Şimdi Ara

philips usb dvd dvp 3580 türkçe altyazı karakter sorunu çöz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar alt yazılı hiç bi filmi adam akıllı izliyemiyordum özellikle ı,ş gibi türkçe karakterler gözükmüyordu tüm keyfim kaçıordu hatta çoğu arkadaşımız çözümü vidyonun içine dil dosyasını atıp onu tekrar bi formata çevirmek için saatlerini harcıyordu yabancı forumları gezerken bi forumda dil kodunda yanlışlıklar yapıldıgını örenince philipsin türkçe dil kodunu araştırdım ve buldugum dil kodunu dvd de girdim ve dil sorunu çözüldü yapmanız gereken çok basit genel ayarlara giriyoruz (film kapalıyken ama) en altta tercihler sayfasından altyazı kısmını buluyoruz orda en altta diğerleri die bi seçenek var ona basıoruz ve dil kodu die bi sayfa açılıyor o kısma 1254 yazıoruz bukadar basit.Başardınız..ii seyirler

setup
    tercihler
    altyazı
    diğerleri diyip
    1254 kodunu giriniz
    saygılarımla

• Philips yeni 4606, 3606, 5606 modellerde bu sorunu tamamen ortadan kaldırdı. Ürün ayrıntılarına buradan bakabilirsin.

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=tr&scy=tr&mid=Link_Software&ctn=42PFL3606H/12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goremaster -- 13 Haziran 2011; 12:00:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD filmi türkçe oynatma!Yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.