Şimdi Ara

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
280
Cevap
63
Favori
109.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam güzel diyorsunuzda zaten 10saatte 10 20dkk acık kalıyor spor yaptıgım ıcın. otomatık acılıp kapanıyor. 2 3 sorum olucak net cevap verirseniz sevinirim
    1.Cihaz boşta ne işe yarıyor 9saat acık kalmıs? derın uyku dedıgınız şey mı o?
    2. Hücre askısı ne işe yarıyor programları durdurup calıstıran şey mı o?
    3. Pil tıkladıgımda her zaman Android OS 1. sırada bu Android OS ne işe yarıyor programların calısmasına yardım eden bişey mi yani arka planda degılde uygulama yoneticisindeki calısanlara yardım eden bişey mi
    4.Sarj mesela %70 uzun sure boyle kalıyor ama bi anda %3 olarak dusuyor aniden 5 dakıka falan rahat %sabit kalıyor ama gittimi %1 olarak degıl 2 3 olarak gidiyor .toplamını yiyor yanı niye tek tek düşmüyor. Pil daha yeni 80tl verip orjinal aldım harika gidiyordu taa ki 3 4 gun önceye kadar. sanırım yukledıgım programlar böyle yapıyor değil mi?
    5. USB den sarj ediyorum telefonu Sarj aletimin kablosu hasar gördü. USB PC yardımı ile sarj etmek zarar verir mi? yoksa sarj aleti ile aynımıdır?

'' Akıllı değilde Akılsız telefon denmeli bunlara :D ya da Akıllı olduğunu kabullenip bize hocalık yapıp araştırıp öğrettiği için akıllı telefon deniyor yoksa Akıllısı kalmıyor her zaman sorun tovbe tovbe :D

+ hangi değerler yanlış sıkıntılı yoksa verdiğim screenlerin değerleri normal mı ?

Çok teşekkür ederim vaktinizi harcadıgınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeaderOF -- 2 Eylül 2014; 20:04:41 >

• google play hizmetleri uyanık kalıyor 3 g varken neden oluyor
  • Arkadaşlar bu değerler normal mi özellikle andrid sistemin %46 olması şarjım normal kullanımda 10 saat civarında gidiyor note 2 kullanıcısıyım. root lu değil telefonum.

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)
    Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

SORUN ÇÖZÜLDÜ;

CLANS OF CLASH OYUNUNU OYUNU OYNAMADIPIM ZAMAN DURDURMAYI ZORLAYARAK ALTTA ÇALIŞMAYI DURDURDUM
    GEREKSİZ BİR KAÇ UYGULAMAYI KALDIRDIM
    APP LOCK UYGULAMASI DA ALTTA ÇALIŞTIĞI İÇİN ÇOK ŞARJ YİYİYORDU ONUDA KALDIRDIM
    ŞU AN SABAH 08:00 - GECE 00:00 DA GENELDE % 15 - 20 ŞARJ KALMIŞ OLUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetlook -- 12 Aralık 2014; 15:58:04 >

• Telefonu akşam yüzde 90da kapadim tamamen, sabah açtım yüzde 25de açıldı, sorun nerde sizce? Liquid rom kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pili tüketen nedir?
    Program ile kullanım detaylarına baktınız mı?
  • bende de aynı durum vardı, ilk önce sadece pil gitti diye düşündüm şarjı 4 saat bile gitmiyordu, servise götürdüm ve pili değiştirip iade ettiler, sonrasında aynı durum tekrarlandı, adroidos çok şarj yeme durumu devam etti, ben iki üç kez fabrika ayarlarına döndüm, sonra yine aynı programları yükledim, batery doctor falan bu tür programlar şarjı yemeye katkı sunuyor sadece, dünden itibaren bütün programları sildim bir nevi fabrika ayarlarına çevirdim, yüklü programları sildikten sonra yaklaşık 14 saat sonra telefona baktım şarjı %93 te idi, pili ana ekrana widget olarak getirdim sürekli 1 saatte bir açıp bakıyorum hangisi yiyor diye ve sistem boşta ve hücre askıda şeklinde kalmış, sonrasında whatsapp yükledim, 2 saat sonra baktım yine androidos de tık yok, %14-17 arasında kaldı şimdi facebook yükledim ve 4-5 saat bekleyeceğim, he bu arada facebookda sürekli açık kalma cheklerini kaldırdım, 30 dakikada bir olanı asla yaptım, mesengeri kapattım, wifi ayarlarını kapattım, işte açık wifi olursa uyar sekmesini falan kaldırdım, anlayacağınız bir çok şeyi kapattım deniyorum, bunlarla neyin pili yediğini öğreneceğim, bunların haricinde arkadaşlar benim anlamadığım bu uygulamalar kendi öz ayarları ile hep kullanırken bundan 2 ay öncesine kadar hiç bir sorunum yokdu bu sorun iki ay önce başladı. bulunca buradan size bilgi vericeğim.
    telefonum s3 mini, 1.5 senedir hiç bir problemim olmadı bu telefonda, ve bu şarj bitme olayları çevremdede olmaya başladı dediğim gibi 2 aylık bir süreç bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosinus34 -- 22 Aralık 2014; 14:18:38 >

• sp@wn kullanıcısına yanıt
    Hocam nedir bu ilk siradaki somuruyor pili galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 aydır Note 3 kullanıyorum, bataryam 2 güne yakın gidiyor. telefonda DU Battery Saver yüklü, bu programla şu ayarı yaptım gece uyuduğum zaman (saat 00:00) da mobil veriyi kapatıyor, sabah ben uyanmadan 5 dakika önce (07:15) tekrar açıyor. uyurken internete ihtiyacım olmadığı için bu ayarı yaptım ve 7 saatlik uyku süresince mobil veri kapalı olduğu için batarya sadece %1 yada %2 gidiyor. uzun zamandır böyle kullanıyorum bir sorun yoktu fakat dün gece yatarken bataryam %30 iken sabah alarmım çalmadı işe geç kaldım bi baktım telefon kapanmış batarya bitmiş.. Ekran kapalı, mobil veri kapalı gps falan daima kapalı %30 bataryanın 1 gecede bitmesi mümkün değildi. Sebebi ne olabilir bir fikriniz var mı?
  • gokhan198 kullanıcısına yanıt
    İlk sayfadaki Google Servisleri için yapmanız gereken yazıyor.
    Yazanları uygulayıp belirli bir süre takip edin, sonra da tekrar program ile değerlere bakmanızı tavsiye ederim.
  • pink tequila P kullanıcısına yanıt
    Şarjı tüketen nedir baktınız mı?
  • ilk sayfadaki programı indirdim ama rootlu olmadığı için çalışmam dedi..
    batarya bitip telefon kapandığı için bataryayı bitiren neymiş göremedim. nereden bakılıyor buna?
  • pink tequila P kullanıcısına yanıt
    Ayarlar/Daha fazla/Pil kısmından bakabilirsiniz.
  • Beyler bende s4 var ve bu kamera sorunu beni deli edecek. Kendi kendine restart atma olayı halen daha düzelmedi, devam ediyor. Bide üstüne şu olay çıktı : Şarj %30 lara geldiğinde eğer kamerayı çok kullanıyorsam bir anda telefon restart atıyor ve tekrar açıldığında Kalan şarjı %1 gösteriyor. Telefon dayanamayıp tekrar res atıyor.Açılınca tekrar res atıyor. Taa ki pilin çıkartıp uzun bir süre bekleyene kadar.

Sorun cihazda mı pil de mi? Yardımcı olabilecek ya da başına böyle bir olay gelen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksilence09

Beyler bende s4 var ve bu kamera sorunu beni deli edecek. Kendi kendine restart atma olayı halen daha düzelmedi, devam ediyor. Bide üstüne şu olay çıktı : Şarj %30 lara geldiğinde eğer kamerayı çok kullanıyorsam bir anda telefon restart atıyor ve tekrar açıldığında Kalan şarjı %1 gösteriyor. Telefon dayanamayıp tekrar res atıyor.Açılınca tekrar res atıyor. Taa ki pilin çıkartıp uzun bir süre bekleyene kadar.

Sorun cihazda mı pil de mi? Yardımcı olabilecek ya da başına böyle bir olay gelen var mı acaba?

S4'lerde kronik pil şişme sorunu var.
    Pili kontrol edin şişme varsa garantiye verip değiştirebilirsiniz veya yeni bir pil alabilirsiniz.
  • selamlar bu tavsiye edilen program rootsuz telefonlara yüklenmiyormu ?
  • eahmet E kullanıcısına yanıt
    Yükleniyor ancak tüm özellikleri kullanamıyorsunuz.
  • Arkadaşlar bu en üstteki ne oluyor konuda arattım bulamadım programın kendisi mi şarjı sömürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 9 Ocak 2015; 16:36:09 >
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Google servisleri ile alakalı bir wakelock gibi gözüküyor.

Telefonunuz rootlu ise aşağıdaki çözümü deneyin;

http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/mod-nlpunbounce-reduce-nlp-wakelocks-t2853874
  • Hocam rootlu fakat kurmayacağım telefonunuz brick olabilir falan diyor ve ben öyle çok anlayan biri değilim rom işlerinden aşırı bir şarj tüketimi de yok boşverdim o yüzden.
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    hocam android os çok fazla pil kullanıyor ve çok fazla ısınıyor facebook veya foruma bakarken cihazdan öle oyun falan oynarken değil hafıza kartını çıkartım birazda öle deniyorum çünkü full wipe de yaptım fayda etmedi hafıza kartı bozuk olursa olabilir diye okudum forumda birde bu programı kurdum ama rotsuz telefonum stok rom lu yani orijinal bu program nasıl kullanılır rotsuz cihazda sadece Kernel wakelock çalışıyor galiba onda veri var sadece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 13 Ocak 2015; 20:58:25 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.