Şimdi Ara

Philips SNA6500 ADSL modem (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
1
Favori
76.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • denedim onu olmuyor, açılmıyor. sorun başka ama bulamıyorum. : ((
  • MAC filtrelemesini kablolu bağlantı için de açmış olmayasınız? Eğer açıksa laptop unuz ile modem setup ına girip orada ayarlara bir bakmanızı öneririm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadend10

denedim onu olmuyor, açılmıyor. sorun başka ama bulamıyorum. : ((

aynı sorun bendede wardı bugün serviste görevli ethernet ile baglandı ama oda yazılımı güncelleyemedi

"yukardaki ss teki hata msj ını werdi" , modemi verin , haftaya alın dediler off ki offfff
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Volador

quote:

Orjinalden alıntı: deadend10

denedim onu olmuyor, açılmıyor. sorun başka ama bulamıyorum. : ((

aynı sorun bendede wardı bugün serviste görevli ethernet ile baglandı ama oda yazılımı güncelleyemedi

"yukardaki ss teki hata msj ını werdi" , modemi verin , haftaya alın dediler off ki offfff

Bu kadar kendine sıkıntı etme dostum.%90 modemin yenisiyle değiştirilecek
  • arkadaşlar ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama sanki modemin setup ına girdiğimizde ADSL settings sayfasında ADSL status bölümünde bağlantımızı göremiyor muyduk? örneğin 1024/256 şeklinde? ben artık göremiyorum da...
  • slm philipsin sitesine girdim sna6500 için 0.54 bi firmware si var bunu yükleyen oldumu hiç modeme
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgsata

slm philipsin sitesine girdim sna6500 için 0.54 bi firmware si var bunu yükleyen oldumu hiç modeme

sizin mesajınız üzerine girip yükledim, diğer değişiklikleri henüz bilemesem de benim bir üst mesajımın yanıtını almış oldum: evet, bir önceki firmware ile görülemeyen adsl hızıım artık görülebiliyor.. en azından bunun düzeltildiği teyit edilmiş oldu....
  • Slm arkadaşlar.sna6500 modem aldım modemi taktık çatır çatır çalışıyor ama nasıl şifreleme yapıcağımı bilmiyorum.bütün sokak benden bağlanıyor.hem hız hemde fatura baya bi sorun olucak diye düşünüyorum.baya bi acemi olduğumdan şifrelemeyi bi şekilde izah edebilirseniz sevinirim.teşekkürler..
  • buradan tarif etmek çok pratik değil.... kullanım kılavuzunuz yoksa internetten indirebilirsiniz....
  • bravooooo
  • firmware 0.54 sorunsuz çalışıyor... güvenle kullanılabilir gibi görünüyor...
  • arkadaşlar modeme frimware yükleyecegim ama modem şu anda türkçe arayüzlü ingilizce dönerse nasıl türkçe yapacagım dönermi bilmem benim sorunum çok yavaş download yapması donma falan yaşamıyorum ama gerçi modemi beleşe aldık smile adslden 2007 nin başlarında aldık kullanalı iki ay olacak türkçeye dönebilecegini birde modemi nasıl ayarlayacagım hemen internete girermi güncelledikten sonra bana yardım edermisiniz certel57@hotmail.co msn adresim
  • modemin ip sini yazıp içine girdikten sonra ev network ayarlarından kablosuza giriyorsun orda WPA die birşey yazıyor ona basıp ön paylaşımlı ahantar die biyer var onun karsısına istedigin bir şifreyi girince wireless e şifre koyabilirsin..
    quote:

Orjinalden alıntı: yinpit

Slm arkadaşlar.sna6500 modem aldım modemi taktık çatır çatır çalışıyor ama nasıl şifreleme yapıcağımı bilmiyorum.bütün sokak benden bağlanıyor.hem hız hemde fatura baya bi sorun olucak diye düşünüyorum.baya bi acemi olduğumdan şifrelemeyi bi şekilde izah edebilirseniz sevinirim.teşekkürler..

arkadaşlar bu SNA6500 bana da smile dan geldi türkçe içeriği ama ben bunun sürümünü güncelleyemiyorum gözattan gösterince dosyayı ilerleme kaydetmiyor ? hatalı kullanıcı ara yüzü die kırmızı yazılı bi hata cıkıyor ilerleme yapmıyor hiçbirşekilde bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar54 -- 5 Şubat 2007; 19:55:47 >

• philips sitesinde yer alan firmware ler ingilizce arayüzler için.. problem bu nedenle oluşuyor olabilir... bu konuda smileadsl ya da philips ile görüşmenizi öneririm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar54

modemin ip sini yazıp içine girdikten sonra ev network ayarlarından kablosuza giriyorsun orda WPA die birşey yazıyor ona basıp ön paylaşımlı ahantar die biyer var onun karsısına istedigin bir şifreyi girince wireless e şifre koyabilirsin..
    quote:

Orjinalden alıntı: yinpit

Slm arkadaşlar.sna6500 modem aldım modemi taktık çatır çatır çalışıyor ama nasıl şifreleme yapıcağımı bilmiyorum.bütün sokak benden bağlanıyor.hem hız hemde fatura baya bi sorun olucak diye düşünüyorum.baya bi acemi olduğumdan şifrelemeyi bi şekilde izah edebilirseniz sevinirim.teşekkürler..

arkadaşlar bu SNA6500 bana da smile dan geldi türkçe içeriği ama ben bunun sürümünü güncelleyemiyorum gözattan gösterince dosyayı ilerleme kaydetmiyor ? hatalı kullanıcı ara yüzü die kırmızı yazılı bi hata cıkıyor ilerleme yapmıyor hiçbirşekilde bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?

Senin kullandığın modemin yazılımı muhtemelen 0.48 dir.Bunu üstüne yükleyebileceğin firmware 0.54.Ama senin modemde zaten 0.46nın üzerine kurulu 0.48 var.Yani Firmware update etmen gerekmiyor.

• Arkadaşlar Sna 6500 ve 6640 da.Kullandığınız adaptör LE Leader Electronic Inc 48120100-CS model ise bu adaptör 180 v altına düştüğünde modeminizi resetliyebiliyor.Böyle bir durumla karşılaşırsanız modeminizi doğruca yetkili servise götürüyorsunuz ve servis adaptörünüzü değiştiriyor..
  • Arkadaşlar eğer philips sna 6500 modemin firmwarelerini bulamazsanız bana pm yoluyla ulaşabilirsiniz.Elimde olan sürümleri sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım.

Elimde olan sürümler

0.43
    0,46
    0,47 (Türkçe)
    0,48 (Türkçe)
    0.54

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinkcrow7 -- 7 Şubat 2007; 22:15:45 >
  • -arkadaşlar benim modemim SNA6500 arada bir kendini resetliyor ? çok sık olmuyor 2-3 saatte bi bilgisayar ağ kablosu takılı değil diyor hemen geri geliyor modeme baktıgım zaman reset attıgını anlayabiliyorum ışıkları sönüp terkrar geri yanmaya başlıyor.. bir arkadasımda daha var aynı modemde ondada yapıyor aynısını. :S bunu yapması canımı cok sıkıyor ..
    -birde benim modem türkçe sürümü ne anlamayamadım.. güncellemek isitoyorum dosyayı kabul etmiyor. hatalı kulanıcı arayüzü gibi bozuk karakterli bir uyarı cıkıyor
    BİLGİ
    DHCP İstemcileri sayıları 0
    Yürütüm zamanı kod sürümü 0.07 (Sep 21 2006 20:22:31)
    Önyükleme kod sürümü 0.72.2

Adaptörden olabilecegini söylemissiniz benim adaptörümün resmi aşağıdaki adreste var.

http://img249.imageshack.us/img249/9867/dsc01492xt9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar54 -- 2 Mart 2007; 23:57:25 >

• Arkadaşlar smile'ın kampanyasından yararlandım ve aldım. Şimdilik güzel bu arada bilgi kısmı şu şekilde:
    BİLGİ
    DHCP İstemcileri sayıları 0
    Yürütüm zamanı kod sürümü 0.07 (Sep 21 2006 20:22:31)
    Önyükleme kod sürümü 0.72.2
    ADSL Modem Kod Sürümü 06.01.04.00A

geçen gün bir mail geldi orda hacker lara karşı ciddi uyarılar vardı. Ancak maile yorum yapan arkadaşlardan biri şöyle bişey söylemiş güvenlik konusunda: "Günümüz zamanında yeni routerların hepsinde en azından WPA PSK şifre sistemi mevcut. Bunun yanında router'ı herkese açık değil de sadece mac adresleri belli olan bilgisayarlar bağlanabilir diye ayarlarsanız kim olursa olsun giremez."
    Peki bu modemde bahsedilen bu şifreleme sistemleri var mı? Yani tam güvenli kullanabilirmiyiz. Özellikle "Bunun yanında router'ı herkese açık değil de sadece mac adresleri belli olan bilgisayarlar bağlanabilir diye ayarlarsanız kim olursa olsun giremez." dediği şifreleme sistemi bu modemde mevcut mu?

Serdar54 arkadaşım modemimizde resimdeki adaptörde ikimiziki aynı. Ama ben 1 aydır kullanıyorum hiç sorun çıkmadı daha. Teknik destek al bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentMode -- 2 Mart 2007; 23:37:25 >

• Mac filtreleme bu modemde mevcuttur...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.