Şimdi Ara

Pil problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısacası arkadaşımın 2g iPhone' u pili tamamen bitince kapanmış, şimdide tekrar şarj olmuyor. Ekran şarj aletini takınca aydınlanmıyor... Google' da yaptığım ince araştırma sonucu birçok kişinin başına geldiğini öğrendim, çözüm yolu olarakta kesin, net birşey söyleyen yok. Genelde garantiye götürdüm yenisiyle değiştirdiler şeklinde...

Böyle bir durumdan nasıl kurtulunur bilen var mı acaba?! Donanımsal bir probleme yol açtıysa pilin bitmesi hangi birime arıza getirmiş olabilir ve tamir bedeli ortalama ne kadardır?!

• arkadasım tel 2g oldugu için belkide artık pilin ömrü bitmiştir ve değişmesi gerekebilir
  • Cihaz dün elime geçti sonunda güç bela dfu moda alıp restore ettim düzeldi. hackint0sh forumundaki gençlerde yaşamış bu problemden 3gleri ile mesela. Pilin ömrünün dolması sorunu değil, pil bittiği zaman cihaz beklenmedik şekilde kapanınca bir daha açılmıyor.. Ama benim başıma bugüne kadar bir çok kez geldi bu olay gece en son yatmadan cydia' da birşey var mı diye bakayım derken telefon elde uyunur kalınır, sabah uyanınca yalan olmuş bir iphone ile uyanılır.. Şarja takılır hayata döndürülür. Ama bazısının başınada bu restore'suz düzelmem abi sorunu geliyormuş ki bazıları restore yapabilecek kadar bile şanslı olamıyormuş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    akü şarj sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.