ya bendede var bu modem sürekli kopuyor yakalamak için ev telefonun ahizeyi kaldırıp inidiriyorum sürekli bağlantı geliyor 30 sn sonra tekrar kopuyor
konunun geçmiş mesajlarını okudunuz mu? kullandığınız firmware nedir?
Bugun bende epey bi kastım aynı modem için, sonuç olarak sitesinden en son firmware'i yükledim probLem yok gibi gözüküyor ama modemin werdiği sıkıntı gözümden düşmesine sebep oldu. Üç beş daha fazla verin daha iyisini alın derim, zaten bu kadar ucuz olması aklımda soru işareti bırakmıştı.. Firmware arayan arkadaşlar için Link burda. Herkese kolay gelsin.
arkadaşlar bendede SNA6500 var fakat lisan olarak ingilizce yani ayarlar bölümü.. bunu türkçeye çevirmenin bir yolu yokmu allah aşkına :S
INFORMATION Numbers of DHCP Clients 1 Runtime Code Version 0.54 (Oct 26 2006 21:20:01) Boot Code Version 0.68.0 ADSL Modem Code Version 07.00.04.00A
sorunsuz bir şekilde çalışıyor sevgiler........
sizde en son çıkan ingilizce firmware var... yazılımınızı türkçeleştirmek istiyorsanız smile adsl kampanyalarında verilen türkçe yazılımlı sna 6500 modemlerin firmware i ile güncelleme yapmanız lazım.... ama bence kalsın böyle... yeni türkçe firmware in ne zaman ve nasıl geleceği belli olmaz...
hay sizden allah razı olsun.5-6 aydır bu modemi kullanıyorum bilgisayarın yanında hediye gelmişti.Geldiği günden beri bağlantı koptuğundan sürekli telekomcularla papaz oluyordum.Ama bu gün forumu okudum ve modem ayarlarına girdiğimde benimde modemin firmware değerinin 0.43 olduğunu gördüm.Philips sitesinden 0.54 yazılımı indirerek modeme yükledim.şimdi firmware 0.54 oldu bu derdime derman olurmu.Şimdiden teşekkürler
sanıyorum olacaktır. gerçi ben 0.50 ye döndüm... nedeni birkaç günde bir olan kilitlenmelerdi... ama henüz yeni döndüğüm için gerçek karşılaştırmayı yapamadım.. ama 0.54 sizin derdinizi çözecek kadar, eski firmwarelerden iyidir....
Ya bu modemi anlamıyorum.TeknoSA 'dan aldım.Türkçe arayüz var Firmware version hakkında fikrim yok.Her neyse ethernet ile normal masaüstü bilgisayarıma bağlanabiliyorum ama laptopta görüyor scorLex diye adımı Connect dediğimde yükleme gibi bir süre bekliyor sonra kapanıyor ve bağlanamıyor.Nasıl yapabilirim anlamadım ki neden kaynaklanıyor bu.Şu zaman ayarlarıyla ilgili olan zımbırtıyı fln yaptım.IPS mi neyse o ayarlardada PPoE benzeri bişi seçili..Yapabilceğim bir şey var mı ? Nasıl bağlanabilirim belki sorun yok ama ayarları bilmiyorum
Oda kimse yok mu ??
quote:
Orjinalden alıntı: alfisti_35900
sanıyorum olacaktır. gerçi ben 0.50 ye döndüm... nedeni birkaç günde bir olan kilitlenmelerdi... ama henüz yeni döndüğüm için gerçek karşılaştırmayı yapamadım.. ama 0.54 sizin derdinizi çözecek kadar, eski firmwarelerden iyidir....
Arkadaşım sende 0.50 varsa gönderebilirmisin phılıps sitasinden 0.54 çıkıyor.0.54 henüz problem çıkarmadı ama sendeki gibi problem çıkarırsa 0.50 versiyonuda elimde olsun
quote:
Orjinalden alıntı: scorLex
Ya bu modemi anlamıyorum.TeknoSA 'dan aldım.Türkçe arayüz var Firmware version hakkında fikrim yok.Her neyse ethernet ile normal masaüstü bilgisayarıma bağlanabiliyorum ama laptopta görüyor scorLex diye adımı Connect dediğimde yükleme gibi bir süre bekliyor sonra kapanıyor ve bağlanamıyor.Nasıl yapabilirim anlamadım ki neden kaynaklanıyor bu.Şu zaman ayarlarıyla ilgili olan zımbırtıyı fln yaptım.IPS mi neyse o ayarlardada PPoE benzeri bişi seçili..Yapabilceğim bir şey var mı ? Nasıl bağlanabilirim belki sorun yok ama ayarları bilmiyorum
laptoplarda sorun yaratıyor tam sebebini bilmiyorum ama bir arkadaşım laptopla bağlanamadı benimkine bende harici bağlantı aparatı var onunla bğlanıyorum.Flash disk gibi birşey onu tavsiye ederim sana sanırım 30 ila 60 ytl arası bişey
1-2 tane Teknik Servis aradım adamlar bir şifreleme yapmadıysam direk bağlanabileceğimi söyledi ama bağlanmıyor.
Valla ben işin içinden çıkamadımfırmware yazılımının en so sürümünüde yükledim genede kopma devam etti bu gün servisine gönderdim bakalım ne cevap verecekler
quote:
Orjinalden alıntı: eunal
quote:
Orjinalden alıntı: scorLex
laptoplarda sorun yaratıyor tam sebebini bilmiyorum ama bir arkadaşım laptopla bağlanamadı benimkine bende harici bağlantı aparatı var onunla bğlanıyorum.Flash disk gibi birşey onu tavsiye ederim sana sanırım 30 ila 60 ytl arası bişey
Bende laptop var bi problem yok ama onceden gına getirmedi diil. Ama şuan problem yok gayet guzel calısıyo. Ayrıca bağlanmıyor die 30 60 ytl daha vermek saçmalık philipsin yetkililerini eve cagırın yaptırana kadar.
quote:
Orjinalden alıntı: eunal
quote:
Orjinalden alıntı: alfisti_35900
Arkadaşım sende 0.50 varsa gönderebilirmisin phılıps sitasinden 0.54 çıkıyor.0.54 henüz problem çıkarmadı ama sendeki gibi problem çıkarırsa 0.50 versiyonuda elimde olsun
hiç göndermeyeyim, 0.54 daha iyi çıktı :)
wireless bağlantısında sorun yaşayan arkadaşlar, ben en sorunlu firmwareler zamanında dahi wireless bağlantı problemi yaşamadım notebooklarda... 2 neden olabilir: modem sorunludur ya da yaptığınız ayarlar hatalıdır...
Ben ndn ektradan 30-60 lira daha veriyim ki hata onlardaysa pff :)
Reset olayları bendede başladı bugün 3 oldu ^_^
Arkadaşlar bendede bu aralar sorun çıkardı smile adsl den aldım ae 7 var bazen sayfa açılmıyor firmwire update ettim ama bende vesiyon 0.17 olarak gözüküyor vede ingilizceye döndü.yeniden yapılandırdım.pppoa mı pppoe mi olacak vcmux ve llc gibi ayarlar gerektirdi bana elinde tükçe yazılımı olan veya 0.54 mü ne bişekilde yardımcı olursanız sevinirim.baen sayfalar açılmıyor.nedeninide ayarlardan veya günelleştirmeden kanaklandığını düşünüyorum.0.17 gözüküyo bende herkez 0.54 ve 0.50 lerden bahsetmiş
INFORMATION Numbers of DHCP Clients 2 Runtime Code Version 0.17 (Feb 10 2007 18:32:32) Boot Code Version 0.72.2 ADSL Modem Code Version 07.01.01.00A
VPI/VCI 8/35 Encapsulation VC MUX Protocol PPPoA IP Address 88.244.158.98 Subnet Mask 255.0.0.0 Gateway 88.244.152.1 Primary DNS 195.175.39.40 Secondary DNS 195.175.39.39
ayrlarım bu şekilde bunda yanlışlık varmı bilemiyrum.bahsettiğiniz versiyon bende farklı ve şu pppoa mı pppoe mi onlar doğrumu bilgili arkadaşlara duyrulur sağolun