Şimdi Ara

PIONEER AV RECEIVERS (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.078
Cevap
88
Favori
471.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle ekran kartınız ne marka atimi nvidiamı ses almak için tabiki bazı ayarlar yapmanız lazım mkv izliycekseniz km player olabilir gom player olur tabi ki bu progrmaların veya ac3 decoder programları var ayarlar yapmadan öyle ses alamazsınız.hdmi bağladım ses çıksın .bazı ayarları denemeniz lazım programlar üzerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 6 Eylül 2010; 5:51:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

çok şık derken 2020 yi bilemem ama 919 için dersen oyuncak gibi haffif ufacık kasası var ön panel parlak plastik ben hiç tutmadım ama 663 kasası ağır malzemesi kaliteli bir alet .git yamaha 2065 al denon al 3310 -3311 ama illa hdmi 1,4 diyosanbişey diyemme tabiki ama dediğim gibi pio 919 un sesi çok dar ne iliyim doyurucu değil ince bir sesi var.torklu güçlü bir sesi yok.ama 2020 iyi olabilir

yok dostum pio bu yeni xx20 li modellerde piano black olayından,eskitilmiş yada taşlanmış gibi ön panele sahip siyah renkte aliminyum olsa
    gerek metal kasaya geçmiş,ki çok beğendim ben kendi adıma.ayrıca 2020 kasa olarak 663 ten yarım cm yüksek 7 cm daha derin oldukça
    heybetli,663 11kg,2020 13,1 kg yani pek oyuncak gibi değil,ama cihazı daha canlı görmedik,bakacağım bir stoklara gelsin.
    2020 bu 9 lu ve 10 lu serilerin üstünde yeni bir model,farklı olduğu söyleniyor.beğenmezsem almam zaten ne olacak mecbur değiliz ya

• Rdegerli ve nickelx arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok sağolun. Sorunu çözdüm sayılır, tahmin ettiğim gibi PC ye takılı olan ekran kartında hdmi çıkışı olup sadece görüntüyü aktarıyor. Yedek olarak duran ATİ nin yine hdmi çıkışlı bir kartım daha vardı bugün NVİDİA yı çıkartıp ATİyi taktım ve anında hdmi üzerinden sses ile görüntüyü yapıştırdı. Dün bilgisayarda takılı olan NVİDİA ile bugün yeni taktığım ATİ arasında açık ara görüntü farkı olmasına rağmen sırf bu ses olayından ötürü ATİ nin kartını kullanmak durumundaayım. İlgilendiğiniz için tekrar teşekkür ederim. HOŞÇAKALIN...
  • tamer abi kaptırdın kendini yine hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.technics

Rdegerli ve nickelx arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok sağolun. Sorunu çözdüm sayılır, tahmin ettiğim gibi PC ye takılı olan ekran kartında hdmi çıkışı olup sadece görüntüyü aktarıyor. Yedek olarak duran ATİ nin yine hdmi çıkışlı bir kartım daha vardı bugün NVİDİA yı çıkartıp ATİyi taktım ve anında hdmi üzerinden sses ile görüntüyü yapıştırdı. Dün bilgisayarda takılı olan NVİDİA ile bugün yeni taktığım ATİ arasında açık ara görüntü farkı olmasına rağmen sırf bu ses olayından ötürü ATİ nin kartını kullanmak durumundaayım. İlgilendiğiniz için tekrar teşekkür ederim. HOŞÇAKALIN...

Öncelikle hayırlı olsun..Bende 1 haftalık pio 920 sahibiyim..Görüntü kartım ATİ ve hem HDMİ den Hem optikten pc sesini alıyorum..Yaptığım ayarı anlatıyım..
    PC den ekran kartını HDMİ den Ses kartınıda optikten bağladıktan sonra pcden ses kartı ayarlarından optik girişi aktive ediyoruz.. 920 kumandasından önce receiver(üstteki kırmızı olan değil 5 i sıradaki receiver tuşu) e sonra home menuye basıp 920 setupına girip 4 sistem setup açılan menuden b input setupa girip ordan pc yi bağladığımız hdmi numarasına gelip digital in i optiği bağladığımız 1 ve ya 2 yapıyoruz.. Pc de bu sırada zaten müzik açıksa direk ses geliyor..Sonra return tuşuna basarak menuden çıkıp normal pc ekranına geliyoruz..Eğer bu sırada ses giderse kumandadaki 4 nolu signal sel tuşuna basıp digital ini seçip görüntü HDMİ ses optik olarak sistemi, kullanmış oluyoruz..
    (ben menuye girebilmek için 1 gece uğraştığım için ayrıntılı yazdım bu kısımları geçtiyseniz kusura bakmayın)

• Arkadaşlar bende pioneer 920 alarak aranıza katıldım..Hoperlör olarak dali concept 6+dali concept 2 ve dali concept center aldım..
    1. Bu sisteme ağırlıklı olarak sinema ve ps3 oyunda kullanılmak üzere aktif subwoofer ne tavsiye edersiniz?
    2.Pioneer 920 nin türkçe kullanım klavuzunu elinde olan var mı?nerden temin edebilirim?
    3. Hoperlör kurulumunu yaptıktan sonra 920 nin mikrofon ile otomatik ayarından hop. ayarlarını yaptırdım. Sizce bunlar yeterlimi?Başka neleri değiştirmem gerekir?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

tamer abi kaptırdın kendini yine hayırlısı olsun

yavuzum kaşıntı yine aktifleşti,
  • Arkadaşlar bende Pioneer 1020 siparişimi verdim şimdi sıra speaker almaya geldi... ağırlık olarak sinema seyretmek için kullanacağım öneriniz ne olur??? Orhan bey dali ve wharfadaleden sistem çıkarttı. ne önerirsiniz acaba???
  • Hayırlı olsun 1020Şimdiden keyifli vakit geçirmenizi dilerim

Markaların hangi modelleri ile set oluşturdu tabi bilmiyorum ama,sinema için bakıldığında verdiğiniz paranın hakkını alacağınız wharfedaleleri düşünmenizi tavsiye ederim.Dalilerde hakkını verecektir illaki ama alacağınız sesin hangisinin hakkını verece o önemli sizin için.
    Sinema için konuşursak 9.6 laradan çok memnun olduğumu çok kez dile getirdim,rast gelmişsinizdir.Beklentimi sinema olarak karşılıyorlar.Kullandığım alanıa göz önüne alırsak sub ihtiyacı duyurmuyor.Tabi sizde durum farklılık gösterebilir

• İmzamda yer alan 5 aylık Pioneer VSX 919 / Center :9cs / Surround : DFS18 bipolar SATILIKTIR.

Yine ilgilenen PS3 sahipleri(PC de olabilir)olursa aldığım günden bu yana F1 in çıkmamış olmasından dolayı kutusunda sakladığım ve ganratisi halen devam etmekte olan Logitech G25 direksiyon+gaz,fren,debriyajpedalları +vites den oluşan simulasyon setide SATILIKTIR.

Yine ilgilenen olursa(yeri değil ama burada ciddiyetine inandığım kimselerin yeralmasından ötürü paylaşıyorum)4 aylık Iphone 3G-8gb SATILIKTIR.

Ciddi alıcı olanlar PM veya 0541 PIO NE ER numaralı telefondan bilgi alabilirler.Cihazların temizliğinden kimsenin kuşkusu olmasın.Cihazın kendileri bu sözüme teminattır.

Edit:9.6 lardan ayrılmam çok zor.Bu sebepten 9.6 satışı iptal,diğerleri için ilan GUNCEL dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 9 Eylül 2010; 14:22:27 >
  • aboww gitti gül gibi 919 :D
  • Ee herşey nasip kısmet.Hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

0541 PIO NE ER numaralı telefondan bilgi alabilirler.

Bu kadarda pioneercu olunmazki.. kolumu kessen pioneer logosu akacak diyecek nerede ise
  • quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

quote:

0541 PIO NE ER numaralı telefondan bilgi alabilirler.

Bu kadarda pioneercu olunmazki.. kolumu kessen pioneer logosu akacak diyecek nerede ise

Adamlar yapmış şimdi

Bu vesile ile tüm forumdaşların,bayramlarını kıutlar ve hayırlara vesilme olmasını dilerim.İYİ BAYRAMLAR,Yiyin gariii

• Her dakika yemek yenebilen, su içile bilen, mübarek on bir aylar başlamıştır. mutlu bayramlar:)))
  • quote:

İmzamda yer alan 5 aylık Pioneer VSX 919 / Center :9cs / Surround : DFS18 bipolar SATILIKTIR.

Yine ilgilenen PS3 sahipleri(PC de olabilir)olursa aldığım günden bu yana F1 in çıkmamış olmasından dolayı kutusunda sakladığım ve ganratisi halen devam etmekte olan Logitech G25 direksiyon+gaz,fren,debriyajpedalları +vites den oluşan simulasyon setide SATILIKTIR.

Yine ilgilenen olursa(yeri değil ama burada ciddiyetine inandığım kimselerin yeralmasından ötürü paylaşıyorum)4 aylık Iphone 3G-8gb SATILIKTIR.

Ciddi alıcı olanlar PM veya 0541 PIO NE ER numaralı telefondan bilgi alabilirler.Cihazların temizliğinden kimsenin kuşkusu olmasın.Cihazın kendileri bu sözüme teminattır.

Edit:9.6 lardan ayrılmam çok zor.Bu sebepten 9.6 satışı iptal,diğerleri için ilan GUNCEL dir.

dostum hayırdır,ufukta bir upgrade mi var?
    bu arada herkese hayırlı bayramlar

• virüs activated :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

virüs activated :P

kesin hayırlı Bayramlar herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

quote:

İmzamda yer alan 5 aylık Pioneer VSX 919 / Center :9cs / Surround : DFS18 bipolar SATILIKTIR.

dostum hayırdır,ufukta bir upgrade mi var?
    bu arada herkese hayırlı bayramlar

Evet ufuk demek daha doğru olurBir halt edip bu tv ye 2 hoparlör baktımdı 100-200 tl yezamanında.Sonra baktım bu hale geldim.Geçen gü yine bir halt ettim dinletiye gittim.Sonra olanlar olduYanlız 9.6 larım daimi kalacak.Onlar bambaşka ya.Üst düzey hop.ler dinledim 9.6 ya göre ve mükemmellikleri tartışılmaz.Ama 9.6 yı ayıran birşey var onlardan.O yüzden onlardan ayrılmam güç gibi.
    Ama bakalım nasip kısmet.Bayram ertesi Adnan abi yi bir ziyaret edeceğim Primalunalar için.Kendisi ile uzun sohbet imkanı bulabileceğim içinde acaip mutluyum.
    Stereo apayrı sinema apayrı.Hepsinin kendine göre güzellikleri olsada şu bana göre kesin birşey,sinema evet ama bir noktaya kadar.Max.Max.teknika örneği ki onun çabaları zaten farklı amaç ile ortaya çıkıp iyi bir netice aldı ve imkanları yüksek.teknikayı ayrı tutuyorumAma stereo bambaşka.Orada teknikalar yok.Orada çok şey var ama sadece siz varsınız asıl.Açık sularda yanlız siz.
    Ya yeni yeni dinletilerimden yola çıkarak yazmaya kalksam bitiremem inanın.Ve yazıcamda zamanla.Bunları paylaşmak hatta imkan olsa buradaki değer verdiğim birkaç kişi ile beraber o dinletileri yapabilsem,sohbetlerde bulunsak ki bunu daha önce istemiştim ama katılım sağlanamadı.

@jonywayt,

Dua et evlilik arefesindesinYoksa o dinletilerden birine senide alırdım ama bu sefer yenge eve koymaz seni ARtık bi gün Akustada bigün timpanide günlerini geçirirsin
    Barcelonadan bir entegre alıver bence bulunsun evde

Yanlız en hoşuma giden nokta,dinletileri nişanlımla yapıyoruz ve o benden daha çok fark algılıyorEve geldik 9.6 ların yüzüne bakmıyorTabi birde lambalıları görünce

• quote:

Orijinalden alıntı: ulas3567

quote:

Orijinalden alıntı: by.technics

Rdegerli ve nickelx arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok sağolun. Sorunu çözdüm sayılır, tahmin ettiğim gibi PC ye takılı olan ekran kartında hdmi çıkışı olup sadece görüntüyü aktarıyor. Yedek olarak duran ATİ nin yine hdmi çıkışlı bir kartım daha vardı bugün NVİDİA yı çıkartıp ATİyi taktım ve anında hdmi üzerinden sses ile görüntüyü yapıştırdı. Dün bilgisayarda takılı olan NVİDİA ile bugün yeni taktığım ATİ arasında açık ara görüntü farkı olmasına rağmen sırf bu ses olayından ötürü ATİ nin kartını kullanmak durumundaayım. İlgilendiğiniz için tekrar teşekkür ederim. HOŞÇAKALIN...

Öncelikle hayırlı olsun..Bende 1 haftalık pio 920 sahibiyim..Görüntü kartım ATİ ve hem HDMİ den Hem optikten pc sesini alıyorum..Yaptığım ayarı anlatıyım..
    PC den ekran kartını HDMİ den Ses kartınıda optikten bağladıktan sonra pcden ses kartı ayarlarından optik girişi aktive ediyoruz.. 920 kumandasından önce receiver(üstteki kırmızı olan değil 5 i sıradaki receiver tuşu) e sonra home menuye basıp 920 setupına girip 4 sistem setup açılan menuden b input setupa girip ordan pc yi bağladığımız hdmi numarasına gelip digital in i optiği bağladığımız 1 ve ya 2 yapıyoruz.. Pc de bu sırada zaten müzik açıksa direk ses geliyor..Sonra return tuşuna basarak menuden çıkıp normal pc ekranına geliyoruz..Eğer bu sırada ses giderse kumandadaki 4 nolu signal sel tuşuna basıp digital ini seçip görüntü HDMİ ses optik olarak sistemi, kullanmış oluyoruz..
    (ben menuye girebilmek için 1 gece uğraştığım için ayrıntılı yazdım bu kısımları geçtiyseniz kusura bakmayın)

Merhaba arkadaşlar, ulas3567 sana nasıl teşekkür edeceğimi şuan bilemiyorum. Bana atmış olduğun bu yazıyı okuyup uyguladıktan sonra işlerin yoluna girmesi beni çok sewindirdi. Daha ewel bahsetmiştim şu ses olayından ötürü daha düşük kalitede olan ekran kartını kullanmaya başlamıştım ama içim birtürlü rahat değildi. ulas3567 arkadaşımızın yazısını okuduktan sonra ekran kartlarını bugün birdaha değiştirip yazılanları uygulayınca çok şükür hdmi üzerinden görüntüyü ve ses kartının optiğinden de sesi aynı anda almaya başladım. Yani anlayacağınız forum sayesinde ve yardımsever arkadaşlarımızın sayesinde bir sıkıntıdan kurtulmuş oldum. Sağolun varolun. HOŞÇAKALIN...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.