Bildirim
Pil Ömrü Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hergün şarja takmaktan bıkmış durumdayım. ipod touch 4g kullanıyorum. her akşam bitiyor şarjı. orda yazan küçük ayrıntılar cidden işe yarayabilir ama. özellikle aydınlatma inanılmaz pil tüketiyor. mail kontrolü de keza öyle. -
İyi hos da, onu kapa bunu kapa o zaman iphone un tadi mi cikar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam siri gibi bir şey yapıyor. Bunu sürekli kullanan birinin akşama sarjinin yetmeyeceğini de mutlaka düşünüyordur.
Ben pil teknolojisine yeterince önem vermediklerini düşünüyorum.
Üstüne bir de değişmeyen pil koymalari tam komedi.
quote:
Orijinalden alıntı: by_mercure
ya iphone'un tadı çıkacak ama günde iki kez şarja takıcaz ya da biraz kısıcaz. hepsini aynı anda kapatmak olmaz tabi ama kullanmadığımız özellikleri kapatmak fark ettirir diye düşünüyorum. ben denicem en azından -
quote:
Orijinalden alıntı: tgezer
Adam siri gibi bir şey yapıyor. Bunu sürekli kullanan birinin akşama sarjinin yetmeyeceğini de mutlaka düşünüyordur.
Ben pil teknolojisine yeterince önem vermediklerini düşünüyorum.
Üstüne bir de değişmeyen pil koymalari tam komedi.
pil teknolojisine yeterli önem verilmiyor bence de. düşük kapasiteli piller hergün şarja takmak zorunda bırakıyor. bir yıl sonra da pil ölmüş oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: by_mercure
iPhone'un tadını kaçırmayacakları kısarsın sadece, olur biter. Ordakiler öneriler sadece, hepsini birden kısmak zorunda değilsin. -
Elektronik , kimyadan cok daha hizli ilerliyor arkadaslar o yuzden durum boyle. Biraz bekleyip kimyanin gelismesini bekleyecegiz ama bekledikce enerji tuketimi artacak. Bilmiyorum artik sirtimizda akuyle dolasiriz. Ayrica biz de her gece uyuyarak sarj oluyoruz. iPhone her gun sarj olmus cok mu? -
yazılanların hepsi boş bana göre.. onu kapat bunu kapat. ben diyorum ki "yeteri kadar haber bildirimi alamıyorum" vs siz diyorsunuz ki(yahut bunu yazan) bildirimleri kapat.. evet pil kapasitesi yükseltilseydi iyi olurdu fakat böyle ve bu şekilde aldıysam da bu şekilde kullanırım. çöl ortasında kalsam anca bu dediklerinizi uygularım şarj fazla gitsin diye -
madem öyle kullancaksınız alın bı 1 haftalık şarjı giden nokia.
her akşam eve giden dert etmesin. -
okuyan arkadaşlar herhalde yanlış anlamış. adamlar yazmış bunlar şarjı götürüyor diye. sen kendi kullanmadıklarını kapatırsın olay bu. ha sana göre ne önemliyse onu kapatma arkadaş. herşeyi kapatın demiyor ki kimse size benim için bildirimler önemli değil mesela. ben onları kapattım. bu cihaz nokia mı oldu şimdi ? nokia - ios farkı sadece bildirimler mi ? ya da wi-fi kullanmıyorsan kapalı tutman iphone'un tadını mı kaçırıyor. ilginç yaklaşımlar -
Pil ömrünü uzatmak için ürün ve bilgi önerisi konusu için tıklayın. -
tüm özellikleri kapatmak zorunda değil kimse. -
ben ip4s kullaniyorum.1 gün dayaniyor batarya.ip4 kullandim onun pil ömrü daha iyi.iphondaki teknoloji gelistikce pil ömrünün azalmasi normal.örnek olarak 4s siri özelligiden dolayi 3g kapanmiyor.wifi acildigi zaman devre disi kaliyor.bence her kisi kendine göre bir cözüm bulmasi lagzim.ben her özelligi acik kullaniyorum yoksa tadi cikmaz. -
her özelliği açık kullanmaktan kastınız nedir ? mesela wi-fi 24 saat açık mı ? yani wi-fi kullanılmıyorken kapalı tutulur. bu şarjı uzatmak için bir yöntem mesela. ya da mail kullanmıyorsanız örneğin kapatırsınız olur biter. iş adamları içi tamam ama bizim gibi öğrenciler her saniye mail kontrolü mü yapıyor sanki. ve bunu bilmediği için birçok kişi otomatik mail kontrolü şarjı azaltıyor. herkes kullanmadığı özellikten kısar doğal olarak. ilginç olan herkes sanki her özelliği her saniye kullanıyormuş gibi iphone'un tadı çıkmaz diye atlıyor. ayrıca bu tavsiyeler dikkatli okuduysanız sadece iphone için değil ipod touch ve ipad'i de kapsıyor. -
Bilg. müh. okuyorum. Daha geçen gün bu konuyla ilgili bir ders aldım.
Bir ürünü piyasada satmak için, daha sasyonel şeyler alıcıların ilgisini çekiyor. Bir numara olmak istiyorsan en yüksek teknolojiyi en kısa zamanda sunman gerekiyor. Bu ana nokta.
Asıl konuya gelirsek üretici firmalar ürünlerinde kullandıkları çipi seçerken en çok nasıl satabiliriz mantığı güdüyorlar, şu kadar işlemcim var şu işletim sistemin var, stabilitem mükemmel, en yeni teknolojiler bende derken alıcılar pil ömrünü çoktan es geçmiş oluyor.
Benim elimde 4s var, hediye olarak geldi ama asla para verip almazdım. 2500 lira verip pili bitcek diye aletin sunduğu özellikleri ve pratikliği kullanamayacaksam ne anladım ben telefonun teknolojisinden. Apple'ın etik olarak ilk yapması gereken şey, pil ömrünü arttırmasıdır, ama en çok satması için bunu yapmasına gerek yok. Ben olsam ben de yapmazdım.
-
Su anda dokunmatik yuksek donanima sahip hicbir cihazin tam performans kullanimi sonrasinda sarji 3 gun dayanmiyor. Malesef durum boyle cunku cift cekirdek yuksek saat hizlari, buyuk super amoled, retina ekranlar enerjiyi su gibi iciyor. SGS2 nin de HTC incredible in da durumu ayni. Kimya, elektronik kadar hizli ilerleyemiyor malesef. Ayrica yan urunlere pazar aciliyor bu sayede. Fazladan bataryalar sarj uniteleri vs. Danisikli dovuste var. Ayrica cihazlar 8 mm sinirindalar. Haliyle icinde anakart vs var bataryanin hacmi kuculdukce kapasitesi de dusuyor. Bircok etken var.
Arkadaslar uzun süredir iPhone kullanıcısıyım ve bugüne kadr söylenen jailbreak şarjı öldürür yalanına hiç inanmadım. Ama bir 4.3.1 kullanıcısı olarak belirtmek isterim ki, 5.0.1 şarjı emıyor be kardesim -
Peki siz arkadaşlar Apple'in pil kapasitesini yükseltmemesindeki mantıklı bir açıklamasını olup olmadığını biliyormusunuz, merak ettim neden yükseltmemiş olabilir ??? (4'te 1420, 4s'te 1432).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyEfendi7 -- 2 Ocak 2012; 11:57:08 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nikola Tesla
Su anda dokunmatik yuksek donanima sahip hicbir cihazin tam performans kullanimi sonrasinda sarji 3 gun dayanmiyor. Malesef durum boyle cunku cift cekirdek yuksek saat hizlari, buyuk super amoled, retina ekranlar enerjiyi su gibi iciyor. SGS2 nin de HTC incredible in da durumu ayni. Kimya, elektronik kadar hizli ilerleyemiyor malesef. Ayrica yan urunlere pazar aciliyor bu sayede. Fazladan bataryalar sarj uniteleri vs. Danisikli dovuste var. Ayrica cihazlar 8 mm sinirindalar. Haliyle icinde anakart vs var bataryanin hacmi kuculdukce kapasitesi de dusuyor. Bircok etken var.
Forumda ne zaman bu adamı görsem söylediklerine %100 katılasım geliyor.
Verdiği bilgiler tamamen doğru ve abartısızdır. Kesinlikle katılıyorum.
Benzer içerikler
- iphone 12 mi 13 mü
- iphone 12 alınır mı
- kilitli sim ne demek
- iphone 15 en çok tutulan renk
- apple kimliğine giriş yapma talep edildi
- iphone 16 ram
- airpods 4 vs airpods pro 2
- adaptif parlaklık ne demek
- apple beta güncelleme açma
- iphone uygulama gizleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X