? Aklıma bu tür sorular da gelmiyor değil yani. Bu konuda bizleri aydınlatacak birileri varsa çok sevinirim. Herkese iyi bayramlar...

Dostum bahsettigin firma Philips baska bi firma diil bu tarz firmalar isimleri icin butun mal varligini satarlar. Ariza durumunda hic bir problem yasamazsin.

• bahsettiği smileadsl dir herhal

arkasında doğan holding var bi problem çıkacağını sanmam

ama mevcut aboneliği iptal ettiğimizde yeniden abonelik ücreti ödeyeceksem bi anlamı yok benim için açıkçası
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

ttnet vermiyo

doğan telekom veriyor

http://www.smileadsl.com/

ya arkadaşlar mesajda sormak istediğim medem hakkındaki yorumlarınız çok mu önmeli şimdi kimin verip vermeği

bu modem iyi mi? soru bu.

• mesajın başında bakarsan ilk alanlar down problemi yaşamış ama firmware ile çözülmüş çatır çatır çalışıyo diyolar

demekki iyi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.