Şimdi Ara

PIONEER A-878 REFERANS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
9.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PİO A70 in XLR bağlantısı olan modeli bu ay içinde Türkiyede olacakmış. Bir arkadaşım sipariş verdi.
    Arkadaşım kağıt üzerinde 65W ancak çok güçlü sesi var dedi. Siparişi geldiği zaman kendisinde dinleme imkanım olursa buradan dinlediğim kadarıyla yorumlarım
  • aticus3 kullanıcısına yanıt
    Güçlü sesi vardır muhtemelen. Sesi yükselttikçe bozulma oluyor mu o önemli. Kaliteli ses, yükseldikçe gürültüye mi dönüşüyor yoksa aynı kısık sesteki gibi stabil bir şekilde mi çalıyor bunları test etmek lazım. İzlenimlerinizi paylaşırsanız güzel olur.
  • Mer_SL kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınızdan ötürü teşekkür ederim. Bu yazılardan sonra 878'e iyice sahip olmak istedim. Dediğiniz gibi temizini bulup temiz bir şekilde kullanmak gerekiyor. Net üzerinden 2 bin tl ye buldum şu anda, param olsa alacağım fakat şu an için imkansız, başka bahara kaldı nasipse ileride inşallah.
  • Nerde buldunuz 2000.malum sitede bir tane buldum oda 2500 istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tony Tony kullanıcısına yanıt
    2000 TL çok rahat hakkıdır. 2500 TL bile bu amfi için normaldir, çok temiz olması koşulu ile. Çok güçlü hoparlör sürmeyecekseniz daha uygun fiyatlara A-757, 777 de sizi çok memnun edecektir. Acele etmeyin, temiz olanını bulmaya çalışın, bulunca da borca harca girip alın derim ben Bu cihazlara sahip olmak gerekir ve elden çıkarmamak gerekir.

• Şimdi baktım kaldırmış ilanı. İki tane vardı, birisi sizin dediğiniz gibi 2500 tl olan. Diğeri ise benim söylediğim. İlanı da kayıt etmemiştim internet geçmişinden buldum, favorilere kayıt etmek için uğrayacaktım ki siteye sizin dediğiniz gibi şu anda sadece bir tane var. Kısmet üzüldüm.

@Mer_SL Nasipse (alabilirsem) ELAC BS 123'ler ile sürmeyi düşünüyorum ilerisi için tabii.

@Mer_SL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Tony

Şimdi baktım kaldırmış ilanı. İki tane vardı, birisi sizin dediğiniz gibi 2500 tl olan. Diğeri ise benim söylediğim. İlanı da kayıt etmemiştim internet geçmişinden buldum, favorilere kayıt etmek için uğrayacaktım ki siteye sizin dediğiniz gibi şu anda sadece bir tane var. Kısmet üzüldüm.

@Mer_SL Nasipse (alabilirsem) ELAC BS 123'ler ile sürmeyi düşünüyorum ilerisi için tabii.

@Mer_SL

Dediginiz gibi kismet.2500 de gozume geliyor bu yasta bi cihaz icin.

Kısmet bulunur inşallah tekrar. ELAC BS 123'lere baktım Bookshelf tibi hoparlöre benziyor.
  • En iyisii

• quote:

Orijinalden alıntı: Mer_SL

Kısmet bulunur inşallah tekrar. ELAC BS 123'lere baktım Bookshelf tibi hoparlöre benziyor.

Evet Bookshelf, kullanacağım oda çok küçük (10m2), o yüzden Bookshelf'e yöneldim. Amfide ise ileriye dönük almak istediğim için 878 istiyorum.
    Ben de 15 m2 lik bir odada dinliyorum fakat benimkiler E-100 Çılgınlık işte. Halbuki bu kolonların en az 50-60 m2 lik bir salonda kullanılması gerekir.
     PIONEER A-878 REFERANS
  • vay masallah. fark yok benim ciciler de 15m^2 de ikamet ediyorlar :) .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthSidious kullanıcısına yanıt
    Sizdekiler nedir?
  • bu konu basliginda daha once yazmistim :) tekrar hatirlatayim:
    pioneer a-757 mark ii
    klipsch R-28F
    cambridge audio dacmagic plus
    dh labs silversonic bl-1 interconnect
    yakinda eklenecekler:
    pioneer PD-7700 cdp
    ecosse es2.3 kablo
    qed silver anniversary xt kablo

Gözümden kaçmış olmalı. Klipsch hiç dinlemedim. Çok da merak ediyorum açıkçası. Bass ağırlıklı hoparlöre benziyorlar.
  • kesinlikle denemeniz gereken bir marka. rf-82 ler hakkinda nette bolca inceleme/yorum mevcut. butce sikintisindan dolayi r-28f aldim. bir de yeni cikan rp-280f ler var. rf82 modelin yerine geldi. imkaniniz varsa muhakkak rp-280f deneyin derim. olmadi rf-82 de olabilir. muzikal yonden jbl den daha iyi performans gosterecegini dusunuyorum. bu sebeple jbl e-100 kolonlari alma imkanim oldugu halde eledim.

benim klipsch markasina yonelme sebebim bircok yerde dile getirilen keskin tizleri ve guclu alt frekans sunumu, elektronik muzik icin de gayet uyumlu marka olmasi.

Keskin tiz ve alt frekans bas dediğiniz için aklıma şuan girdi bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mer_SL

Keskin tiz ve alt frekans bas dediğiniz için aklıma şuan girdi bile

Bence 878 ile klipschleri bi dinleyin.jbl nin yuzune bile bakmazsiniz.

• headbanger6 H kullanıcısına yanıt
    Yüzüne bile bakmazsınız demek çok acımasızca olur bence. Sonuçta 500 watt peak değere sahip, sese yüklenince çok iyi neticeler sunan bir hoparlör JBL.

• aslinda sizi etkileyen baska faktorlerin de olduguna eminim ama sadece guc degerine bakarak bile bos kolon olmadiğini anlamak zor degil minvalinde yazdiniz saniyorum. elbette e100 bos bir kolon degil ama kiyas seklinde dinlediginizde kolaylikla gozardi edilebilecek kolondur :)

madem guc degerler sizin icin onemli ise bir goz atalim :

rp-280f 150w surekli 600w peak degere sahip.
    98db hassasiyet 2.83v 1 metre

e100 ile ayni bass surucu caplarina sahip olan r7f ii (ki sahibi olmayi en cok istedigim kolonlardir kendileri) :
    250w surekli 1000w peak
    101db hassasiyet 2.83v 1metrede.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.