Şimdi Ara

Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
63
Favori
109.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam kapalı şekilde şarja taktım, Sabah %100 şarjdan çektim telefonu... Sonra uyudum ve uyandım gördüm ki şarj %82 de... Telefonu elime aldintbi baktım pil durumunda Android OS %46 falan ve telefon hiç uyku moduna geçmemiş.. Bunu nasıl çözerim... İlk sayfadaki çözüm alakasız geldi bana.. Yinede denedim ama çözüm olmadı... Yıllardır kilit sesinide kullanırım ilk defa denk geldi böyle bi sorun..

EDIT:Sorunu çözdüm... Yüklü bir Program güncelleme almıştı Üretici hatalı güncelleme yayınlamış ve ne yaparsanız yapın telefon uyku moduna geçmiyordu... Onu eski sürümüne geri çevirdim ve sorun düzeldi... Sizlerde bi gün bu sorunu yaşarsaniz güncellediginiz programları bi gözden geçirin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 20 Haziran 2014; 13:17:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Arkadaşlar dün akşam kapalı şekilde şarja taktım, Sabah %100 şarjdan çektim telefonu... Sonra uyudum ve uyandım gördüm ki şarj %82 de... Telefonu elime aldintbi baktım pil durumunda Android OS %46 falan ve telefon hiç uyku moduna geçmemiş.. Bunu nasıl çözerim... İlk sayfadaki çözüm alakasız geldi bana.. Yinede denedim ama çözüm olmadı... Yıllardır kilit sesinide kullanırım ilk defa denk geldi böyle bi sorun..

Gece uyumadan önce telefonunuzdaki açık uygulamaları sonlandırıp rem'i temizleyin. Arka planda çalışan uygulama şarjınızı sömürmüş olabilir.
  • ilhan3535 kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüm... Yüklü bir Program güncelleme almıştı Üretici hatalı güncelleme yayınlamış ve ne yaparsanız yapın telefon uyku moduna geçmiyordu... Onu eski sürümüne geri çevirdim ve sorun düzeldi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    Şuan herhangi bir sorunum yok ama yinede sormak istedim.. Bende şu 1013 hep tepede.. Anladığım kadarıyla 1013 telefonun tuş kilidinin kaç kez açıldığı ve ekranın kaç kez açıldığıni gösteriyor.. Bu 1013 şarja negatif etki mi yapıyor şimdi.. Ben kilit sesini kullanmak istiyorum..
    Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 20 Haziran 2014; 21:08:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Sorunu çözdüm... Yüklü bir Program güncelleme almıştı Üretici hatalı güncelleme yayınlamış ve ne yaparsanız yapın telefon uyku moduna geçmiyordu... Onu eski sürümüne geri çevirdim ve sorun düzeldi...

Hangi program miş o?

• ilhan3535 kullanıcısına yanıt
    Next Launcher 3d temasiydi, Black Glass diye Programı kaldırdım sorun çözüldü..

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    Şu durumda herhangi bir değişiklik yapmaya gerek yok.
    Bu şekilde devam ederse ne mutlu sana

• Benim pil gitmiş.En iyisi 3000mah batarya 3300mah şarjlı kılıf alıp şarj derdinden kurtulayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokalp.

Benim pil gitmiş.En iyisi 3000mah batarya 3300mah şarjlı kılıf alıp şarj derdinden kurtulayım.

Linki varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan3535

quote:

Benim pil gitmiş.En iyisi 3000mah batarya 3300mah şarjlı kılıf alıp şarj derdinden kurtulayım.

Linki varmı

Neyin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan3535

quote:

Linki varmı

Neyin?

Alacak olduğunuz pilin, banada pil lazım :)
  • google play hizmetleri aşır şarj yemeye başladı son 2-3 gündür geceleri %11 gidiyor şarj hep. buradaki 1-2 şeyi yaptım bakalım işe yarayacak mı sanmıyorum gerçi. önerebileceğiniz başka bir şey var mı telefon rootlu falan değil orjinal 4.3 tel s3
  • Wakelock root'suz kkullanamıyor muyuz arkadaşlar?Veya buna alternatif rootsuz kullanabileceğim bir program var mı?
    slm akıllı telefonlara virus yersek şarjın çabuk bıtmesine neden olurmu bende samsun s3 var yanlışlıkla telefon hafızasındakı herseyı sildim acaba geri geri gelirmi die play storeden 1 kaç program yukledım gelmedı :D programları sildim tel yavasladı örnegın galeriye giriom veya ayarlara ordan çıkınca telefon masa üstü hemen gelmiyor teli kapadım açtim düzeldi ama şarjı önceden 8 saat doldururdum çıkarırdım 10 dakika çıkarır sonra tekrar 1 saat takardım ilk şarj 100%100 den hiç teli elmezsem acık şekılde wifi kapalı 100%99 düşmesi 6 7 saat giderdi şimdi okadar uzun takmadım ama 4 saat sürüyor 100%99 düşmesi @sp@wn
  • slm akıllı telefonlara virus yersek şarjın çabuk bıtmesine neden olurmu bende samsun s3 var yanlışlıkla telefon hafızasındakı herseyı sildim acaba geri geri gelirmi die play storeden 1 kaç program yukledım gelmedı :D programları sildim tel yavasladı örnegın galeriye giriom veya ayarlara ordan çıkınca telefon masa üstü hemen gelmiyor teli kapadım açtim düzeldi ama şarjı önceden 8 saat doldururdum çıkarırdım 10 dakika çıkarır sonra tekrar 1 saat takardım ilk şarj 100%100 den hiç teli elmezsem acık şekılde wifi kapalı 100%99 düşmesi 6 7 saat giderdi şimdi okadar uzun takmadım ama 4 saat sürüyor 100%99 düşmesi
  • Merhaba, benimde gece %100 de bıraktıgım sarj sabah %98 de kalkardım 3 5 gundur %85 de kalkıyordum. Facebook'un zorunlu kıldıgı Messenger programı ındırdıgımden beri oldugunu tahmın ettım ve walklogger indirdim adım sayar. otomatık yururken kendi calısıyor kendi duruyor Messenger i sildiğimden beri gözle gorulur rahatlama yaşadım ama eskisi gibi verimli değil hala. acaba bu Android OS u azdıran Otomatık calısan walklogger olabilirmi? rootlu degıl telefonum verdıgınız program sanırım rootlu calısıyor. Arakdaşlar oyle yazmıs.
    Buna bakarak yaptım ve 1.5 saatte 45 dakıka '' main '' ve bu programın kendınsı wakelock '' 20'' dkk calısmıs wakelock hep acıktı o ayrı bısı ekran kapamadım ogrenmek ıcın falan ama şu '' main '' nedir? telefonun kendsinden mi yüklü bilmiyorum silsem sorun yaşarmı telefon ?
  • Main nedir tam olarak bilmiyorum. Ekran görüntüsü alırsanız bakabiliriz.

Walklogger birinci şüpheli gibi duruyor. Muhtemelen GPS kullanıyordur. Kaldırıp değerlerinizi tekrar kontrol edin.

9 saatlik uykumda %10 sarj yedi. aslında eskısınden iyi. cunku 30 dakıkada %17 sarj yiyip %83 de bırakmıstım uyandıgımda %73 de gordum. Messenger'in buyuk farkını gormus oldum sildikten sonra... Facebook Messenger' olanlar bence silmeli . Ama anlamadıgım bu Android OS niye hala çıkıyor karsıma birincilikle. Bu wakelock detector u 9 saat 24dk olarak algıla sp@wn 10saat 24dk degıl cunku 1 saat bıseylere bakıp %83 e ınmıstı zaten. uyandıgımda %73 du. Bunlara bakarak neler tavsiye edersınız acaba.Bu cihaz boşta hücre askıda muhabbetleri ne böyle 10saat hepsi :/
    Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)
    Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)Pil/Şarj Hızlı Tükenme Problemi Çözümleri (Google Servisleri + Android OS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeaderOF -- 2 Eylül 2014; 15:46:29 >

• LeaderOF L kullanıcısına yanıt
    Hocam Walklogger zaten 1. sırada hep. Onu da kaldırıp bir deneyin derim.

Belki o zaman ilk değerlere ulaşırsınız.

Yine olmaz ise ilk mesajda yazdıklarımı yapın düzelme olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.