Şimdi Ara

PIONEER AV RECEIVERS (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
9.078
Cevap
88
Favori
471.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VSX920 Ve VSX 1020 Satışa çıktı ... meraklısına duyrulur ...

İngiltere fiyatıyla nerdeyse aynı 920 ..
  • Kısa bir süre için kullandığım VSX 919 SATILIK.

İlgilenen arkadaşlar PM yolu ile irtibata geçebilir.Ürünün 20 ay garantisi mevcut.Gerek kozmetik gerek teknik açıdan herhangi bir problemi yada kusuru bulunmamakta.
  • töbe töbe ne diye satıyon yav :D aldırdın bize kendininkini satıyor :P ayıp ayıp ^^
  • İhtiyacı olan varsa diye...Yoksa ben gayet memnunum.

Ama ihtiyacı olan olur ise o zaman bir 1018 düşünürüm ama bunlar kaşıntılarım.Yoksa LX serisine kadar 919 beni fazlasıyla tatmin ediyor.LX serisi de nasip olursa sinemada son avr olacak bnm için.

Sonu yokki bunların.Herzaman kendine göre bir iyisini buluyorsun.
  • sayin rdegerli:

kisa bir sure once baska bir forumda pioneer lerin dusuk modellerinin nihai kullanicilar icin cok da tatmin edici olmadigini alinir ise 2020 gibi modeller yada uzerinde secimler yapilmasini yazmis idim. ardindan sizden inanilmaz derece de kaba, internet ortaminda bile yazilamayacak kadar dusuk seviyeli, kulhan beyi edasi ile bir cevap geldi. size uymamak icin cevap yazmadim zaten forum yonetimi de sizin kaba yaziniz uzerine topigi kaldirdi. (Ancak burada simdi pioneer urununuzu satmaya niyetlendiginizi gorunce yazmak artik sart oldu)

simdi ne oldu .. benim sozume mi geldiniz ? bakin sizi tatmin etmez olmus ve degistirme ihtiyaci duyuyorsunuz dogru degil mi ... o yazida da bahse konu markanin dusuk model urunlerinin yukluce zarar etmeksizin elden cikarma sansi olmadigini yazmak istemis idim. simdi sizin durumunuz farkli mi ? sizin basiniza gelen durumun bu islere yeni merak sarmis baska insanlarinda baslarina gelmesini mi arzuluyorsunuz ??

sizden ricam, bir daha forumlarda o sekilde kulhan beyi edasi ile " hooopppp, dur orda, sende pek biliyormussun (ve burada yazmak istemedigim daha kaba sozcukler)" tarzinda yazilar yazmadan once, derin bir nefes alip, ardindan 3 kere dusunup 1 kere yazmaniz olacaktir. internet ortaminda karsidaki insanin kimligi tahsili yasi bilgisi gibi durumlara vakif olmak pek kolay olmuyor diye dusunuyor ve yaptiginiz kabaligi buna bagliyorum. unutmadan, birde cok sayida mesaj yazmakla bilgili olmak farkli seylerdir. sizin mesaj sayiniz artsin diye her onunuze gelen yere yazi yazmaniz, sizi forumdaki diger ustadlarin arasina katmayacaktir.

Konu disi gibi gelecek bu yazidan dolayi tum okuyuculardan ozur diliyorum. Ancak aslinda yazi konu disi degil.Zaten diger forumda da yazdigim yazinin amaci, bu ise yeni yeni gonul vermis insanlarin, cihaz seciminde dikkatli davranmasi, gerekirse birikimlerini arttirabilmek icin bir sure daha sabirli davranip optimum urunu secmelerinin gerekliligini dusunmem idi. simdi burada da ayni seyi soyluyorum.... Isin icine girmis, pismis, bu islerin teknolojisine, terminolojisine vakif olmus insanlara, zaten tavsiyelerde bulunmak haddimize degil.

Donanimhaber forumunu okuyan, ev sinema sistemlerine merak sarmis yeni, genc arkadaslarin en buyuk sansi, forumda cok sayida ustad insanin varligidir. The candan,teknika,oronra ve adini sayamadigim, konuya vakif insanlarin dusuncelerinden yararlanmak icap eder. Ancak ticari faaliyetleri dogrultusunda sadece sattigi urunler uzerine tavsiyelerde bulunan insanlarin dusuncelerini ise bir kenara birakmak elzemdir.

Herkese gonlundeki urunler nasip olsun diyor, muzik ve sinema keyfi dolu gunler diliyorum

• Orijinalden alıntı: turakmug

sayin rdegerli:

kisa bir sure once baska bir forumda pioneer lerin dusuk modellerinin nihai kullanicilar icin cok da tatmin edici olmadigini alinir ise 2020 gibi modeller yada uzerinde secimler yapilmasini yazmis idim. ardindan sizden inanilmaz derece de kaba, internet ortaminda bile yazilamayacak kadar dusuk seviyeli, kulhan beyi edasi ile bir cevap geldi. size uymamak icin cevap yazmadim zaten forum yonetimi de sizin kaba yaziniz uzerine topigi kaldirdi. (Ancak burada simdi pioneer urununuzu satmaya niyetlendiginizi gorunce yazmak artik sart oldu)

simdi ne oldu .. benim sozume mi geldiniz ? bakin sizi tatmin etmez olmus ve degistirme ihtiyaci duyuyorsunuz dogru degil mi ... Dakikalarca düşündüm bu yazınıza neresinden cevap verebilirim ve sizi aydınlatabilirim diyerek ama yazdığınızın yazdığımla alakasını bırakın tutulacak yanı yok.Bugün kullandığınız sistem her ne olursa olsun (buna fanboyu olduğunuz ONKYO - DENON dahil) dinleyebileceğiniz daha iyi bir sistem mevcuttur!o yazida da bahse konu markanin dusuk model urunlerinin yukluce zarar etmeksizin elden cikarma sansi olmadigini yazmak istemis idim. simdi sizin durumunuz farkli mi ? Ben aldığım fiyatın 100-200 tl altına satabiliyorum.Bu cihazın sıfırı ile kıyaslandığında yüklüce bir zarar ise ticarete yada konunun matematik kısmını nasıl değerlendirdiğinizi anlamış değilim!sizin basiniza gelen durumun bu islere yeni merak sarmis baska insanlarinda baslarina gelmesini mi arzuluyorsunuz ?? Diyorsunuz ya mesaj sayısı,yazdığım mesaj sayısına bakacağınıza yazdıklarımı okursanız bu sorunun cevabını nokta atışı olarak alırsınız!

sizden ricam, bir daha forumlarda o sekilde kulhan beyi edasi ile " hooopppp, dur orda, sende pek biliyormussun (ve burada yazmak istemedigim daha kaba sozcukler)" tarzinda yazilar yazmadan once, derin bir nefes alip, ardindan 3 kere dusunup 1 kere yazmaniz olacaktir. internet ortaminda karsidaki insanin kimligi tahsili yasi bilgisi gibi durumlara vakif olmak pek kolay olmuyor diye dusunuyor ve yaptiginiz kabaligi buna bagliyorum. unutmadan, birde cok sayida mesaj yazmakla bilgili olmak farkli seylerdir. sizin mesaj sayiniz artsin diye her onunuze gelen yere yazi yazmaniz, sizi forumdaki diger ustadlarin arasina katmayacaktir. Üstad vb. gibi ünvanı kendime hiç kondurmadım.Bu şekilde gelen mesajlarada verdiğim yanıtları bilenler bilir.Dedim ya sayıdan çok yazdıklarımı okuyun.Tahsilim,hayatımı rahatlıkla idame ettirmeme yetecek seviyedeYaşım ise,farkındalığımın bilincine erişebildiğim noktada.Kimliğimde,üzerinde TC numarası bulunduğundan paylaşımlasını doğru bulmadığım birşeySayım memurumusunuz ki forum içerisinde bunlara ihtiyaç duyuyorsunuz...Boşverin bunları.Bilmesini gerekenler bilirler bilinmesi gerekeni

Konu disi gibi gelecek bu yazidan dolayi tum okuyuculardan ozur diliyorum. Ancak aslinda yazi konu disi degil.Zaten diger forumda da yazdigim yazinin amaci, bu ise yeni yeni gonul vermis insanlarin, cihaz seciminde dikkatli davranmasi, gerekirse birikimlerini arttirabilmek icin bir sure daha sabirli davranip optimum urunu secmelerinin gerekliligini dusunmem idi. simdi burada da ayni seyi soyluyorum.... Isin icine girmis, pismis, bu islerin teknolojisine, terminolojisine vakif olmus insanlara, zaten tavsiyelerde bulunmak haddimize degil. Eğer diğer forum yöneticisinden rica edebilirseniz sizin yazınızı ve benim size cevabımı alıntı yaparmısınız bu bold yazının altına?Hem bu bold olan kısmı hemde o yazdığınızı eş zamanlı görerek değerlendirin bakalım aynı mı??Yok birde kendinizce beni karalamaya çalışıyorsunuzÇok merak eden var ise diğer forumda mdmrx nickli arkadaşada bu durumu sorup yanıt alabilir.Benim akabimde kendiside yanıt vermiş olup sonrasında yönetim tarafından konu silinmiştir.Yazabiliyorsanız buraya yazın oraya yazdıklarınızıda konuya müdahil olanlar size hak versinler benim hakkımda söylediklerinize!!!

Donanimhaber forumunu okuyan, ev sinema sistemlerine merak sarmis yeni, genc arkadaslarin en buyuk sansi, forumda cok sayida ustad insanin varligidir. The candan,teknika,oronra ve adini sayamadigim, konuya vakif insanlarin dusuncelerinden yararlanmak icap eder. Ancak ticari faaliyetleri dogrultusunda sadece sattigi urunler uzerine tavsiyelerde bulunan insanlarin dusuncelerini ise bir kenara birakmak elzemdir.Siz sayamadıklarınızı değilde saydıklarınızı doğru ezberleseniz önce daha iyi olacakBenimle alakalı bir durumda,arkanıza DH yı ve ismini doğru yazamadığınız kişileri alırcasına yazdığınız bu yazıyı önemsediğimi düşünmeyin.Yada bu yazınıza istinaden kendilerinden bana yüklenmelerini beklemeyin!Bold olan kısmın diğer forumdaki anlatım şekliniz ile tekrar burada yazarsanız size vermiş olduğum cevabın hatta benden sonra size verilen cevapların ne anlama geldiğini,konuya dahil olan diğer forumdaşlarda anlamış olurlar.

Herkese gonlundeki urunler nasip olsun diyor, muzik ve sinema keyfi dolu gunler diliyorum

• bu gibi cihazları alıp satmak normal bende epey çihaz alıp sattım bu insanın geninde var. hayırlısı olsun.
  • Sn.turakmug,

Yazdıklarınıza cevap vermiş olmam sizi ve okuyan her kimseyi yanıltmasın.Kendi doğrum değil sizin eğrinizdir beni ilgilendiren.Ben sizin diğer forumdaki ONKYO-DENON yandaşı ki öyle böyle tarif edemem bu yandaşlığı(ki olabilir de bunu oradada söyledim ve bu durumunuza karşı lafımda olmadı) cümlelerinizi direk,konulardan bağımsız şekilde sanki bir reklam botu gibi yazdığınız yazıya cevap verdim zaten.Benden sonrada size cevap veren oldu.Sn.mdmrx okuyabilidğim mesajın sahibiydi.
    Yani benim size yada burada başkasına yapacağım bir açıklama yok!!!Ama madem yine buradada konuyu kendiniz açtınız buyrun yazdıklarınızı ıspatlayın!Yapamasanız dahi sorun değil benim için.Dedim ya bnm için fark yapmaz!İspat edilecek bir durumum yada konumum yok

Külhan beyi ve edasını tanımıyorum.Şimdi Kim bunlar?Ferhat ile şirin mi gibi diyerek alaycı olmak isterdim ama bunu düşündüğümü söyleyerek yetineceğim.Keza kabalık tanımınızı tekrar gözden geçirmenizi rica ederim önceki yazışmamıza istinaden.

Teknoloji işte gözünü sevem.İlla bir yerlerde birşeyler kalıyor.Silinemiyor

Bu linkte sizin ve benim sonrası ve öncesi tüm mesaj tarihleri,konu ve sizin konuya birden atlamanız gibi gibi tüm detayları ve hatta benim size karşı kabalığımı görebilirsiniz.Yaşınız benden büyüktür saygım olur.Ama sapla samanı ayırt edelim.Orda başka frekanstan burda başka frekasntan yayın yapmayalım.Konuya fikriniz olur eyvallah.Ama öle birden bire çıkıp esmek birde üstüne alaycı tavır ile çoluk çocuk karıştırmanızada kayıtsız kalamam!

Hernekadar bu linkin içeriğinin silindiğini düşünerek yazabileceğinizi düşünsemde veya öyle olsa dahi amacım kimseye sataşmak,üstüne gitmek olmadığından söylediğiniz diğer forumdaki girişiniz ve size yanıtımı beklemeden ekliyorum.Aksi olsa idi bu düşüncemin üzerine giderdim

Siz yine yanlış ve anlamsız yerden konuya giriş yaptınız.Bunu yaparken eskisinide yanınınzda taşıdınız.Madem konuya vakıf forumdaşlar var,aynı arkadaşlar sizin söylediklerinizi birde orjinal hali ile görsünler istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 20 Ağustos 2010; 5:12:02 >

• sayin rdegerli :
    size pioneer urunlerinizle, zaman zaman insanlari yonlendirdiginiz saticinizla ( hani su ben saticiyim ben saticiyim diye yazan deposunda hangi urun var ise en iyi urun olarak o urunu lanse eden saticiniz) ve gonlunuzden gecen, olmasini arzuladiginiz her ne var ise, kavusacaginiz bir yasam diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turakmug

sayin rdegerli :
    size pioneer urunlerinizle, zaman zaman insanlari yonlendirdiginiz saticinizla ( hani su ben saticiyim ben saticiyim diye yazan deposunda hangi urun var ise en iyi urun olarak o urunu lanse eden saticiniz) ve gonlunuzden gecen, olmasini arzuladiginiz her ne var ise, kavusacaginiz bir yasam diliyorum.

Sn.turakmug,

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Sizede gönlünüze göre nasip etsin ALLAH.

Yanlız bir noktaya değinmek istiyorum;yazılarımı okuduğunuzu bu son mesajınızdan anlıyorum.Fakat yanlış noktaları birleştirerek,alıntı yaparak sataşır cinsten yazınızı düzeltmek istiyorum.

-Ben satıcıyım diyen kişi ile yüzyüze tanışmadan bir çok ticari münasebetimiz oldu.Bunun yanı sıra kendisi,konu dışında ama esnaflığı ile örnek teşkil edebilecek azınlık arasında yer alan , bana her konuda destek olan bir arkadaşım.Yani distrübütorum falan değilYada Vergi levhasında adım geçmiyor.Yönlendirme konusuna gelindiğinde tüketicilerin önemsediği bütçelerine göre uygun alış veriş yapabilecekleri yer neresi ise orayı tavsiye ediyorum.O kişi 5 lira fazla satıyor ise 5 lira ucuz satan hiç tanımadığım birinide önerebilirim.Burada düşündüğünüz kıstas noktası yanlış.Keza doğru olsa dahi bu beni alakadar eder sizi değil!
    Tüm bunların sizi neden rahatsız ettiğinide merak ediyorum?

- Deposu diye bahsettğim kişi aynı kişi olmamakla birlikte kendisine bu konuda takıldığım üstad dediğiniz kişilerden birisi.Yani hem depo hem satıcı diye tabir ettiğiniz kişi aynı kişi değiller

Eğer yurt dışında uygun rakamlara bulamadığınız konuya ait ürünler olursa sizide seve seve yönlendirebileceğim yerler mevcut.

Sizden ricam,durup dururken kimsenin işine gücüne bulaşmayın.Siz almıyorsanız almayın,satmıyorsanız satmayın ama sizi alakadar etmeyen,muhatap almayan konulara dahil olmaya çalışmayın.

• Paranoya psikolojik bir hastalıktır ... dikkat edilmezse yada tedavi edilmezse kötü sonuçlar verebilir ...
  • Bence konu epey bi saptı:) Birkaç ay içerisinde pio avr almayı düşünüyorum ama 1500 ü pek gecemıycem sanırım öneriniz ne olur? Pio dışında önerisi olan varsa onuda dinleyebilirim ama tv pio olduğundan pek yakışacaklar sanki birlikte durduklarında :)
  • Pio panel ile pio pek bir şık duruyor.Orasına kefilim

Pioneer vsx 920 modeline yönelebilirsiniz.
  • Elazıgdaki bir arkadaşım indirimden yararlanarak pio 1019 almış gayet memnunmuş bana okudugu ve görüşlerinden yararlandıgı mdrmax .osedan ve rdeğerliye bu konuda yardımcı oldukları için teşşekür etmemi söyledi kendisi üye degilmiş sadece fikir açısından bakmış benimde üye olduğumu bilmiyormuş bana sorunca ve üye oldugumu ögrenince mutlaka bu arkadaşlara teşşekür et dedi elçiye zeval olmaz iş yerinden internete giriyormuş evine alırsa üye olacakmış bu işin en iyi tarafıda biriden teşşekür almak galiba.
  • Peki arkadaşlar pio 920 nin yanına ne marka ne tür hoparlör sistemi koymak gerekir? 5+1? yoksa sadece 5 mi?? marka ? önerilerini bekliyorum teşekkür ederim
  • yeni çıkan 1120 de 1.4 HDMI var,1.4 te audio return yokmuydu;
    1120 de DLNA , audio return yok deniyor doğrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

Elazıgdaki bir arkadaşım indirimden yararlanarak pio 1019 almış gayet memnunmuş bana okudugu ve görüşlerinden yararlandıgı mdrmax .osedan ve rdeğerliye bu konuda yardımcı oldukları için teşşekür etmemi söyledi kendisi üye degilmiş sadece fikir açısından bakmış benimde üye olduğumu bilmiyormuş bana sorunca ve üye oldugumu ögrenince mutlaka bu arkadaşlara teşşekür et dedi elçiye zeval olmaz iş yerinden internete giriyormuş evine alırsa üye olacakmış bu işin en iyi tarafıda biriden teşşekür almak galiba.

Sizde kendisine keyifli vakit geçirmesini dilediğimi iletirseniz sevinirim.Aslında teşekkür ün altında yatan değerler bana göre önemli.Bu işin en iyi tarafı da bu yani art niyetsiz,tanımadığın kimseler ile bir şekilde iletişim kurabilmek.Bunun neticesinde ortak noktalarda buluşabilmek yada farklı noktalarda tartışıp,her iki tarafında iyi kötü birşeyleri öğrenebilmesi.Mesela şunu çok çok iyi öğrendim ki ne pio,ne HK,ne Onkyo yada başka bir markaya sahip olmanın önemsiz olduğu.High end başlığı bana bunu çok net öğretti.İnan elimdeki 919 dan memnuniyetim dahada arttı manevi olarak.Bir yandan bakıyorsun bu işin güzellikleri diye konuşurken,diğer yandan senin hiçbir şekilde müdahalen olmayan bir cihazın içeriği ile ilgili yarış tutturmak.Nedir yani,bugün pio kullanırım yarın onkyoda 124.kişi olurum öbür gün belki hiç sevmediğim HK yı kullanırım.Bu teferruat hiç önemli değil,tıpkı DTS ile DTS HD arasındaki fark gibi

@medulla24,

Burada bütçeniz önemli.Açıkcası pio hemen hemen tüm speakerlar ile uyum sağlayabiliyor.Sadece sizin hangisinden daha keyif aldığınız önemli ve tabi bütçe.Bütçesi dar olanlar için ben kendiminde kullandığı wharfedale ye ait 9 ve 10 serisini dinlemelerini tavsiye ediyorum.Bunun arkasından yine aynı bütçe ile jamo yada dalinin belli modelleri dinlenebilir.Sub.sinema için önem arz eder.Ama ben 12 m2 odada 9.6 ları kullandığımdan sub ihtiyacı duymuyorum.Bu tamamen kullandığınız speakerın ve alanınızın ölçüsü ile alakalı.Ama ne olursa olsun sub. etkisini vermez.Bu yüzden 5.1 yada 5.0 sizin tercihinizde.

@yanke_zulu,

1.4 HDMI portu ile alakalı audio return özelliği bildiğim kadarı ile.Bu yüzden 1.4 HDMI portu kullanıldığından bu özelliği barındırıyor olması gerek.

• Teşekkür ederim dostum cevabın için... Muhtemelen pio 920 alacağım ama hoparlörlere karar veremedim bütcem 2000 tl hoparlörler için ve 30 m2 civarı bi salonum var. şimdi bu anfiye uygun film seyretme amaçlı en baba hoparlör ne tavsiye edersin? Hoparlörlerin siyah olması iyi olur elbette:) pioların yanında.......
  • Rica edrim.Baba hoparlör dedin 9.6 yı kazandın

Pio nun 9.6 ile uyumuna muhalif kitleler dahi hayran kalmıştırWharfedale fiyatı açısından gerçekten süperler.tamerege arkadaşımız daha önce demişti gerçek ağaç olsa fiyatı 3000 lere vurur diye ama ben anlam verememiştim.Gerçektende öyle.He en iyisimi,HAYIR.Ama fiyatına bakınca güzel speakarlar.Ama keyif alma meselesi bu.Dinleme fırsatınız olursa değerlendirin derim.

Front olarak 9.6,center 9cs,surround olarakta 9.2 ler yada beğenirseniz bipolar DFS21 ler ile set kurulabilir.Bu bir fikirdir

• mudur led mi lcd mi plazmamı ben hala oradayım :D

yandan yandan led de kayıyor aklım. bas gaza gitsin mantıgı :D
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.