Şimdi Ara

Ping sorunu düzelen var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akk kalktığı sıralar 60 ping civarında geziyodum. su aralar en düşük 85 görüyorum. genelde macdayken 100-120 civarı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mudfish vpn kullanıyorum. vpnli 50 70 ping arası kapalıyken 130

• Duzelmemiş

• Elektirik gidince zaten herşey bitiyor :)

Şu Dh deki AKK kampanyasını sizde imzalayın .

•  Ping sorunu düzelen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

Ping sorunu düzelen var mı?

Aynısı garip olan stockholm 110'ken viyana 160 ben anlamadım yine bi bok yiyo tib ama.

• esea tr serverında superonline da son 2 gündür 60 ping alıyorum cok sacma bi şekilde normalde 30-25 arasıydı.
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    maçın ilk yarısını 180 pingle oynadım sonra kendiliğinden 65e düştü :D

• quote:

maçın ilk yarısını 180 pingle oynadım sonra kendiliğinden 65e düştü :D

valla abi al az önce girdik saat 2 birader 120ms karşısı wh hepsi 30 ping koyayım böyle işe iyice çığrından çıktı. Ben anlamıyroum bu valveyi koymuşun rütbeler global oluyosunda g.tume benzeyen dünya rütbesi resmi dışında bana artısı ne. Deki bana supreme adama tick128, lokasyonu iyi sw kurarım napayım ben rütbeyi onu bunu. Salak salak işler uydunette 120 ms alıyoduk gittim superonline bağlattım ilk gün 50 sonra yine 120 demekki valve'de bi şeylik var.

2015 başından beri 128tick diyoruz cevap al bıçak, yeni sw diyoruz cevap al bıçak, daha iyi anticheat cevap al bıçak. Koyayım böyle işe...
    128 tick'i oyun ölmeye yakınken yaparlar.
    daha iyi anticheat = para kaybı. 3 ayda bi vac atıp millete yeni oyun aldırmak varken kim ne yapsın. sırf hile yapılıyo diye oynayan kitle var.
    redditte her gün bu öneriler farklı kişiler tarafından konu olarak açılıyo. tabi en üstlere çıkıyor ama takan yok
    serverlarıda aslında çok kötü değil, hem bizim yurtdışı çıkışlarımız berbat hem de valve'in bazı serverları leş

adamlar en basitinden knife round yapsa bıçakların değeri artar. ama uğraşmak istemiyorlar hiçbir yeniliğe. onun yerine skin yapsınlar, ona da uğraşmıyorlar zaten, community'den elemanlar yapıyo bunlar da çok oy gelirse oyuna ekliyor.

valve = dünyanın en paragöz oyun firması. dota'nın gelişim sürecini cs'den çok daha kaliteli buluyorum bu arada, nasıl oluyorsa o konuda başarılı valve.

bi source 2 motoru getirseler, oyuna inject edilen wallhack, aimbot gibi stringlere oto ban atsalar, 128 tick getirseler oyun şaha kalkar ama kim yapıcak.

bu işin ipden kaynaklı olduğuna eminim artık. 78.172 ile başlayan ip denk geldi. 3 gündür modem resetlemedim. 3 gündür samsundan sıkıntısız sabit 60 ping ile oynuyorum. bildiğin 8mbit adsl ile:/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 15 Ağustos 2016; 14:17:33 >
  • quote:

bu işin ipden kaynaklı olduğuna eminim artık. 78.172 ile başlayan ip denk geldi. 3 gündür modem resetlemedim. 3 gündür samsundan sıkıntısız sabit 60 ping ile oynuyorum. bildiğin 8mbit adsl ile:/

hocam 78.172'de mi işin sırrı yoksa kendimiz için en düşük pingi bulana kadar deneme yanılma ile test mi etmemiz gerek?

• hiçbir fikrim yok. mesela bazen 150 pingim varken resetliyorum 100e düşüyor. bir reset sonra 120ye çıkıyor. bir reset sonra 80e düşüyor falan. bu ipde sürekli 60 alıyorum. uzun süre resetlemeyeceğim bakalım değişme oluyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 15 Ağustos 2016; 15:01:20 >
  • quote:

bence bunla ilgisi yok, normalde 90dan aşağı inmeyen pingim, 2-3 gündür maksimum 75 gördüm çok şaşırtıcı ama gerçek, benim nette 3 mbit :(
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    açıkçası ben ilgisi olduğu kanaatindeyim. özel olarak senin durumunu kastetmiyorum ama ip ile ping bir şekilde ilintili. ben de deneyip editlerim burayı.

• ben de deneyeceğim mm picker ile hızlı bi şekilde kontrol edebilirsiniz
  • beyler superonline ı arayın internet hızı adsl olanlar için mesela int hızınız 4 mbit ise onlardan 6 mbit yapıp tekrar 4 e düşürmesini isteyin ben ping sorunun bu şekilde çözüyorum deneyin yani özetle hızınızı azaltıp tekrar eski halina getirsinler veya artırıp tekrar eski haline getirsinler.

EU East ve Rusya devamlı aynı gidiyor ama EU West ve Polonya çok inişli çıkışlı. Bir 65 oluyor bir 105 oluyor. Sadece east'i seçip öyle girmek en mantıklısı.
  • Deathbringer kullanıcısına yanıt
    Hangi interneti kullaniyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.