Şimdi Ara

Philips ve Samsung televizyonların Sunny Fabrikasında üretilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips tv kullanıcısıyım ülkemizde satılan bazı modeller Sunny fabrikasında üretiliyormuş geçen bende neden arızalandı diye kendi kendime sormuştum sorunun cevabını buldum. Hayırlısı.
    https://www.youtube.com/watch?v=r0ifM5wajSA

7.20 Sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgfb -- 17 Haziran 2019; 0:53:21 >

• yine aynı terane..

üretim yok sadece montaj var oda hepsi değil bir kısmı onuda beceremiyorlar zaten macaristan vs montajlı olan tv lerde pek sıkıntı yokken sunnyde montajlananların çoğu sıkıntılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 17 Haziran 2019; 1:19:11 >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden benim tv 1 yıl içinde 2 kere arızalandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine Türk montajına atılan laflar. Tamam laf atalım ama önce Bir araştırın bakalım. philips tvler sorunlu sorunlu sorunlu son modelleri çok hakim olmasam da. Yani sadece ülkemizde montajlanan değil diğer yerlerde de monajlanan aynı. Herşeyde de ülkeye laf atmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz707

Yine Türk montajına atılan laflar. Tamam laf atalım ama önce Bir araştırın bakalım. philips tvler sorunlu sorunlu sorunlu son modelleri çok hakim olmasam da. Yani sadece ülkemizde montajlanan değil diğer yerlerde de monajlanan aynı. Herşeyde de ülkeye laf atmayalım.
    Yanlış anlama ülkeme asla laf atmam, aksine keşke daha kaliteli ürünler çıksın ki ülke gelişimi için yerli mal alalım.

Sunny en kaliteli ürünün görüntü kalitesi kötü, yazılımı kötü en büyük kötülüğü de servisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtgfb

Yanlış anlama ülkeme asla laf atmam, aksine keşke daha kaliteli ürünler çıksın ki ülke gelişimi için yerli mal alalım.

Sunny en kaliteli ürünün görüntü kalitesi kötü, yazılımı kötü en büyük kötülüğü de servisi..

Alıntıları Göster
    Hocam tabiki eleştiri yapcaz lakin Philips in montajlandığı ülke farketmeksizin sorunlu olduğu aşikar bir gerçek. Artık nerde o eski bayramlar gibi nerde o eski Tvler der olduk.

• oguz707 O kullanıcısına yanıt
    philipsin tv bölümünü 2011de tpvision aldı kalite ondan yerlerde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    philips tv seriler ve özellikleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Üzüldüm, Sunny de üretince iyice kalitesizleşti o zaman Philips ve Samsung
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    hocam sunny nin bişey ürettiği yok yurtdışından gelen parçaların montajını yapıyor sadece onu bile beceremiyorlar samsung tv lerin türkiyede montajlananların çoğu sıkıntılı çıkarken yurtdışı montajlarda bu oran daha düşük
    Çok teşekküler bilgiler için haklısın çünkü ilk zaman hdmi soket yamuk geldi, servise gitti sonra panel saçma birşeyler oldu panel değişti Arçelik alsam daha iyi di :)

Selamlar
  • Montajın nerde yapıldığı tv de yazıyomu samsung smart tv aldım bu sene bakıyım nerde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

philipsin tv bölümünü 2011de tpvision aldı kalite ondan yerlerde..
    Hocam bilgilendirme için teşekkürler. Ben de bunun farkındayım arakadaşa da o yüzden yazdım. Philips bir çok kronik sorun yaşattı. Anakart değişimi dahil.
  • Anaoglu kullanıcısına yanıt
    Sunny 'dir kesin yakında bozulursa öyle anlarsın..
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    VESTEL üretmiyor muydu? kalitesi yetmese ürettirmezlerdi...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    vestelde lg samsung chemei paneller kullanıyor anakart vs de üretmiyor bildiğim kadarıyla oda montaj..
    VESTEL kendi modellerinin anakartını ve devre kartlarını kendisi üretiyor fason markalarda ne yapıyor bilemem... bence onlarada board üretebilir...
  • Samsung-sunny geleceğe güvenle
    Kendi işlemci ve paneliyle ....:))

• Bundan sonra philips asla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.