Şimdi Ara

PIONEER A-878 REFERANS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
9.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyatları da belirtseniz iyi olurdu bence :). Bahsettiğiniz bu fiyatlar tahminimce en az E 100 lerin 3-4 misli. Bu işin sonu yok. 1000-2000 TL sadece ara kabloya da verenleri de biliyorum ben.
  • evet fiyat konusunda rf-7 ii biraz ucuk. rp-280f'in selefi olan rf-82 ii 2. elde 2200 civarinda bulmak mumkun.

sizdeki setupta kaynak, interconnect, kablolar vs bahsetmemissiniz ya da ben gozden kacirmisim. sistemin diger bilesenleri nelerdir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthSidious kullanıcısına yanıt
    Kablolamalara pek önem vermiyorum. Bahsedilebilecek bir durum yok en azından. Diğer ekipmanlarım imzamda gözüküyor. Benim için en önemli olan amfi ve hoparlör. CD çalara da önem veririm. Fakat şuan BDP-170 ile idare ediyorum. PD-9700 bulabilirsem kovalayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mer_SL

Kablolamalara pek önem vermiyorum. Bahsedilebilecek bir durum yok en azından. Diğer ekipmanlarım imzamda gözüküyor. Benim için en önemli olan amfi ve hoparlör. CD çalara da önem veririm. Fakat şuan BDP-170 ile idare ediyorum. PD-9700 bulabilirsem kovalayacağım.

Cok karisik bi sistem olmus.front rear ve center ayri markalar.sinemada bayagi bi faz farklari olacaktirki bu bayagi ses karmasasina yol acar.birde en yakin zamanda muzik icin bir cdp edinin pioneer blurayin muzik performansi cok iyi degildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mer_SL kullanıcısına yanıt
    O da için cok fazla cidden. :D JBL her zaman sempati duyduğum bir marka olmuştur. :)
  • headbanger6 H kullanıcısına yanıt
    Evet Bd player istediğim sıcaklıkta müzik çalamıyor. PD-9700 sahibiydim bi aralar. Gerçekten aralarda müthiş farklar var. Cd playerın üst seviye olması şart bu sistemlerde.

Film izlerken öyle kulağı yoracak derecede bir karmaşa veya ses karışıklığı yaşamıyorum. Dedikleriniz doğrudur, hepsi ayrı marka ve model. Üzerine düşmüyorum fazla. Benim için önemli olan stereo. Stereo için de içim rahat şuan.

• quote:

Kablolamaya önem vermiyorsanız önem verdiğinizde daha önce neler kaçırdığınızı duyup çok üzüleceksiniz..İyi kablolama ile kötü kablolama arasında dağlar kadar fark olur.. Bu kadar herseye para verip 10tl lik ara kablo kullanmak veya metresi 3liralık Şeffaf hoparlör kablosu kullanmak bu cihazlara yapılacak en büyük haksızlık olur. Siz böyle yapıyorsunuz demedim ama eğer yapıyorsanız da yorumum aynısı olacaktir.

• atalayalper kullanıcısına yanıt
    Kablolama hakkında pek tecrübem yok. Geçen hafta doğubanka gittim. 4 damarlı hoparlör kablosu fiyatı sordum. İyi bir kablo olduğunu söyledi. Metresi 12€ dedi. Bir kablo için bana çok geldi. Ben de Gittim Karaköy'e 4x2,5 elektrik kablosu aldım. Oldukça kalın ve kaliteli. Doğubanktakinden çok daha kalın. 1 metre fiyatına 5 metre aldım.

İnternette rastlıyorum 1000 tl civarı L-R ara kablo satıyorlar. İyi ses alabilmemiz için illa bu tür kablolar mı almak gerekir? Bence kabloların (çok kalitesiz olmadığı sürece) çok fazla önemi yok. Zaten ekipmanlar kaliteli olduğu için sorun teşkil etmez. Ben bu konuda ancak şöyle tatmin olurum ; bahsettiğiniz kaliteli kabloyu kullanıp bir kaç parça dinlerim. Ardından aynı şarkıları bir de normal ucuz bir kablo ile dinlerim. Kulak ile farkedilebilen bir fark varsa o zaman kablolama benim için önemlidir. Aksi taktirde pek üzerine düşmem.

• quote:

Kablolama hakkında pek tecrübem yok. Geçen hafta doğubanka gittim. 4 damarlı hoparlör kablosu fiyatı sordum. İyi bir kablo olduğunu söyledi. Metresi 12€ dedi. Bir kablo için bana çok geldi. Ben de Gittim Karaköy'e 4x2,5 elektrik kablosu aldım. Oldukça kalın ve kaliteli. Doğubanktakinden çok daha kalın. 1 metre fiyatına 5 metre aldım.

İnternette rastlıyorum 1000 tl civarı L-R ara kablo satıyorlar. İyi ses alabilmemiz için illa bu tür kablolar mı almak gerekir? Bence kabloların (çok kalitesiz olmadığı sürece) çok fazla önemi yok. Zaten ekipmanlar kaliteli olduğu için sorun teşkil etmez. Ben bu konuda ancak şöyle tatmin olurum ; bahsettiğiniz kaliteli kabloyu kullanıp bir kaç parça dinlerim. Ardından aynı şarkıları bir de normal ucuz bir kablo ile dinlerim. Kulak ile farkedilebilen bir fark varsa o zaman kablolama benim için önemlidir. Aksi taktirde pek üzerine düşmem.

Hocam Amerika çoktan keşfedildi

• Mer_SL kullanıcısına yanıt
    Kaliteli kablo ihtiyacı konusunda birçok fikir olabilir dediğiniz gibi deneyip farkları yaşamanız gereklidir.
    Ancak kablolar da bu cihazların can suyunu taşıyor ... Yani ne kadar düzgün iletebilirler ise sistem o kadar fazla rahatlıyor. Çalıştırdığınız ekipmanlar ampul değil ki hassas elektronik ekipmanlar zaten kablo değişimini hissettirmeyecek kadar sıradan bir sistem sizin de belirtiğiniz gibi Referans olamaz ...Ya da referans olamayacak kulaklara sahipseniz aradaki farkları anlamayabilirsiniz, bir de işin inat tarafı var o da kişiden kişiye değişir
    Bence öncelikle sisteminizin en değerli parçası olan amfinize diğer komponentleri de eşitleyin özellikle Kaynak cihazınız amfinin 10 gömlek altı hoparlörleriniz de en az 3-4 gömlek altında. Bu durumda elektrik kablosu kullanmanız zaten doğru seçimdir. Unutmayın ki bir sistemden alacağınız verimi en zayıf halka belirler.

• quote:

Bu yorumu etiketleyip bu ise yeni başlayan herkesin gitmemesi gereken yol olarak göstermek lazım bundan iyi örnek az forum da

• Dediklerinize önem veriyorum. Benim bu konuda pek bilgim yok. Ben sadece kendi fikirlerimi beyan ettim. Şimdi bir de kablo işi çıkardınız benim başıma

O zaman, maddi olarak çok yormayacak kaliteli kablo temin edebileceğim bir yer veya site tavsiyelerinizi bekliyorum

• quote:

Dediklerinize önem veriyorum. Benim bu konuda pek bilgim yok. Ben sadece kendi fikirlerimi beyan ettim. Şimdi bir de kablo işi çıkardınız benim başıma

O zaman, maddi olarak çok yormayacak kaliteli kablo temin edebileceğim bir yer veya site tavsiyelerinizi bekliyorum

Forumda birçok arkadaşında kullandığı fiyat performans ürünü olduğu kabul gören Supra Ply 4s bütçeniz doğrultusunda en iyi seçeneklerden biri olarak görünüyor.Burada İst.da Can Hi-Fi satar fiyat biraz daha uyguna gelsin derseniz forumda birçok arkadaşın kullandığı site olan DivineAudio dan yurt dışından getirtebilirsiniz buradan alan çok oldu bu kablodan sorunsuz bir şekilde kapınıza kadar gelir.Yinede metrajınıza bağlı ama bir 100-150$ gözden çıkarmalısınız,kolay gelsin...

• aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    Can hi-fi ye yakınım ben oraya uğramam lazım aslında. İnternetten göz attım bir çok çeşit kablo ellerinde mevcut.

Benim asıl öğrenmek istediğim ara bağlantı kabloları. L-R stereo jack ne önerirsiniz?

• quote:

Can hi-fi ye yakınım ben oraya uğramam lazım aslında. İnternetten göz attım bir çok çeşit kablo ellerinde mevcut.

Benim asıl öğrenmek istediğim ara bağlantı kabloları. L-R stereo jack ne önerirsiniz?

Onuda supra al

Can hifi Fatih in yanına git göstersin sana

Ustat

• Bugün bu kablo işini araştırdım. Hama'nın uygun fiyatlı RCA kabloları var onlardan almaya karar verdim. Bu işin sonu yok çünkü ve çok pahalı kabloları almayı kendi açımdan pek mantıklı bulmadım. Şuan eski ve plastik kafalı jacklar kullanıyorum. En azından bunlardan kurtulmak istiyorum ve metal kafalı olsun istiyorum.

Bir diğer husus ise, A-878'in arka hoparlör bağlantı terminallerine banana jack lar girmiyor. Delik var fakat deliğin arkasında engel var. Sanırım bu yapıda yapmışlar, tam çözemedim
     PIONEER A-878 REFERANS

• supra ply 4/s leri internetten ebayden ingiltereden aldım kargo dahil 100 lira fark etti 5 metrede ama usb ve rca kablolar kargoyu eklediğinde enteresan bir şekilde neredeyse aynı fiyata.onları bir aksilik olmazsa buradan alıcam.
  • Supra 3.4s

• he yav öyle.tam olarak şu aslında.

http://www.ebay.co.uk/itm/391304093865
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.