Şimdi Ara

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
63
Favori
109.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum supersu yazılımından kaynaklanıyor. Beta versiyonda sorunsuz çalışıyor.

Önceki supersu uygulamasını kaldır ve bu sürümü kur;

https://download.chainfire.eu/740/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.49.zip
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    şekkür ederim sp@wn
  • Greennify kullaniyorum oda etkili .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bişey soracam benim telefon lumia 1320 arka planda çalısan uygulamarda telefon diye bir uygulama var hep %60 falan hep pili yiyor o ne oluyor kapatılmıyorda

• brqx66 kullanıcısına yanıt
    Windows sistemi hakkında bilgi sahibi değilim malesef yardımcı olamayacağım.

• takip.
  • 1 ay süredir birçok konuda çözüm alıyorum fakat bulamıyorum.

Samsung S4 Cihaza Lollipop - 5.0.1 - I9500XXUH0G2 güncelleme yaptıktan sonra Google Hizmetleri pil durumunda ilk sıralarda.
    Google hizmetleri arka plan veri kısıtlama yapıldığında pil durumu düzeliyor fakat Whatsapp bildirimleri geç geliyor.
    ( Kurulum öncesi ve sonrası wipe yaptım, hatta sonra tekrar wipe yaptım - fabrika ayarlarına dönüş yaptım - Konum servislerini kapatıyorum/ayarlarını yapıyorum )

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS) Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS) Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)
    Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 10 Kasım 2015; 9:41:16 >

• Wakelock Detector sonuçlarını da paylaşır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Wakelock Detector sonuçlarını da paylaşır mısın?

Sayın; sp@wn

Cihaz rotlu olmadığı için ilgili program çalışmıyor.
  • Cihazim note edge rootsuz.2 gecedir telefonu yatarken %100 de birakiyorum %70 de aliyorum sabahlari.Bundan once beklemede %3-5 azalma oluyodu.Pop3 mailimi gmail uygulamasina ekledim cihazim rootsuz oldugu icin belirttiginiz programi kuramadim.Rootsuz cihaz icin benzer program tavsiyeniz var mi ?
    Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boltman34 -- 10 Kasım 2015; 22:10:39 >
  • @sp@wnPil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

Hocam bende de durum böyle. İlk sayfadaki çözümlerden 2 numaralı uçak modunu kapatana kadar işe yaradı, Rescan media root uygulaması ise çalışmıyor hata veriyor. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Illusionist -- 14 Kasım 2015; 20:14:33 >

• teşekkürler yardımcı oldugunuz için
  • Google Play Müzik telefonu uyanık tutmuş. Kullanmıyorsan devre dışı bırak bence. @The_Illusionist

Rica ederim umarım işe yaramıştır. @O.M.F.

• Güzel konu olmuş programı indirdim bakalım neler olacak. Android IS fazla kullanıyor gibi geldi yeni rom atmıştım. Ekran süresini geçmiş garibime gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.SAHİN

1 ay süredir birçok konuda çözüm alıyorum fakat bulamıyorum.

Samsung S4 Cihaza Lollipop - 5.0.1 - I9500XXUH0G2 güncelleme yaptıktan sonra Google Hizmetleri pil durumunda ilk sıralarda.
    Google hizmetleri arka plan veri kısıtlama yapıldığında pil durumu düzeliyor fakat Whatsapp bildirimleri geç geliyor.
    ( Kurulum öncesi ve sonrası wipe yaptım, hatta sonra tekrar wipe yaptım - fabrika ayarlarına dönüş yaptım - Konum servislerini kapatıyorum/ayarlarını yapıyorum )

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS) Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS) Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

Çözüm bulamıyorum

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 23 Kasım 2015; 8:37:32 >

• H.SAHİN kullanıcısına yanıt
    Hocam sendeki durum gerçekten de sıkıntılıymış.
    Ben şimdiye kadar GP Hizmetlerinin bu kadar şarj tükettiğini görmedim. Normal bir durum değil yani.
    OTA üzerinden güncelleme yaptıysan bir de romu indirip ODIN üzerinden yükle derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 25 Kasım 2015; 9:11:15 >
  • quote:

Hocam sendeki durum gerçekten de sıkıntılıymış.
    Ben şimdiye kadar GP Hizmetlerinin bu kadar şarj tükettiğini görmedim. Normal bir durum değil yani.
    OTA üzerinden güncelleme yaptıysan bir de romu indirip ODIN üzerinden yükle derim.

Yardım lütfen.

İlk defa ODIN üzerinden yaptım.
    Tam olarak hangi konuda yardım istedin anlamadım.

Odin ile rom yükleme hakkında mı bilgi istiyorsun?
  • quote:

Tam olarak hangi konuda yardım istedin anlamadım.

Odin ile rom yükleme hakkında mı bilgi istiyorsun?

Odin ile rom yüklemesi yapmıştım. (5.0.1) yeniden yükleme gibi başka öneriniz var mı?
    4-5 kez wipe işlemleri de yaptım. Birçok farklı konum ayarları yaptım, çözüm bulamıyorum.

OTA üzerinden tekrar yükleme yapılabir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.SAHİN -- 25 Kasım 2015; 11:54:02 >
    Son güncellemede ise maalesef olmaz.

Telefonun garantisi bitti ise, şarj sorununa en kesin çözüm custom rom aslında. Ben bu şekilde 3.15 saat ekran süresi aldım. Diğer türlü hiçbir yolla kalıcı çözüm üretilemiyor maalesef.

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 25 Kasım 2015; 13:14:35 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.