Şimdi Ara

Philips SNA6500 ADSL modem (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
1
Favori
76.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xianthoria

firmware ı güncelleyip modemi tamamiyle çalışmaz hale getirdim :( şimdi internete bağlanmıyor. 0.50 firmware ı sorunsuz çalıştıran oldu mu? elinde 0.46 olan var mı?

0.50 bendede çalışmadı zannediyorum arızalı bi firmware o. 0.46 bende mevcut msn kaksoy@msn.com buyrdan yollayabilirim sana.
  • ya çok ilginç, ben 0.50 ile uzun süredir ve hemen hemen sorunsuz çalışıyorum...
  • 0.46'yı tekrar yükledim ve nete yeniden girebilmeyi başardım. 0.50 bende çalışmadı nedense..
    Acaba bu farklılık SNA6500/0 ve SNA6500/5 farklılığından mı kaynaklanıyor?

Telekomdan geldiler bu arada, ilgili kişi hattı kontrol etti 18:00 civarında. Çok ilgilendiler, üzerine 2 kez aradılar sorun ne durumda diye.

Herneyse, gelen kişi hatta hiç bir sorun olmadığını belirtti, bende kontrol ettim kendi cihazlarından doğru. Regülatör tavsiyesini yineledi, sanıyorum doğru.
  • Saol goa mania biraz araştırdıktan sonra 0.46 firmwareını buldum.

http://www.p4c.philips.com/files/s/sna6500_05/sna6500_05_fus_eng.zip

Bakalım şimdi ne olacak :)
  • sanırım yazılımlar için philips internet sitesinin ürünün tam karşılığı olan yazılımını kullanmamız gerekli..
  • Philips sitesinde SNA6500 diye girince yalnızca bir 0.5 SW geliyor. Ben çalıştıramadım.
  • ben de philips in türkçe web sitesinde sadece SNA6500/00 ürününü bulabiliyorum. IQt nin bahsettiği SNA6500/05 ürünü hakkında bir bilgi bulamadım... aşağıda vereceğim linkten ise SNA6500/05 ürününü kullanan arkadaşlar software bulabilirler... umarım bu yazılım problemlerini çözer...

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?sct=ROUTERS_GATEWAYS_SU&cat=PC_NETWORKING_CA&tmplt=Cps&grp=PC_PRODUCTS_GR&session=20061225082449_85.105.106.213&scy=GB&ctn=SNA6500/05&slg=ENG&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

• üstte yazdığım mesaj nedense düzgün görüntülenemiyor. kısa özetlemek gerekirse SNA6500/00 ürünü dışında türkçe philips sitesinde başka ürün yok. verdiğim linkte ise SNA6500/05 kodlu ürünün firmware i mevcut. ürününüzün kodunu doğru eşleştirmek suretiyle bu firmware den faydalanabilirsiniz umarım...

saygılarımla...
  • Timing ayarları tiksiz. Firmware 0.46. Nedense 0.50 çalışmadı bende ve 10 dakkada bir net gidip geliyo çok can sıkıcı bi olay bu yanlız bu son 2 haftadır böle daha önxce sorunsuz kullanıyordum neden böle yapmaya başladı. Servise göndermeyi düşünüyorum. 2 sefer olcak b u aynı arızadan 3 olsada değişsem.
  • Daha çok geceleri mi oluyor. Eğer gündüzde sık kopuyorsa modem kaynaklıdır kesin.
    Ancak daha çok geceleri oluyorsa, ki bende de oluyordu, telekom'un söylediği gibi akşam saatlerindeki aşırı yüklenmeden kaynaklanan voltaj dalgalanmalarından etkileniyor olabilir modem.
    Bir ölçü aletin varsa modemin takılı olduğu prizden kontrol etmen bir fikir verebilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: Goa Mania

Timing ayarları tiksiz. Firmware 0.46. Nedense 0.50 çalışmadı bende ve 10 dakkada bir net gidip geliyo çok can sıkıcı bi olay bu yanlız bu son 2 haftadır böle daha önxce sorunsuz kullanıyordum neden böle yapmaya başladı. Servise göndermeyi düşünüyorum. 2 sefer olcak b u aynı arızadan 3 olsada değişsem.
  • spam yemiş olabilirsin ben routersiz modem kullanıyorum her girişte manuel baglanırım ama sorun yasamadım şimdiye kadar bozulana kadar da kullanıcam sanıyorum bunu
  • HATTAN KOPMA SORUNU (SNA6500 PHILIPS)

Aşağı yukarı bir haftadan beri kopma sorunu yaşamıyorum. Nadiren koptuğu zamanlarda ise kendi tekrar topluyor :)
    Sanıyorum kopmaların son bulmasının nedeni, TEDAŞ'ın trafoları yenilemeye başlaması. Şebekede gereksiz ve aşırı dalgalanmalar olmayınca modem etkilenmiyor ve sorunsuz çalışıyor.
    Dün akşam klimanın dış ünitesi çalışmaya başladığı anda bağlantı kesildi. Açılışta klima yüklendiği için koptu muhtemelen, tekrar bağlandı sonra.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Yaklaşık 4-5 aydır bu modemi wireless olarak laptop ile kullanıyorum, versiyonum 0.46, herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
    Internet, emule, dosya paylaşma indirme de hiç bir sorunum yok.
    Yalnız bugün ilk defa kazaa kurdum (k-lite ++ 2.4.3), bağlantı kurmayı başaramıyorum, yaklaşık 2 saattir "connecting" diyor.

Herhangi bir önerisi olan varmı?

Mutlu yıllar, iyi bayramlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goa Mania

Timing ayarları tiksiz. Firmware 0.46. Nedense 0.50 çalışmadı bende ve 10 dakkada bir net gidip geliyo çok can sıkıcı bi olay bu yanlız bu son 2 haftadır böle daha önxce sorunsuz kullanıyordum neden böle yapmaya başladı. Servise göndermeyi düşünüyorum. 2 sefer olcak b u aynı arızadan 3 olsada değişsem.

Arkadaslar bilmiyorum sorunu bumu cozdu ama şöle bişe yaptım
    Modem ayarlarında DNS leri 195.175.39.39 ve 195.175.39.40 yaptm ve sorun şuan devam etmiyor bi kaç gün denedim problem yok gayet guzel calısıyo
    Kopup hemen bağlananlara tavsiye ederim bi denesinler
  • arkadaşlar bende philips sna6500 modem aldım bugün kurudm bastaki adımları takip ettim sonunda bağlanamadı uyarısı cıkıo hep ama internet calısıo anlayamadım neyse modemin su anki sürümüne nerden bakılıo bide yenisi çektim yükleyemedim reismdeki gibi hata verio problemsiz calısıo su an bikere düştü hattan sadece yeni sürümünü güncel versio nolsun die indirecektim gerek varmı ?

Philips SNA6500 ADSL modem
  • Selam Bende bu hatayı firmware yüklerken dosyayı 1 kez tıklamadığım için vermişti, bir seneyin
    isterseniz.
  • Benım sorunum modemi ilk taktın 192 168 2 1 girdik kullanıcı adı şifre girioz pppe falan ayarları yapıoz en son aşamaya gelince baglantı sağlanamadı die yaz cıkıo deli olacam ama internete girior neden öle bi uyarı cıkıyor delirecem :S bide benim sürüm bumu ?
    BİLGİ
    DHCP İstemcileri sayıları 1
    Yürütüm zamanı kod sürümü 0.07 (Sep 21 2006 20:22:31)
    Önyükleme kod sürümü 0.72.2
    ADSL Modem Kod Sürümü 06.01.04.00A

0.07 dio ne alaka ? onuda güncelleyemiyorum hata verio gözattan gösteriom dosyayı olmuyor.. herkezinki nedneingilizce benm turkce yardımlarınızı bekliyorum tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar54 -- 10 Ocak 2007; 22:11:26 >
  • Sanırım modem işlevini yerine getiriryor ama siz modemin kullanıcı arayüzüne yani yazılıma giremiyorsunuz.
    Bu yazılımı kaldırıp yeniden ayarlara dikkat ederek yükleyin büyük ihtimal ile düzelecektir.
    Tercihen CD sinden yükleyin.
  • yardım rica ediyorum. sna6500 wep şifreli olarak notebooktan kullanıyorum. aynı zamanda ethernet üzerinden xp yüklü olan bir desktopda kullanmak istiyorum ancak desktopdan bir türlü bağlantı kuramıyorum. kitapçığını da okudum ama bir yol bulamadım. bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. :(
  • deadend10 bağlanmak istediğin modeme explorer penceresinehttp://192.168.2.1 yaz gelir.istediğin ayarları yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 22 Ocak 2007; 0:17:08 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.