Şimdi Ara

PIONEER AV RECEIVERS (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.078
Cevap
88
Favori
471.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o ne işe yarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Kumandası mı?
    o ne işe yarıyor?

hd kanalarını degiştiriyor.
  • hd kanallarını mı değiştiriyor? yoksa (input seçimi)hangi sinyali seçmenizde kolaylık mı sağlıyor?
  • SC-LX83 incelemesi:

Issuu
    Home Cinema Choice Reviews Pioneer SC-LX83
    http://issuu.com/pioneereurope/docs/home_cinema_choice_reviews_sclx53

Son sayfada ölçümlerin olduğu yerde, ''fidelity firewall'' kısmında yazan nota dikkat!

Sanırım AVR'mi buldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: by@li

hd kanallarını mı değiştiriyor? yoksa (input seçimi)hangi sinyali seçmenizde kolaylık mı sağlıyor?

benim kulandığım çihaz hd çoklayıcı 8 adet hd ile çalışan cihazım oldugu için bu çoğaltıcıyı kulanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Feelgood

SC-LX83 incelemesi:

Issuu
    Home Cinema Choice Reviews Pioneer SC-LX83
    http://issuu.com/pioneereurope/docs/home_cinema_choice_reviews_sclx53

Son sayfada ölçümlerin olduğu yerde, ''fidelity firewall'' kısmında yazan nota dikkat!

Sanırım AVR'mi buldum.

dr şimdiden hayırlı olsun,baba cihaz ama hakikaten baba

• Teşekkürler Tamerege,

Vallahi kaç aydır avr bakıyorum, tam istediğim gibi bir alet lx83. Sürekli takip ediyorum, her girdiği testten alnının akıyla çıkıyor. Fiyatı da performansı ele alındığında mükemmel bence. Piyasada hi-end power amfilerin çıkabildiği güçlere çıkabilen kaç avr var ki? Yeni rengi de süper olmuş, umarım bana parlak siyah gelmez.

Bir de benim Oppo'yu da değiştirmeyi düşünüyorum, şu Pioneer'lar arası Multichannel PQLS teknolojisi jitter seviyelerinde ciddi düşüş sağlıyor çünkü... Ama Türkiye'de henüz multichannel PQLS destekleyen modelleri yok sanırım.

Aralık ortası Pioneer ahalisini sıkı bir inceleme yazısı bekliyor. İyi bir avr almayı düşünen varsa beklemesini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Feelgood -- 11 Kasım 2010; 11:36:51 >
  • quote:

Vallahi kaç aydır avr bakıyorum, tam istediğim gibi bir alet lx83. Sürekli takip ediyorum, her girdiği testten alnının akıyla çıkıyor. Fiyatı da performansı ele alındığında mükemmel bence. Piyasada hi-end power amfilerin çıkabildiği güçlere çıkabilen kaç avr var ki? Yeni rengi de süper olmuş, umarım bana parlak siyah gelmez.

Bendeki LX73 rengi parlak siyah değil ve pioneer sitesinde renk olarak LX73 ve LX83 ün parlak siyah üretimi gözükmüyor...

Gönlünüz rahat olsun...
  • bende pio 1020 ve dali mk2 set var ve cok memnunum gercekten... herkese tavsıye ederım...
  • LX83Türkiye fiyatı ne olacak acep
    avrupa fiyatı 2000 paundsa burda 6 bin TL yi bulur mu?
  • quote:

LX83Türkiye fiyatı ne olacak acep
    avrupa fiyatı 2000 paundsa burda 6 bin TL yi bulur mu?

ben lx73 ü 3.750 ye aldım lx83 de 5.000 tl civarı idi... tabi bunlar taksitli fiyatları...

ve tabiki GSA Elektronik Osedan kardeşimizin fiyatları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 11 Kasım 2010; 19:33:41 >
  • e o zaman yurt dışı fiyatından
    çok da farlı değil o zaman.
  • Evet fiyat uygun, amazon.de de Lx 73 1.630€. Peki lx 53 modeli tr de varmı acaba? birde 53-73 lerin MA uyumu nasıl olur ?
  • Sevgili Asefik, MCACC kalibrasyonunu yaptınız mı acaba? Ne kadar başarılı olduğu konusunda meraktayım. Bir de önceki avr'niz Onkyo'ydu yanlış hatırlamıyorsam, Audyseey'e kıyaslarsanız nasıl?
  • quote:

Sevgili Asefik, MCACC kalibrasyonunu yaptınız mı acaba? Ne kadar başarılı olduğu konusunda meraktayım. Bir de önceki avr'niz Onkyo'ydu yanlış hatırlamıyorsam, Audyseey'e kıyaslarsanız nasıl?

Yaptım Ege kardeş çok doğru sonuçlar verdi.Bütün hoparlörlerin mesafe ve desibel ayarları nerdeyse benim verdiklerim gibi çıktı...

MCACC kalibrasyon yaparken TV dende o an hangi hoparlörü testt ettiğini gösteriyor güzel bir özellik.

eski AVR olarak hem Sony 798QS vardı 7*135, hemde Yamaha vardı 8 ohm 7*100 watt.yamahayı sattım ama Sonyi satmam dursun ondan çok memnunum eski QS serisi güzel bir ürün.

Ama inan Pioneer ile bunlar arasında dağlar kadar fark var

• Sertaç HK lar kesmemeye başladı herhalde. Arayışlar başlamış galiba
    MA lar ile HK ların uyumundan memnun musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Evet fiyat uygun, amazon.de de Lx 73 1.630€. Peki lx 53 modeli tr de varmı acaba? birde 53-73 lerin MA uyumu nasıl olur ?

Amerikan sitelerinde Pioneer amfi ile beraber Paradigm,MA,B&W berabeliği çok göze çarpıyor.

Pioneer kolon seçmeyen amfi olarak bilinir her kolondan güzel ses alabilirsiniz
  • quote:

Sertaç HK lar kesmemeye başladı herhalde. Arayışlar başlamış galiba
    MA lar ile HK ların uyumundan memnun musun?

Aslında kesmeme ile kaşıntı arası bir şey Şu anda genel olarak memnunum. En büyük fark Rx8 ler daha fazla güç istiyor bu yüzden pioneer ları kesiyorum uzaktan.

@Asefik, oldukça şık ve kaliteli görünüyor lx serisi, aslında lx 53 yeterli gibi ama osedan o modelin gelmeyeceğini söylüyor. araştırmak lazım biraz daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

Sevgili Asefik, MCACC kalibrasyonunu yaptınız mı acaba? Ne kadar başarılı olduğu konusunda meraktayım. Bir de önceki avr'niz Onkyo'ydu yanlış hatırlamıyorsam, Audyseey'e kıyaslarsanız nasıl?

Yaptım Ege kardeş çok doğru sonuçlar verdi.Bütün hoparlörlerin mesafe ve desibel ayarları nerdeyse benim verdiklerim gibi çıktı...

MCACC kalibrasyon yaparken TV dende o an hangi hoparlörü testt ettiğini gösteriyor güzel bir özellik.

eski AVR olarak hem Sony 798QS vardı 7*135, hemde Yamaha vardı 8 ohm 7*100 watt.yamahayı sattım ama Sonyi satmam dursun ondan çok memnunum eski QS serisi güzel bir ürün.

Ama inan Pioneer ile bunlar arasında dağlar kadar fark var

İşin aslı benim açımdan ilk üst seviye amfim bu olduğu için manifesto olacak yorumlar yapamam.

Asıl sen LX83 ü alınca neyin ne olduğunu görecez diyelim...

• sinema agırlıklıysa denon yüzde 50 ise marants
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.