Şimdi Ara

pilotaj yazılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar anadolu pilotaj 7k ile almis 2017 de. sizce yazilir mi aile hayati vs nasildir. en kucuj saglik probleminde ucamiyorsun diyorlar bu abartimi abartiysa dogrusu nasil bilgi sahibi arkadaslarimi kardeslerimi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• updullah

• Serçe parmağını masaya çarpsan dahi uçamazsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazılır, bok gibi para var diyorlar xd.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • para varda işte saglik problemi korkutuyor. aile hayati varmi yokmu onuda bilemiyorum ama olmayani gormedim sknti olmuyor sanirsam.

• Sıkıntılı meslektir parası için yapılmaz şahsen ben bu sene yazıldım pilotaj kursuna 2 yıllık eğitim var ve sağlık çooook önemli riskli meslek seviyosan yaz yoksa hiç girme o toplara

• kesinlikle yazılır pişman olmazsın özellikle anadou üni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşletme mi? İktisat mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'de çalışan yabancı pilotlar darbe girişimi ve TL'nin değer kaybı gibi sebeplerle birçoğu Türkiye'den gitti. Türk pilotlar da özellikle körfez ülkelerine gidiyor. Pilot açığı var kısacası ancak özellikle THY'de pilotlar çok uzun mesailer yapıyor. Uçuş esnasında bayılan kaptan pilot ve uçuşa yetişmek için arabasıyla kaza yapan pilotun haberlerini görmüşsündür. İzin kullanmanın da problemli olduğunu okudum. İzine ayrılacağın günden önceki gün gece yarısına kadar çalışıyor, iznin bittiği gün gece yarısından sonraki ilk uçuşa gidiyorsun vs. Yani aile yaşamı problemli gibi. Maaşlar Türkiye şartları için oldukça dolgun tabi ki özellikle yabancı pilotları kaçırmamak için zam yapıldı maaşlarına. Pegasus için aşağıdaki tabloya bakabilirsin.

pilotaj yazılır mı?

• Dediğim gibi eğer havacılık seni cezbediyorsa sabah yeni delhi akşam istanbul bana fark etmez diyosan müthiş meslektir

• usta riski adrenalini severim wing chun kickboks gibi dovus sporlari yaptim adrenalinden dolayi ringin heyecanini tatmak icin eminim bunuda severim sogukkanli bir insanim sporla aram var ama saglik problemi korkutuyor birseyim yok ama ilerde taklaya gelmeyelim.

• bugun yayılanan khk ile baya pilot ihraç edildi diye biliyorum bence fırsat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.