Şimdi Ara

Ping sorunu düzelen var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 2 saattir 40 50 ping arası mmde ağzım açık oynuyorum adam falan vuramıyorum alışkın değilim en az 100 olurdu eskiden düzelen var mı arkadaşlar?

• aslında sıkıntı bizde değil türkiye ile yurt dışı arasındaki kısımda. orayi fixlerlerse 30 ping bile alınabilir sunucusuna göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Eren-

aslında sıkıntı bizde değil türkiye ile yurt dışı arasındaki kısımda. orayi fixlerlerse 30 ping bile alınabilir sunucusuna göre.
    Bende düzelir gibi oldu geçen hafta 40 pingle falan oynadım bugün yine 100'ün altına düşmedi.
    Çok değil geçen sene bu zamanlarda aldığım ping = Sayk0 benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 10 Ağustos 2016; 4:54:21 >

• sabah 5te 100le oynarken aynı maçın içinde 60a düştü ¯\_(ツ)_/¯
  • Geçen sene 60 pingle oynarken son 2-3 aydır 100 ping sürekli , herkes için mi geçerli bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

Geçen sene 60 pingle oynarken son 2-3 aydır 100 ping sürekli , herkes için mi geçerli bu
    Ben uzun süredir 50-60 pingle oynuyorum. Genel bir düzelme yok. Kişiden kişiye/bölgeden bölgeye değişiyor nasıl oluyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-42B93504E

Ben uzun süredir 50-60 pingle oynuyorum. Genel bir düzelme yok. Kişiden kişiye/bölgeden bölgeye değişiyor nasıl oluyorsa

Alıntıları Göster
    MM serverlarında genelde altta aldığım ping 90-100'den aşağı olmaz. Bu aralar 80'i görmeye başladım, Faceit Almanya-Hollanda serverlarında skor tabelasında 60 bile görebiliyorum, 8 Mbit kıytırık internet ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOSMERCAN

MM serverlarında genelde altta aldığım ping 90-100'den aşağı olmaz. Bu aralar 80'i görmeye başladım, Faceit Almanya-Hollanda serverlarında skor tabelasında 60 bile görebiliyorum, 8 Mbit kıytırık internet ile.

Alıntıları Göster
    İyiki bi maçta 32 vurmuş ya pehhhhh
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    30 ms 30
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

30 ms 30
    Ben bu olayı çözdüm arkadaşlar. Şimdi Valve'in serverları (bize yakın olanlar) şöyle:Madrid, Lüksemburg, Viyana, Varşova, Stockholm. Bizim bazen 60 civarı bazende 100-120 pingle oynamamızın sebebi sürekli farklı server bölgesine bağlanmamız. Yani şöyle söylim, ben 60-65 pingle oynadığımda bakıyorum, hep Lüksemburg serverlarında genellikle bu pingleri alıyorum. Ama siz eşleştirme sunucusuna bağlandıktan sonra oyun sizi Varşova-Madrid-Stockholm serverlarına atarsa muhtemelen 90-120 ping arası alırsınız. Tabiki sizin hangi serverda maç aradığınızı bilme şansınız yok. O yüzden ben diğer sunucuları banladım ve sadece Lüksemburg serverlarında maç oynuyorum. Tabi bunun kötü yanı oyun beni Lüksemburg sunucularına bağlayana kadar tekrar tekrar deniyorum ve bazen çok uzun sürüyor bu işlem.

• Onur0021 kullanıcısına yanıt
    en yakını viyana ama bazen 150 ping oluyor. routingle alakalı sorun var
  • Son zamanlarda bende fark ediyorum , benimde düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

en yakını viyana ama bazen 150 ping oluyor. routingle alakalı sorun var

Yani aslında işin içinde çok farklı etkenler var ama şu anda EU west serverları en oynanabilir sunucular gibi gözüküyor Türk oyuncuları için. Routing konusuna gelince, normal internet kullanımında bile İstanbul'da olan bir sunucuya önce yurtdışına yönlendirip ordan tekrar İstanbul'a bağlanıyoruz. :/
  • Onur0021 kullanıcısına yanıt
    çok fazla değişkenlik gösteriyor. mesela benim şu an bu şekilde

modem reslesem west 90a düşer, east 150ye çıkar. sabit 60 pingle oynayanlar sabit ip mi kullanıyor acaba?

bu da 1 sene once. lobidekiler su an 100 pingle oynuyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 10 Ağustos 2016; 16:19:32 >

• quote:

modem reslesem west 90a düşer, east 150ye çıkar. sabit 60 pingle oynayanlar sabit ip mi kullanıyor acaba?

Bende düzelme oldu ama sadece eu west Vienna serverinde 60 ms sabit oynuyorum diğerlerinde 100 ms oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Bende düzelme oldu ama sadece eu west Vienna serverinde 60 ms sabit oynuyorum diğerlerinde 100 ms oluyor.

Alıntıları Göster
    Şu an ki durum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

Şu an ki durum bu

Alıntıları Göster
    4 gundur max 80 min 58-59 görüorum bu harika birşey .

Sizin sayenizde tabiki 😊. Anladınız siz :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stattrak -- 10 Ağustos 2016; 19:11:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

4 gundur max 80 min 58-59 görüorum bu harika birşey .

Sizin sayenizde tabiki 😊. Anladınız siz :P
    Ya 1.6 zamanında gather vardı abi ya, getirsinler gatheri tekrar eurogather, excello, cs.gather.tr falan vardı baya da zevkliydi yapsınlar bi kıytırık client girelim maçlara oynayalım 10 20ms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglnycpa -- 10 Ağustos 2016; 19:24:31 >
  • quote:

Valla eğer iss her ip'ye göre farklı routing yapıyorsa sabit ip almak bi nebze çözüm olabilir ama eğer aldığın sabit ip düşük ping aldığın server hariç diğer serverlara da başka yönlendirme izliyorsa o serverlarda yine fazla ping olabilir. O yüzden kesin çözüm olabilir diyemem.

Bak mesela bende EU west 95 ping, EU east 197 ping veriyor. Ama ip değişince tam tersi de olabiliyor.

Bu arada Superonline Fiber kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur0021

quote:

Valla eğer iss her ip'ye göre farklı routing yapıyorsa sabit ip almak bi nebze çözüm olabilir ama eğer aldığın sabit ip düşük ping aldığın server hariç diğer serverlara da başka yönlendirme izliyorsa o serverlarda yine fazla ping olabilir. O yüzden kesin çözüm olabilir diyemem.

Bak mesela bende EU west 95 ping, EU east 197 ping veriyor. Ama ip değişince tam tersi de olabiliyor.

Bu arada Superonline Fiber kullanıyorum

Alıntıları Göster
    Dün 2 maç attım smurfle öylesine 50ping aldım şaşırdım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.