Şimdi Ara

PIONEER AV RECEIVERS (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.078
Cevap
88
Favori
471.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2020 nin fiyatları hakkında bilgisi olan varmı ?
    Digicomda da amfi yok görünüyor.

• @jonywayt,

Dua et evlilik arefesindesinYoksa o dinletilerden birine senide alırdım ama bu sefer yenge eve koymaz seni ARtık bi gün Akustada bigün timpanide günlerini geçirirsin
    Barcelonadan bir entegre alıver bence bulunsun evde

Yanlız en hoşuma giden nokta,dinletileri nişanlımla yapıyoruz ve o benden daha çok fark algılıyorEve geldik 9.6 ların yüzüne bakmıyorTabi birde lambalıları görünce

entegre ne yav eprom flan mı :P

• ENtegre ampli.Herşeyi içinde barındıran ve cantaya atıp getirebileceğin cinsten bişi
  • Rica ederim hocam.. Net radio ayarı yaptınız mı hiç?Ben powerfm ve powerturk ü bir türlü net radioya ayarlayamadım..
    Ben explorer üzerinden net radio menüsüne giriyorum powerturk ün media player olsun winamp olsun canlı dinleme adreslerini girmeme rağmen hep connectin error veriyor..Net radioda Türk radyo adresleri olan arkadaşlar buraya yazabilirmisiniz...Teşekkürler..

quote:

Orijinalden alıntı: by.technics

Merhaba arkadaşlar, ulas3567 sana nasıl teşekkür edeceğimi şuan bilemiyorum. Bana atmış olduğun bu yazıyı okuyup uyguladıktan sonra işlerin yoluna girmesi beni çok sewindirdi. Daha ewel bahsetmiştim şu ses olayından ötürü daha düşük kalitede olan ekran kartını kullanmaya başlamıştım ama içim birtürlü rahat değildi. ulas3567 arkadaşımızın yazısını okuduktan sonra ekran kartlarını bugün birdaha değiştirip yazılanları uygulayınca çok şükür hdmi üzerinden görüntüyü ve ses kartının optiğinden de sesi aynı anda almaya başladım. Yani anlayacağınız forum sayesinde ve yardımsever arkadaşlarımızın sayesinde bir sıkıntıdan kurtulmuş oldum. Sağolun varolun. HOŞÇAKALIN...

• WHATHİFİ' DEN VSX-920 ye 5 YILDIZ

PIONEER AV RECEIVERS

http://www.whathifi.com/Review/Pioneer-VSX-920/
  • 2020 yi ne zaman inceleyecekler acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

2020 yi ne zaman inceleyecekler acaba?

Şimdilik LX53 ile idare et.Nasıl olsa aynılar.Sadece brinde BT adaptör dahil 2020 de dahil değil kutu içeriğinde

Zaten oda 5 yıldız almış

http://whathifi.com/Review/Pioneer-VSX-LX53/

Pioneer ın kendisi yıldız olduğundan rakiplerine göre daima 1-0 önde başlıyor

• Arkadaşlar bende yaklaşık 3 ay kadar önce VSX-919 aldım gayet memnunum , ama nedense
    yamahacılar beni rahat bırakmıyor keşke yamaha alsaydın diyor, yamaha ile film veya herhangi bir şey dinlemediğim
    için kıyaslama yapamıyorum..Ama dediğim gibi ben Pioneer VSX-919 umdan çok memnunum ...

Yamahacılarıda kırmayıp 500cc motorbisikletmi alsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital_man

Arkadaşlar bende yaklaşık 3 ay kadar önce VSX-919 aldım gayet memnunum , ama nedense
    yamahacılar beni rahat bırakmıyor keşke yamaha alsaydın diyor, yamaha ile film veya herhangi bir şey dinlemediğim
    için kıyaslama yapamıyorum..Ama dediğim gibi ben Pioneer VSX-919 umdan çok memnunum ...

Yamahacılarıda kırmayıp 500cc motorbisikletmi alsam

cok iyi motorları var
  • quote:

920 ve lx 53 modelleri 5 yıldız almış, e arada kalan modelleride 5 yıldızı alır diye düşünüyorum. Zaten bu pio'nun modelleri arasında ufak farklar var. 2020 sana gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: D&T&S

quote:

920 ve lx 53 modelleri 5 yıldız almış, e arada kalan modelleride 5 yıldızı alır diye düşünüyorum. Zaten bu pio'nun modelleri arasında ufak farklar var. 2020 sana gider

eyvallah dostum inşallah
  • Arkadaşlar Pioneer AVR VSX-818 ile bu dünyaya adım atmış bulunuyorum. Problem yaşayacağımı umarak ileride yardımlarınızı bekliyorum. Wharfedale AT-400 Frontlar, AT-100 Center, Pioneer CS-980 Surroundlar ve JBL E250P Subwoofer ile bir takım kurdum. Bilgisayarımdan x-fi xtreme music karttan analog bağlayacağım. Bakalım nasıl bir sonuç olacak. Dün gece sadece usbden parça çaldırarak bir tane R front ve sub bağladım sadece sub'u denemek için. Önce problem var sandım sub kıpırdamadı ama frekans ayarı minimumda kalmış meğerse açınca düzeldi. z5500 den sonra tek front ve sub bile neyle karşı karşıya olduğumu anlamama yetti doğrusu. Bu arada sub'u gökay-52'den aldım o nasıl bir wooferdir öyle çok felaket bir alet. Usb ile bile kadife gibi çok net ve dolgun basları vardı. Hatta esprisi oldu evde yumoş yumuşaklığında baslar diye :) Ses kartımdan çıkış alınca çok çok daha iyi olacağına eminim. Umarım akşam vaktim olurda tamamını kurma şansım olur.

Bir sorum olacak üstadlara. Ses kartımda rear / front / center-sub olarak üç 3,5 mm jack çıkış var. malum z5500 ile de böyle bağlanıyordu. Şimdi her jack için 3,5 mm jackı 2 erkek RCA ya çeviren ara kablolardan alacağım. Yalnız şöyle bir problem var gördüm ki pioneer larda input yerleri diğer amplilerdeki gibi değil farklı yerlerde gruplanmışlar. Mesela surround ve sub/center inputu ile front inputları çok kel alaka yerlerde. Bunu anlamadan önce harbi panik yaptım evde akşam girişleri bulamadım yok sandım :) Sorum şu ses kartından center/sub jackından gelecek iki erkek RCA çıkışın AVR deki sub girişine hangi renk olanı takılacak? Kırmızı mı beyaz mı? kırmızı ve beyaz RCA uçların sağ veya solda olması önemli mi ? Girişler siyah olduğundan merak ettim. Daha başınızı çok ağrıtırım :)

• Dandik jack to 2 RCA kabloları ile dün deneme yaptım bilgisayardan x-fi extrememusic karttan vsx-818 e bağlantı yaptım. özellikle birşey çalmıyorken ve avr açıkken kolonlardan cızırtı uğultu karışımı bir ses geliyor ve bunun sebebi bu çok dandik olan kablolar mı merak ediyorum? Bilgisayarın arkasında jacjklarla oynadığımdada bu seste değişimler oluyor ama hiç kesilmiyor. Bugün kaliteli kablolar alacağım, umarım bu sesler çok kalite bir jack to rca ile gider. Bu ses normal değil değil mi? Çünkü z5500'ü de bu ses kartının jack çıkışlarından kullanıyordum ve en ufak bir cızırtı ya da uğultu sesi son konumda bekletsem dahi yoktu. Bunun nedenleri nelerdir? Topraklı ya da normal priz, dandik jack (ama harbiden çok dandik) bu kadar yoğun rahatsızlık veren sese yol açar mı? Çünkü usb ile dinlediğimde bu ses yok. Ne zaman analog dvd moda geçiyorum ses başlıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • MErhaba,
    ABD'den 307 usd'ye vsx 520, 430 usd'ye vsx 920 getirtme şansım var. bu amfilerin abd'ye uyumlu olmasından dolayı bir adaptörle çalıştırmamda bir sorun oluşur mu?

salon çok küçük ; sesini de fazla açamayacağım 5+1 ya da 5.0 bir hoparlör seti düşünüyorum (hoparlör öneriniz var ise onları da alayım) hoparlör 2. el de olabilir çünkü düşündüğüm rakam 750 tl hoparlör için. 720p ya da 1080i mkv oynatabileceğim egreat ya da wd live tarzı bir player a bağlayacağım.

vsx 920'nin özelliklerinin çoğunu kullanmayacağım. (ipodum yok)
    vsx 520 ses kalitesi bakımından vsx'den daha mı düşüktür?
    hoparlör öneriniz var mı? 2. el de olabilir. (şu anda 150watt logitech x530 hoparlörüm bile ses seviyesi olarak yetiyor, tabii daha kaliteli bir set oluşturmak istiyorum).
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tworule -- 29 Eylül 2010; 10:58:19 >

• amerikada sadece pioneer yok ki, her marka mevcut. Amerikadan, Turkiye ye urun tasima zahmetine katlanilacak ise, oncelikle ses konusunda daha kaliteli bir marka ve daha ust model bir cihaz daha mantikli olmaz mi ?
    Adaptor, urunleri kullandiginiz odada ayri bir cihaz, ayri bir zemin ihtiyaci ve nihayetinde goruntu kirliligi yaratir. Baska bir sorun olmaz. 920ye verilecek 430 dolar ile almanya dan aldiracaginiz onkyo 608 e vereceginiz 369 euro arasinda fark var mi ? ustelik 220 volt. daha fazla memnun kalacaginizi dusunuyorum. Hatta bence Denonun sundugu alternatifleri de bir incelemelisiniz. pioneer de 2020nin altini dusunmeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turakmug -- 29 Eylül 2010; 11:37:58 >
  • sadece abd'den getirebiliyorum. Almanya'dan olmuyor maalesef. pioneer yerine onkyo 608'i mi önerirsiniz. Onu da 530 dolara alabiliyorum örneğin.... size pm atarak yardım isteyeceğim, konuyu da fazla meşgul etmeyeyim.
  • nerelere bakiyorsunuz bilmiyorum ama sizin yaziyi okur okumaz netten sadece amazona baktim orada bile 398 dolar ustelik ucretiz kargo.. evet 920 ile 608 tercihi arasinda kalmis olsam kesinlikle 608 i alirdim. biraz interneti kurcalayin daha ucuz yerlerin de var oldugunu dusunuyorum..

www.amazon.com
    Amazon.com: Onkyo TX-SR608 7.2-Channel Home Theater Receiver (Black) (Discontinued by Manufacturer): Home Audio & Theater
    http://www.amazon.com/Onkyo-TX-SR608-7-2-Channel-Theater-Receiver/dp/B003BIFOL8

• Bana maliyetlerini yaziyorum. 120-130 usd kargo maliyeti var.
  • bi-amp bagladım fakat on kolonlarda sade twitterlar çalışıyor :D vsx-919 da ayar nerededir acaba bilen var mı ?

birde ex-sterio da arka kolonlar bu halde ondekılerden daha cok ses verıyor oturma konumuna göre :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

bi-amp bagladım fakat on kolonlarda sade twitterlar çalışıyor :D vsx-919 da ayar nerededir acaba bilen var mı ?

birde ex-sterio da arka kolonlar bu halde ondekılerden daha cok ses verıyor oturma konumuna göre :P

manuelde yazıyordur muhakkak bi-amping nasıl yapacağın,kontrol etmende fayda var.ex.stereo modunda arkalardan fazla
    ses gelmesinin sebebi film izlerken surraund ların sesini önlere göre daha fazla açmış olman,yani müzik dinlerken ufak bir
    müdahale gerekiyor gibi...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.