Şimdi Ara

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
63
Favori
109.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeş ekran en az %30 40 tüketiyor. Parlaklık en düşük ile orta arasında kullanıyorum. 27 dakika kullanmıssın ve %2 diyor. Ben de 30 dk kullansam %40 ları geçiyor ekran tüketimi...

Ne yapmak gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 13 Aralık 2015; 5:44:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Kardeş ekran en az %30 40 tüketiyor. Parlaklık en düşük ile orta arasında kullanıyorum. 27 dakika kullanmıssın ve %2 diyor. Ben de 30 dk kullansam %40 ları geçiyor ekran tüketimi...

Ne yapmak gerek?

Malesef bende soruna çözüm bulamadım.
    Google hizmetleri 1.sıra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Dostum Kitkat'da bu tarz programları efektif kullanabilmek için root izni gerekiyor artık
    arkadaşlar daha telefonumu alalı 1 ay olmadı iki sefer garantiye gitti ama bir sorun bulamadıklarını yazılım güncelleme yapıp gönderdiklerini söylüyorlar bu garantiye git gel süreci beni yordu. android os şarjımı bitiriyor telefonum note 5 arkadaşlarımda da aynı telefon var onların android os %1-5 arası değerlerde iken bende hiç %30 altına inmiyor. gece 00:00 da şarjım %100 iken wifi-mobil veri kapalı ve arka planda çalışan bir tek uygulama bile yok hatta ve hatta whatsapp dışında bir şey de yüklü degilken sabah 8:00 da uyandıgımda şarj %60-70 lere düşüyor sarjı bu kadar ne yiyor diye pil tüketimine baktığımda android os %75 lerde gözüküyor lütfen bilgisi olan birisi yardımcı olsun
    Bu mesaja eklenen görseller:

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

• mevlüt kartal M kullanıcısına yanıt
    Bu kadar çok tüketmesi normal değil. Konum sürekli açık mı? Öyle ise "güç tasarrufu" modunda kullan. Belki yazılımdan kaynaklanıyordur son Tr romunu indirip Odin ile yüklemek de bir çözüm olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Bu kadar çok tüketmesi normal değil. Konum sürekli açık mı? Öyle ise "güç tasarrufu" modunda kullan. Belki yazılımdan kaynaklanıyordur son Tr romunu indirip Odin ile yüklemek de bir çözüm olabilir.
    telefonu alalı daha 1 ay oldu o dediklerini yaparsam eğer telefon garantşden çıkar diye endişe duyuyorum.konum sürekli kapalı güç tasarruf modunda kullansam da android os değişmiyor.
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    telefonu alalı daha 1 ay oldu o dediklerini yaparsam eğer telefon garantşden çıkar diye endişe duyuyorum.konum sürekli kapalı güç tasarruf modunda kullansam da android os değişmiyor.
    1 ay içinde isterseniz geri iade edip ister değişim cihazı yada paranızın tamamını samsungdan geri alabilirsiniz ( 1 ayı geçirme ama)servis bu konuda bir sorun yok mu diyor servis fişlerinizde ne yazıyor? Benim note 3 de geldi başıma ve değişim cihazı aldım bilseydim para iadesi isterdim tüketicinin korunması hakkındaki kanunu iyi bilmemekden yapamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seas79 kullanıcısına yanıt
    1 aylık süreyi 3 yada 4 gün ile geçti o yüzden para iadesi verirler mi? bilmiyorum garantidden gelen fişlerde bir soruna rastlanamadı müşteri memnuniyeti için yazılım yüklendi yazıyor sinirden mideme ağrı giriyor. değişim cihazı almayı nasıl becerdiniz acaba bana bi yol gösterseniz!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevlüt kartal

1 aylık süreyi 3 yada 4 gün ile geçti o yüzden para iadesi verirler mi? bilmiyorum garantidden gelen fişlerde bir soruna rastlanamadı müşteri memnuniyeti için yazılım yüklendi yazıyor sinirden mideme ağrı giriyor. değişim cihazı almayı nasıl becerdiniz acaba bana bi yol gösterseniz!!!
    Süreyi geçirdiysen biraz zor o yoldan değişim almak. Servise verirken pil sürelerinin detaylı ekran görüntülerini de ver. Ayrıca bir dilekçe doldur ve durumu açıkça anlat. Bu sefer de düzeltemezseniz yasal yollara başvuracağını belirt.

Bir elektronik cihaz 6 ay içinde aynı arızadan 2 defa veya 2 yıl içerisinde aynı arızadan 4 defa tamir görmesi halinde değiştirilmesi kanuni zorunluluktur. Bunun bilincinde olarak hareket etmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 18 Nisan 2016; 7:58:16 >

hocam aynı sorun babamın kullandığı m4 aqua'da da var
    android is %60ın altına düşmüyor.normalde şarjı 3 gün gidiyordu ama şimdi 12 saati bile çıkaramıyor
    ne yapmamız lazım bilemiyorum.bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    tüketici hakları ile görüştüm daha 1 ay dolmamış yani 21 gün olmuş cihazı alalı o yüzden gel dlekçeni doldur para iadesi alalım dediler paramı alacagım bir daha samsung satan dükkandan alış-veriş bile yapmam artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevlüt kartal

tüketici hakları ile görüştüm daha 1 ay dolmamış yani 21 gün olmuş cihazı alalı o yüzden gel dlekçeni doldur para iadesi alalım dediler paramı alacagım bir daha samsung satan dükkandan alış-veriş bile yapmam artık..

İyi böyle sonuçlanması güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba
    1 aydır gece şarjı % 100 olan s3, sabah % 75 oluyordu. Burada yazanları yaptım fakat sonuç aynıydı.
    Migros sanal market ve money club uygulamalarının çok fazla çalıştığını farkettim ve sildim. Ayrıca mail ayarlarından " manuel"i seçtim.
    Bu sabah şarjım % 97 idi.
    Migros uygulamalarını silin pili sömürüyor, ayrıca arada zaten fazla kullanmadığım facebook ve messengerı da sildim. Gayet rahatladı telefon...

• Asus zenfone 2 kullaniyorum telefonu alali 1 ay oldu android sistemi yuzde 60 in altina dusmuyor sadece ucak moduna alinca uyku moduna giriyor lutfen yardim edin garantiye vermek istemiyorum

• Sorun note3 de de var up
  • Up

• Konu biraz hortlayacak fakat ama cidden yardıma ihtiyacım var. 4 yıllık batarya eskidi artık o yüzden şarj çabuk bitiyor diye yenisini aldım fakat asıl sorun batarya değil de o lanet android os gibi geliyor. Custom rom silip yeni stock rom attım. Pil istatistiğinde halen ama halen deli gibi şarj yiyor ne yapmam gerekiyr nasıl bir yol izleyim? Lütfen yardım
  • Sorunu olanlara yardımcı olur diye yazma gereği duydum. Bende LG G2 kullanıcısı olarak 3 ay önce batarya süresi oldukça kısaldı ve 1,5 gün giden batarya yarım günü ancak geçer olmuştu. Bir kaç batarya aldım taktım faydası olmadı ama sonrasında ayarladan bellekdeki dosyaları sildim ve ardımdan telefona kurulu bir çok uygulamayı da silince yine batarya sürem 1,5 güne çıktı. Denemenizi tavsiye ederim.
  • Lenovo K6 Power benim durum böyle ne yapabilirim? (Android 7.0)

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcil -- 11 Eylül 2018; 22:23:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, bende de Android os, google hizmetler vs soruncları ile ugraşmaktayım.
    1. sorunu cözdüm. google hizmetler konum hizmetlerini devamlı kullanıyordu. bende google hizmetleri kaldırıp yeniden yükledim çözüldü.
    2. Android OS ise düşük de olsa devam ediyor. Ancak şöyle bir durum var... mobil veri açıkken andorid os hızlı gidiyor ve vifiye geçince düzeliyor. Ne den kaynaklanıyor anlamıyorum. yeni rom yükledim ancak aynı durum devam ediyor. NOTE 4 kullanıcısıyım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.