Şimdi Ara

Ping değerleri en iyi ISS [online oyun için]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, şu anda TTNet 8mbit limitsiz aboneliğim var. Birkaç gün içinde taahhüdüm bitecek o yüzden böyle bir konu açmak istedim.
    Online oyunları akıcı oynamak için yurtdışı pingleri en düşük olan ISS hangisidir?
    TTnetten superonlinedan uydunetten herkes yurtdışı serverlarına yapılmış hız testlerini ekleyebilir mi?
    Forumda arama yaptım ama net birşey çıkmadı herkes testlerini eklerse belki bir sonuca varabiliriz, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tahminimce dota lol türü oyunlar oynuyorsunuz bölgeye göre değişiyor ping değerleri mesela hangi şehir hangi ilçedesiniz belirtin ama genel olarak superonline fiberin pingi çok iyidir.Ondan sonra ttnet geliyor malesef uydunetin pingi çok iyi değildir ama internet kalitesi bölgeye göre çok iyidir.Ping değerleri iyi değil derken akıcı oynatmaz değil 60sa 80dir ama iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

tahminimce dota lol türü oyunlar oynuyorsunuz bölgeye göre değişiyor ping değerleri mesela hangi şehir hangi ilçedesiniz belirtin ama genel olarak superonline fiberin pingi çok iyidir.Ondan sonra ttnet geliyor malesef uydunetin pingi çok iyi değildir ama internet kalitesi bölgeye göre çok iyidir.Ping değerleri iyi değil derken akıcı oynatmaz değil 60sa 80dir ama iyidir

Ankara Çankaya'da oturuyorum. Sol fiber var, ttnet de yeni çekti kabloları 1 haftaya geçersiniz fibere diyorlar, uydunet de var.
    Şu an Londra ya 80-85 Ping atıyorum, Berlin'e ise 70 civarı. Diğer issler de bu civarda mı?
    Dediğiniz oyunları bilmiyorum ps4 almayı düşünüyorum çıktığı zaman. Fifa ve fps tarzı oyunlar için soruyorum daha çok hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UAngelo

quote:

tahminimce dota lol türü oyunlar oynuyorsunuz bölgeye göre değişiyor ping değerleri mesela hangi şehir hangi ilçedesiniz belirtin ama genel olarak superonline fiberin pingi çok iyidir.Ondan sonra ttnet geliyor malesef uydunetin pingi çok iyi değildir ama internet kalitesi bölgeye göre çok iyidir.Ping değerleri iyi değil derken akıcı oynatmaz değil 60sa 80dir ama iyidir

Ankara Çankaya'da oturuyorum. Sol fiber var, ttnet de yeni çekti kabloları 1 haftaya geçersiniz fibere diyorlar, uydunet de var.
    Şu an Londra ya 80-85 Ping atıyorum, Berlin'e ise 70 civarı. Diğer issler de bu civarda mı?
    Dediğiniz oyunları bilmiyorum ps4 almayı düşünüyorum çıktığı zaman. Fifa ve fps tarzı oyunlar için soruyorum daha çok hocam.

frankurt değerleri daha önemli fiber imkanınız varsa diğerlerine geçmek biraz saçma olur

• quote:

Orijinalden alıntı: xMakavelix

quote:

Orijinalden alıntı: UAngelo

quote:

frankurt değerleri daha önemli fiber imkanınız varsa diğerlerine geçmek biraz saçma olur

Alıntıları Göster
    Frankfurt ise 55-65 arası.
    Yalnız hem TTNet hem Superonline'ın fiberi var hangisi daha iyidir? Uydunetlilerin yurtiçi ping değerleri fena değil aslında yurtdışı pingleri çok mu kötü?

• UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.