Şimdi Ara

pikatel combo modemimle sorunum war yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adsl 256 k pikatel combo modemimle internet üzerinden counter strike oynayamıyorum oyuna giriyorum fakat 10 dakka sonra düşüyorum yardımcı olun lütfen

• pikatel combo modeminde otomatik dns ayarı yaparsan belki sorunun gidebilir.Bi de port açmayı denersen bu da yardımcı olacaktır.Port açmak daha faydalı olacaktır.Forumlarda bu oyun için hagi port açman gerekliliğiyle ilgili linkler var.Port açmayı da servicess kısmından Nat'a gelecen.Ordan Nat rule entry yapacan
    altta add var onu tıkla.Sadece local ip from ve local ip to kısmına kendi bilgisayarının ipsini gir.3 port numarasını da oyunun port numarasını ekle hepsi aynı olsun ama.daha sonra submit yap.Adminden commit ve reboot yap.Bölece port yönlendirebilirsin.
    Kolay gelsin
  • counter strike oyunun port numaraları da 27030-27039 muş.Onun da haberin olsun
  • sagol kardes sımdı denıcem ınsallah olur valla cok sevaba girersin teşekkürler
  • arkadaşım cözüm olmadı yine düşüyorum dediklerini harfiyen yaptım ama olmadı başka hiç bir sorunum yok başka ne önerebilirsin acaba bide dsn otomatik nerden yapılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wireless sorunu lüfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.