Şimdi Ara

Php de koşullu buton yapma Acil Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar! Sizlere bir sorum olacak. Önceden bootstrap ile kolayca bir kaç site tasarlamıştım ancak bu konuda bilgisizim. Bir site açmak istiyorum.
    Şöyle olacak: index.php de Youtube kanalımın abone ol butonu ve facebook sayfamın beğen butonu olacak altında da devam butonu olacak ancak ziyaretçi sayfayı beğenemzse veya kanala abone olmazsa devam butonu aktif olmayacak bunu nasıl yapabilirim? Şimdiden Teşekkürler.

• jQuery ile olur gibime geliyor. Benim mantık bu konuyla ilgili şöyle çalıştı. Beğen ve Abone Ol butonları iframe ile değil, direkt eklenebiliyorsa, (belki iframe ile de olur). Abone Ol ve Abonelikten Çık, Beğen ve Beğenmekten Vazgeç yazıları ve linkleri farklı olacaktır. Eğer bu a taglarının textleri Abonelikten Çık ve Beğenmekten Vazgeç ise, butonu aktif et, değilse butonu gösterme. Bunu ajax veya jQuery css ile window.load functionunun içinde yapabilirsin diye düşündüm. Biraz geç oldu ama, bilmeyen arkadaşlar için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 31 Temmuz 2016; 19:54:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.