Şimdi Ara

PIONEER AV RECEIVERS (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.078
Cevap
88
Favori
471.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakalım bugun bıraz deneme yaptım bır cacık elde edemedım. haftaya kaldı :S
    diger testler.
  • vsx 818 de x stero modda kolonları menüden ayarlarken SW L ve R dışında diğer kolonlara müdahele edememek normal mi? Kaynağımı analog 5.1 olarak alıyorum. DVD 5.1 modunda SW bayağı bir açmam gerekiyor, analog modda kısmak zorunda kalıyorum. Yine analog modda 5 kolon ve SW dan ses alamıyorum sadece frontlar ve SW çalışıyor. Center ve surroundlar ses vermiyor. Maac i setup tuşundan aktif ettiğimde ise tüm kolonlar çalıyor ama bu seferde kolonlara özel ayarlama yapamıyorum. Bir gariplik var ama çözemedim daha. Frontlar surroundalrdan çok daha baskın. Fronların db ayarını düşürmeme rağmen baskın çalıyor. Ses kaynağım iyi olmasına rağmen receiverde ses seviyesi -70'in üzerinde neredeyse duyulmuyor. Normal ses seviyesi için -50 ve -60 civarında dinlemek gerekiyor. Makinanın nesi yanlış anlamadım. Ses kartından kısılma falan yok herşey normal açık. Kaliteli kablolardan ses alıyorum artık en ufak tıslama cızırtıda yok. Bir dengesizlik var ama ne olduğunu çözemedim.

• Pioneer VSX-919AH amfi aldım.
    PS3 ü şu anda HDMI kablo ile televizyonuma bağlayıp, optik kablo ile de Amfiye bağlıyorum.
    PS3'ü amfinin HDMI-in girişine bağlayıp, HDMI-out tan Tv ye çıkışı çalıştıramıyorum. Dolayısıyla Optik kablodan kurtulamıyorum.
    Acaba bir uyumsuzluk söz konusu mudur?
  • arkadaşlar yurt dışından lx-71 getirtme ihtimalim var.ne dersiniz?
  • madem yurt dışı, 2020-lx-53 düşün
  • ama lx-71 bunlardan çok daha üst makina,sadece 3D desteği yok ve 4hdmi girişi var oda bana yeter,olmazmı???
  • ya abi napcan 3d yi zaten gözleri bozar o 3d ..sen lx71 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

ya abi napcan 3d yi zaten gözleri bozar o 3d ..sen lx71 al

bende öyle diyorum
    tabi kafamda bir amfi daha var,bekliyorum şimdilik...
  • arkadaşlar merhaba..bende oto müzik sistemleri ile ugrasıyorum ve inanılmaz bir pıoneer tutkunuyum..evim de z5500 var..şimdi onu degiştirecegim ama bunu sırası ile yapacagım...malum maddiyat birden sistem kurmaya izin vermiyor..ilk önce güzel bir avr almayı düşünüyorum.. bundaki önceliklerim ; tüm yeni ,eski ses codeclerini çözsün...lg bd370 blueray oynatıcı kullanıyorum ve blueray izliyorum bu dikkate alınırsa sevinirim..dış kasa siyah olsun,5.1 bir sistem kurmak istiyorum,mütçem ortalama 1500 tl..ne çok amatör bir anfi nede çok profesyonel bir anfi istiyorum..orta halli işimi görrecek bir avr önerirseniz sevinirim..
  • birde bu kablosuz arka kolonlar avr ile ilgili birşeymi yoksa alacagım hoparlör seti ilemi ilgili..? ve bu ne kadar saglıklı bir çözüm..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

arkadaşlar merhaba..bende oto müzik sistemleri ile ugrasıyorum ve inanılmaz bir pıoneer tutkunuyum..evim de z5500 var..şimdi onu degiştirecegim ama bunu sırası ile yapacagım...malum maddiyat birden sistem kurmaya izin vermiyor..ilk önce güzel bir avr almayı düşünüyorum.. bundaki önceliklerim ; tüm yeni ,eski ses codeclerini çözsün...lg bd370 blueray oynatıcı kullanıyorum ve blueray izliyorum bu dikkate alınırsa sevinirim..dış kasa siyah olsun,5.1 bir sistem kurmak istiyorum,mütçem ortalama 1500 tl..ne çok amatör bir anfi nede çok profesyonel bir anfi istiyorum..orta halli işimi görrecek bir avr önerirseniz sevinirim..

pioneer vs-x920 veya 1020 işinizi fazlasıyla görecektir,ama dediğiniz özellikler ile bana göre direk 920 yi tarif ediyorsunuz
    ayrıca kablosuz bir hop. sistemi tavsiye etmem.kablo

• bu ürünün güncel fiyatını nereden alabilirim..birde denon 1911 diyorlar ama sizce ikisi arasında seçim yapmam gerekirse hangisi..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

bu ürünün güncel fiyatını nereden alabilirim..birde denon 1911 diyorlar ama sizce ikisi arasında seçim yapmam gerekirse hangisi..?

pm attım
  • Pioneer SC-LX73 modelini aldım...

2 gündür kullanıyorum stereoda ve ev sinemasında beklentilerimi karşıladı.

resim koyacaktım ama amfi 46cm derinliğine sahip ve benim sehpaya uymadı,sehpayı düzenleyince paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

Pioneer SC-LX73 modelini aldım...

resim koyacaktım ama amfi 46cm derinliğine sahip ve benim sehpaya uymadı,sehpayı düzenleyince paylaşırım.

hayırlı olsun çok iyi bir avr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

Pioneer SC-LX73 modelini aldım...

bp 10 larla ve LX73 ile mutlu seneler .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

hayırlı olsun çok iyi bir avr.

Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: 0sedan

bp 10 larla ve LX73 ile mutlu seneler .....

Definitive BP10 ların ancak hakkını verebildiğime inandım ve dediğin gibi mutluyum...

Pioneer LX73 konusundaki yardım ve yaklaşımlarınız vede iyi fiyat içinde ayrıca teşekkürler...

Osedan arkadaşımızla bu 2. alışverirşim iyi bir arkadaş vede iyibir esnaf

• Teşekkür ederim ...

Selamlar ...
  • Bu başlığın fanatiği rdegerli de yok artık
    sıkı piocu olarak ilk o tebrik ederdi eminim seni.
    Hayırlı olsun yeni amfiniz.
    Ben de bir an önce amfilensem artık
    Osedan ne tür ürünler var sen de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Bu başlığın fanatiği rdegerli de yok artık
    sıkı piocu olarak ilk o tebrik ederdi eminim seni.
    Hayırlı olsun yeni amfiniz.
    Ben de bir an önce amfilensem artık
    Osedan ne tür ürünler var sen de?

geç bile kaldın
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.