Şimdi Ara

PİCK-UP TAVSİYELERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısa vadede (1-2) yıl binek olarak kullanılacak uzun vadede (3-4....) yıl karavan kasa kovan vb. yüklenip çekebilecek araç tavsiyeniz hangi markanın hangi modeli olurdu. ikinci elde temizini bulmak mümkünmü Aksaray gibi küçük bir ilde sorun yaşarmıyım. bütçe max 40-50 bin daha uygunu olursada karavan hayali daha çabuk gerçekleşebilir. favorilerim L200 ve Korando sport yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• cevaplar için teşekkürler
  • navara, d-max, hilux bakın l200de uygundur tabi yerinizde olsam navara ve d-max ilk tercihlerim olurdu.
  • Bir amarok kullanıcısı olarak yorumlarım d-max, l200, resmen kamyon gibi geldi bana, bir aracın vites topuzunun titremesi benim için kabul edilir değil. Resmen eski Deutz dolmuşlar gibi titriyordu. Navara eskidi , ford ranger 6 ileri otomatik, 3,2 lt güzel fakat yakıt sıkıntılı, hilux ve amarok kalıyordu bende amarok aldım iyi ki almışım.

Birazdan vw ilk defa bu segmentte araç yaptı, fanboy konuştu gibi yorumlar gelir ama segmentin lideri konumda bir araçtan bahsettiğimi bilmez onlar.
  • Ssangyong korando sports'un arkalar makas olmadığı için daha rahat ettireceği kesin. Kıriterlerinin arasında 4x4 olma zorunluluğu yok ise düşünülebilir,bu araçların 4x4'ü malesef yok.Tabi birde servisti bakımdı vs nedir ne değildir bilmiyorum.
  • Nissan Navara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navara bunlar arasında en çok yakanı diye biliyorum, ssangyong iyi araçtır alt yapısı ve şanzıman motor grubu mercedes ortaklığıyla yapılmış araçlardır sıkıntı çıkarmaz bir de arkası makas kullanılmadığı için daha rahat ettirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Up
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Bir amarok kullanıcısı olarak yorumlarım d-max, l200, resmen kamyon gibi geldi bana, bir aracın vites topuzunun titremesi benim için kabul edilir değil. Resmen eski Deutz dolmuşlar gibi titriyordu. Navara eskidi , ford ranger 6 ileri otomatik, 3,2 lt güzel fakat yakıt sıkıntılı, hilux ve amarok kalıyordu bende amarok aldım iyi ki almışım.

Birazdan vw ilk defa bu segmentte araç yaptı, fanboy konuştu gibi yorumlar gelir ama segmentin lideri konumda bir araçtan bahsettiğimi bilmez onlar.

Amarok güzel ama, fiyat/performans olarak hepsinden geride. Benim tercihim D-Max olur. Arazi koşullarına hepsinden daha iyi uyum sağlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Bir amarok kullanıcısı olarak yorumlarım d-max, l200, resmen kamyon gibi geldi bana, bir aracın vites topuzunun titremesi benim için kabul edilir değil. Resmen eski Deutz dolmuşlar gibi titriyordu. Navara eskidi , ford ranger 6 ileri otomatik, 3,2 lt güzel fakat yakıt sıkıntılı, hilux ve amarok kalıyordu bende amarok aldım iyi ki almışım.

Amarok güzel ama, fiyat/performans olarak hepsinden geride. Benim tercihim D-Max olur. Arazi koşullarına hepsinden daha iyi uyum sağlıyor.

Ben katılmıyorum dediğinize fiyat/performans olarak, Hilux,ranger da aynı fiyat seviyesindeler ve amaroktan daha performanslı değilller bence.

• Arazide amarok çok yetenekli değil ancak pikap olarak en çok konforu size Amarok verir

• Şu ana kadar yapılmamış ben söyleyeyim Işid kasa hillux :D

• Korando iyidir pişman etmez kamyonete bindiğini hissettirmez gayet konforludur.Motoruna zaten diyecek birşey yok Merso.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok Pick-Up modelini Güneydoğu'da çalıştığım yıllarda şirket aracım olarak uzun süre kullandım, kullandığım modeller ve izlenimlerim şunlar :

Isuzu D-Max 4x2 : Taş gibi dayanıklı. Motor çok güçlü değil, ama 4x2 olmasına rağmen arazide şaşırtıcı derecede iyiydi. Arkası biraz fazla zıplar, pek konforlu değildir. Tam iş arabası, binek kullanıma pek uygun değil bence.

Ford Ranger Hi-Rider (yükseltilmiş şasi) 4x4 : Kullandığım en keyifli pick-up bu idi. Motoru, çekişi, gidişi çok iyi. İçi de güzeldi. Arazide de canavar gibiydi. Ama bunda da pek konfor yok, bunun da arkası zıp zıp :)

Mazda BT50 4x4 : Ranger ile birebir aynı altyapı, aynı yorumlar bunun için de geçerli. Motor performansı en güzel 2 model Ranger ve BT50 idi.

Mitsubishi L200 4x2/4x4 : Şeklinin şemalinin yakışıklılığına kanmayın derim. İçlerindeki en kötü sürüş bundaydı diyebilirim. Ince tabanlı lastiklerde virajlarda resmen yalpalıyordu araç. şikayet edince geniş taban lastik takmışlardı, bir nebze düzelmişti. Dayanıklılığına laf yok, arazide orta şekerli, motor performansı orta şekerli. Konforda da fena değildir, diğerleri kadar zıplamaz. Ama o direksiyon, o pedallar, o sürüş falan...yok ben almazdım :) Ya da alınacaksa en dolusu alınmalı.

Toyota HiLux 4x2/4x4 : En konforlulardan birisi, bineğe en yakın hissettiren diyebilirim. Motor Ford kadar atak ve istekli değildi. Arazide de iyidir.

Amarok 4x2 2.0 : çok uzun sürmedim bunu ama konforu, iç mekanı iyiydi. Motor orta şekerli. Araziye falan girmedim.

Navara ve Ssyangyong'u kullanmadım bilmiyorum.

Ama yukarıdakiler arasından binek kullanılacaksa tercihim HiLux olurdu. Her ne kadar aklım Ranger/BT50'de kalacak olsa da

• L200 bende kullanıyorum çok konfor bekleme bakım fiyatları çok aşırı değil çalıştığım şantiyede 1-2 farklı marka dışında pick-up araçların hepsi L200

• Vakit ayırıp cevapladiginiz için teşekkürler konforda malesef l200 elendi şimdi hilux ve ssangyong korondo sport peşindeyin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pick-up denilince hılux en iyilerdendir . Yakıt tüketimi olsun performansı olsun arazi kabiliyeti olsun on numaradır .2. el piyasası da iyidir .
  • Toyota Hilux 4X2 ye bindim bi çok kez gerçekten iç kalitesi yuksek hoş bir araç ama yakiti çok kullanıyor gibi geldi bana

• quote:

amarok ve arazi dağ komando eğitim parkuruna balerin koşturmak gibi
  • Yeni Hilux çıkacak, çok güzel olmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.