Şimdi Ara

PIONEER A-878 REFERANS (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
9.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Bence Bir ürünün üreticisi tarafından üzerine REFERENCE yazılması kendi görgüsüzlüğüdür ve buna inanan bir gürühun olması da biraz üzücü. Bir ürünü referans yapan firmalar değil mutlu sahipleridir.

Referans yazar neden yazmasın ki? Diğer modellerinden daha üst kalitededir, daha pahalıdır, daha iyi işçiliğe sahiptir firma da farkı olsun diye referans yazar. Ben 878 kullanıcısı olarak benim gözümde de referans bir amfi zaten. Bir çok marka ve modeli kullanmış biri olaraktan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dekortiko D kullanıcısına yanıt
    Konu 878 üzerinde açılmış olduğu için Kenwood gündemde değil. Her markanın iyi amfileri var tabiiki neden olmasın.
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
  • teknik veri hiçbirşey değil abi onu gördüm bu işte ben.misal thd değeri lambalılarda 0,1 -1 arası veriliyor yukardaki amfide binde bilmemne.ona göre hesap edin artık.dinlicen bakıcan hoparlor uyumunu da hesaba katarak alıcan veya almıcan.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Teknik veri sadece pazarlama amaçlı işe yarıyor. Arabalarda da aynı şey geçerli. Her şey de geçerli. En iyi veri, tecrübe.
  • En iyi veri tecrübe değil
    sistemin son halkası bizim kulağımızdır
  • ustalara slm pioneer a 878 mi pioneer a91d mi arada kaldım hangisi daha iyi ?

• HAYLAZLAZ kullanıcısına yanıt

A-91D daha iyi. Çünkü dijital ses girişleri var ve tasarımı daha modern (lake ön yüz)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.